Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Zo wil de VVD de drukte in Ter Apel oplossen

  •  
06-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3036 keer bekeken
  •  
terapel
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (4)

PVDB2
PVDB27 nov. 2023 - 19:13

Door maatregelen die de instroom dramatisch beperken. Hoe wilt u dat doen dan? Door maatregelen te nemen die de instroom dramatsisch beperken. Ja maar, hoe wilt u dat doen dan. Door maatregelen... En waarom heeft de VVD dat dan niet eerder gedaan? Ze zouden de instroom dramatisch beperken. Maar daar heb je Europa voor nodig. Gelukt? Nee. Voor een paar procent die de asielstroom is van het geheel aan immigranten. Het bekende VVD bekende VVD gelul voor de buhne. Meer VVD is meer ellende zoals we die de afgelopen 12 jaar hebben kunnen zien plaatsvinden (toeslagen Groningen, zorg).

DAS13
DAS136 nov. 2023 - 21:36

Vervelende Vlegels (der) Democratie. Ik bener al enige jaren helemaal klaar mee. Alleen zo jammer dat ze zo veel makke schaapjes hebben die ze volgen.

Prisunic
Prisunic6 nov. 2023 - 12:23

Sublieme griezelprent, zo kort na Halloween en vlak voor een gooi naar de macht.

Baloemparoempaloempa
Baloemparoempaloempa6 nov. 2023 - 12:21

Ik heb het een beetje helemaal gehad met die VVD Ze hebben alleen maar brokken gemaakt en ze blijven maar zo'n arrogante, belerende, hooghartige houding hebben Hun verkiezingsprogramma bestaat uit vage kreten, waar je alle kanten mee op kan gaan. Maar geen enkele serieuze analyse, geen enkele diepgang Het is nu echt tijd voor iets nieuws. Die neoliberale waanzin hebben we lang genoeg uitgeprobeerd en het is afgelopen, het werkt niet. We hebben ze een kans gegeven en het lukte ze niet om er iets zinvols mee te doen