Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Ziek

  •  
27-04-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Unknown
Om de ellende helemaal compleet te maken, staart een prachtig model van Victoria’s Secret me aan vanaf een advertentie
Heb ik de hele winter de griep en verkoudheid weten te weerstaan, moet ik er nu toch aan geloven: een hoofd vol watten, een prullenbak vol zakdoekjes en vier uur slaap per nacht. U kunt maar beter meteen stoppen met lezen van deze column, want mensen die vier uur per nacht slapen, nemen gemiddeld net zulke goede beslissingen als iemand die dronken is.
Tot eten kan ik me ook maar met moeite aanzetten. Maar gelukkig ben ik geen rechter, want die blijkt erg gevoelig voor de volte van de maag. Net voor de lunch hebben verdachten gemiddeld 10 procent kans om op borgtocht vrijgelaten te worden, maar na de lunch stijgt het percentage naar 65 procent.
Het weer is ook nog eens niet om heel erg vrolijk van te worden. Maar gelukkig ben ik niet uit eten of drinken geweest, want fooien nemen toe bij mooi weer. En gelukkig heb ik niks online besteld, want een behoorlijke temperatuurdaling verhoogt de kans dat een bestelling teruggezonden wordt.
Om de ellende helemaal compleet te maken, staart een prachtig model van Victoria’s Secret me aan vanaf een advertentie. En dat terwijl ik me echt te ziek voel om met wat hardlopen mijn figuur te verbeteren. Maar gelukkig ben ik geen man, want die blijkt significant slechtere financiële beslissingen te nemen na het kijken naar een Victoria’s Secret model.
Gelukkig heb ik geen financiële zorgen, want die zouden mijn fysieke pijn nog eens verder versterken. En dat terwijl ik me al net als een theezakje voel. De enige troost bieden de wijze woorden van Eleanor Roosevelt: ‘Vrouwen zijn net theezakjes. Je weet nooit hoe sterk ze zijn, tot ze in heet water terechtkomen.’ Dus eigenlijk heeft u er verstandig aan gedaan deze column tot het einde te lezen.
Deze column verscheen ook bij Vox

Meer over:

opinie, leven
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.