Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Longcovidpatiënten massaal arbeidsongeschikt verklaard

In de eerste 5 maanden meer dan 5 keer zoveel gevallen als in heel 2021
Joop

Ziekenhuis OLVG ontvangt poederbrief met chemische stof

  •  
18-11-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2020-11-18 om 14.40.36
Woensdag zijn meerdere poederbrieven met daarin pesticiden naar adressen in Amsterdam verstuurd. Onder andere het OLVG-ziekenhuis ontving zo’n brief. De politie doet onderzoek naar de herkomst. Er is niemand gewond geraakt.
Het is de tweede dag op rij dat enveloppen met daarin chemische stoffen worden aangetroffen in Amsterdam. Dinsdag ontvingen ook de Volkskrant, Parool, Trouw en de Telegraaf al zulke brieven, net als twee hotels en twee kantoorpanden. In Rotterdam werd een poederbrief naar het Ikazia Ziekenhuis gestuurd. Volgens de politie bevatten de enveloppen weliswaar chemische bestrijdingsmiddelen, maar niet in een schadelijke hoeveelheid.
Bron: NH Nieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

The Apple
The Apple18 nov. 2020 - 14:21

"Volgens de politie bevatten de enveloppen weliswaar chemische bestrijdingsmiddelen, maar niet in een schadelijke hoeveelheid." Tegenwoordig is zelfs poedersuiker voldoende om heel Nederland in paniek te brengen. Vergeet vooral je boodschappen niet op het perron van het Centraal Station. Gouden tijden voor geweldloze terroristen.

2 Reacties
LBNB
LBNB18 nov. 2020 - 16:54

@theapple Eens, er is niks meer voor nodig om deze maatschappij angst aan te jagen. Gek is dit, terwijl we nog nooit zo veilig waren en nog nooit zo oud werden.

PVDB2
PVDB218 nov. 2020 - 18:14

Het is misschien een raar idee... maar het niet normaal dat je een poederbrief naar een ziekenhuis stuurt. Er kan zo maar iets in anders zitten. Als je problemen hebt met een ziekenhuis kan je dat ook op een andere manier aan de kaak stellen. Je kan er beter voorzichtig mee omgaan dan er te luchtig over doen. Assumption is the mother of all f*ck ups. Mocht men er achter komen dan zou mij het niet verbazen dat er de anti-virus wappies achter zitten. Dit is wel triest. Maar dat is weer het groepje wappies die tegenwoordig overal een complot achter zich ziet. En dat mensen zich druk over sommige zaken is in wat voor perspectief dat men dat ziet. De omvolking van Nederland, de islamisering, de massa immigratie vanuit het Afrikaans continent. Als men eens een keer verder keek dan de neus lang was dan zou men weten dat men er zich overdreven paniekerig over doet. Feitenkennis en achtergrond zijn niet echt de strekstepunten van de mensen. En zich voor het karretjes laat spannen van wat populistische politici.