Joop

Zangeres imiteert moeiteloos grootheden op cover van Adele

  •    •  
01-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2018-07-01 om 14.50.52
Heb je je altijd al afgevraagd hoe het zou klinken als sterren als Beyoncé, Whitney Houston, Mariah Carey, Christina Aguilera, Celine Dion en andere grootheden samen Hello van Adele zouden zingen? Die kans is waarschijnlijk klein, maar de Filippijnse zangeres Katrina Velarde laat alsnog horen hoe zoiets ongeveer zou klinken: 

Meer over:

kijk nou
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

FairTrade
FairTrade2 jul. 2018 - 9:35

Hoe komt het dat er zo ontzettend veel getalenteerde Filipino zangers en zangeressen op YouTube zijn maar tegelijkertijd ook zo weinig wereldberoemde Filipino artiesten? Er zijn wel een paar half of kwart Filipino’s zoals Bruno Mars, Nicole Scherzinger en Enrique Iglesias (beroemde vader) die doorgebroken zijn maar veel minder dan wat je zou verwachten gezien het vele talent dat rondloopt in de VS (4 miljoen Filipino-Amerikanen) en in de Filippijnen.

Peter de Hoog
Peter de Hoog1 jul. 2018 - 17:15

Die kan zingen. <3 Ik vraag me af hoe zij zelf zou zingen in eigen stijl. Alhoewel... in een combinatie van al die stijlen zingen is uiteraard ook een eigen stijl hebben. Want ik zie anderen haar dat nog niet nadoen zoals zij dat doet.

2 Reacties
Peter de Hoog
Peter de Hoog1 jul. 2018 - 18:02

Helemaal te gek... met dochtertje op schoot: "KATRINA VELARDE - IMPERSONATING SINGERS 3 | BURN | REACTION" https://www.youtube.com/watch?v=XJ7CE0s2d90 Hier op vol scherm: "KATRINA VELARDE - IMPERSONATING SINGERS 3 (BURN)" https://www.youtube.com/watch?v=sTKgAJ_qzZ0 (Ze heeft er een fan bij.)

Starter2
Starter21 jul. 2018 - 18:24

Dat hoeft ook niet voor die anderen, want die zijn zich zelf. Een ander imiteren, pfff, verzin zelf wat.