Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Zo Trump, zo aanhang. Vrouw gooit met modder tijdens CNN-debat

  •  
25-03-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
trumpanhang
Een Trump aanhanger ging op CNN live het debat aan met de voormalige communicatieadviseur van republikeinse presidentskandidaat Ted Cruz. In plaats van met argumenten haar punt over te brengen, besluit zij Trumpgetrouw haar tegenstander te beschuldigen van een affaire met haar voormalige werkgever.
Presentatrice Kate Bolduan vroeg aan Adriana Cohen, columnist van de Boston Herald of ze klaar was voor de volgende stap van Trump. Daarop antwoordde zij met een seksistische aanval naar haar tegenstander Amanda Carpenter
"Oh, ik denk dat we absoluut klaar zijn om verder te gaan. Naar het verhaal van The National Enquirer waarin verteld wordt dat Cruz vijf minnaressen heeft, waaronder jij, Amanda. Als we aan het karakter van Donald Trump gaan twijfelen, wil ik Ted Cruz vragen om een verklaring af te geven over dat verhaal in de National Enquirer. Ontken je het of bevestig je het?"
Bolduan grijpt op het laatste moment in door te stellen dat dit niet de manier is waarop CNN een discussie wenst te voeren, maar niet voordat Carpenter zichzelf met duidelijke bewoordingen verdedigt en haar afschuw uitspreekt over Trump en zijn aanhang.
"Het is allemaal roddeltroep. Als iemand commentaar wil leveren, kunnen ze met mijn advocaat praten. Het is een grote leugen. Je zou je moeten schamen. Donald Trump supporters zouden verantwoordelijk gehouden moeten worden voor alle troep die ze verspreiden. "
Eerder raakte Trump  (voor de zoveelste keer) in opspraak toen hij een foto van zijn vrouw en die van Ted Cruz vergeleek als een campagnestrategie. Een lijn van seksisme en objectificering die door wordt gezet door zijn aanhang.
Bekijk de video hier
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.