Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

‘Zou je Rutte als geliefde willen?’

  •  
23-05-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2027 keer bekeken
  •  
ellendeckwitz

Op het verjaardagsfeest van Druktemaker Ellen Deckwitz ging het dit weekend alleen maar over de gewiste sms’jes van Mark Rutte. “Mijn nichtje Sanne vroeg zich hardop af of je zo iemand als geliefde zou willen. Een man die informatie achterhoudt, liegt en vervolgens heel erg boos wordt als je vervolgens zegt dat je hem niet meer gelooft. Het is zo’n partner die de bonnetjes van de gezamenlijke rekening zoek maakt en volhoudt dat hij er alleen maar verantwoordelijke uitgaven voor het huishouden mee heeft gedaan.”

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (14)

Sonic2
Sonic224 mei 2022 - 12:39

Ik heb het idee dat Rutte veel naar House of Cards heeft gekeken. Ook daar zit het vol met trucs die Rutte ook uithaalt. Rutte is niet zozeer het probleem. Het zijn de mensen die hem in het zadel houden. De kiezers dus. Stem hem weg. Rutte doet alles voor zijn liefde. Zijn liefde is macht. En je ziet met Rutte de macht aan het werk. Niet fraai nee. Maar al dat idealistische en naïeve gezwam van sommige hieronder. Politiek is een harde business. Deal with it. Sta wat minder naïef in het leven. Hoef je daarna ook wat minder boos zijn te op de politiek, want het gaat al 40 a 50 jaar zo in Den Haag. Ik zie niets nieuws.

Minoes&tuin
Minoes&tuin24 mei 2022 - 12:20

Een man die niet weet waar je glijmiddel aanbrengt, je dat niet op je schouders smeert? Nee dank u!

DAS13
DAS1324 mei 2022 - 11:34

Deze reactie is verwijderd

CeesRotteveel
CeesRotteveel24 mei 2022 - 8:31

Mijn advies voor de dames: 'Tuurlijk, als het wederzijds is. En dat is te meten. Je roept heel hard "boe" en dan kijk je hoe lang het duurt voor hij van zijn schrik bekomen is.

jantje
jantje23 mei 2022 - 21:21

In Duitsland hebben ze een uitspraak: An der nase einen mannes herkant man sein Johannes.. In Nederland wordt Rutte veel met Pinoccio vergeleken omdat zijn neus zou groeien bij elke leugen. Of ik een geliefde van Premier Rutte zou willen zijn? Nee, veels te groot.

1 Reactie
drs. H.C. Queyncken Tollaert
drs. H.C. Queyncken Tollaert24 mei 2022 - 8:33

@ jantje - ik ken dat Duitse gezegde ook, en ik vind je gedachtensprong geestig. Wetenschappelijk opgeleid als ik ben stel ik de volgende hypothese op: indien het zo is dat iemands neus bij elke leugen groter wordt; en als het ook waar is dat het formaat van de mannelijke roede hiermee gelijke tred houdt - ligt het dan niet voor de hand dat mannen overal, als ze eenmaal met jouw kennis gewapend zijn, per onmiddellijk de ene leugen na de andere gaan vertellen? Met liegen je vrouw bedriegen, en met een fors gegroeide penis en dito neus kinky sex hebben met de ene snol na de andere del... ...ik raak van slag door wat ik nu allemaal onder ogen moet zien, Jantje...

BartP2
BartP223 mei 2022 - 21:16

Rutte lijkt me een joviale man. En verjaardagen waar alleen over anderen wordt gesproken... heel vermoeiend.

1 Reactie
Zandb
Zandb24 mei 2022 - 10:28

Bart Ook al gaat het hier om een heel ander en dan een serieus onderwerp, moet het mij wel van het hart dat verjaardagen waar men alleen over 'zichzelf' spreekt, helaas nog veel vermoeiender zijn.

Markzelluf
Markzelluf23 mei 2022 - 17:03

Dus op de verjaardag van deze dame ging het alleen maar over de gewiste sms’jes van Rutte? En vervolgens vraagt een andere dame zich ook nog eens af of ze Rutte wel als geliefde wil? Nou, dat was me de party wel zeg.

2 Reacties
Sam V
Sam V23 mei 2022 - 17:46

Precies. Ik mis het voetbal. Een Nederlands verjaardagsfeest is in een kring (of 2, mannen en vrouwen apart) praten over voetbal, politiek, roddels en BN-ers. Waarbij het zwaartepunt van het besprokene bij de twee kringen iets anders zal liggen.

Zandb
Zandb24 mei 2022 - 6:02

Markzelluf Wat goed bedacht, om de aandacht zo af te leiden van waar het om gaat. En om de columniste zo te framen. Chapeau hoor!

pahan
pahan23 mei 2022 - 16:44

De belangrijkere vraag is: Zou hij jou willen?

1 Reactie
Zandb
Zandb24 mei 2022 - 6:04

pahan Die vraag is pas aan de orde, wanneer 'de jou' zou weten of die Rutte wil of niet. Dus nee, dat lijkt mij vanzelfs in dit stadium niet de belangrijkste vraag voor de 'de jou'.

Karingin
Karingin23 mei 2022 - 13:22

Feli Ellen! 🎈🎉 Dat punt van geloofwaardigheid ligt allang achter ons, als je nu nog gaat zitten wachten op meer informatie dan heb je nix geleerd. Het maakt niet uit of Rutte expres rookgordijnen optrekt of niet, hij traineert stelselmatig de democratische controle. Oprutte dus

Kees van Bemmelen
Kees van Bemmelen23 mei 2022 - 13:15

"Zou je Rutte als geliefde willen?" Ach, wie weet kan hij wel een heel lekker ontbijtje op bed maken.