Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Rutte negeerde archiefwet en wiste jarenlang elke dag sms’jes

Landsadvocaat: toestel premier had ruimte voor slechts 20 berichten
Joop

Wilders vraagt advies aan slechterik 'Ludo Sanders'

  •  
11-03-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
WilderbijEva.jpg
"Veel mensen denken vast dat je ook in het echte leven een slechte man bent. Hoe ga je daarmee om?"
Eva Jinek had zondag een mooie combinatie op haar bank zitten. Verzetsstrijder Wilders en GTST-ster ‘Ludo Sanders’, gespeeld door Erik de Vogel, zijn misschien niet echt ‘matching colors’, maar er ontstond wel een klik toen het over ‘slechteriken’ ging.
Bekijk de video in andere formaten. Jinek snijdt aan het eind van het interview met De Vogel een leuk bruggetje naar Wilders. “De bad guy spelen. Is dat niet een heerlijke rol?” Een vraag waar Wilders gelijk op inhaakt en van de acteur wil weten hoe hij omgaat met het vooroordeel dat mensen in het echt vaak ook denken dat hij een slechterik is. “Hoe ga je daarmee om?”, vraagt hij aan Ludo. Waarop de acteur uitvoerig antwoord geeft:
“Er zijn inderdaad mensen die mij inschatten als Ludo en vrij afstandelijk reageren. Maar ieder mens kent onderbuikgevoelens en Ludo vertolkt deze. Vandaar dat ie zo razend populair is.”
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

kijk nou

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (24)

adriek
adriek11 mrt. 2013 - 11:08

Kunnen we hieruit concluderen dat Geert Wilders in het openbaar ook (slechts) een rol speelt? Zo ja: met welke reden? Geld verdienen? Populariteit? Stemmen e/of macht winnen? Is hij in het gewone leven (dat wil zeggen buiten de politiek) aanhanger van groen links?

elise1964
elise196411 mrt. 2013 - 11:08

Precies zoals wilders zegt, de tijd van onderbuikgevoelens zijn voorbij. Het is nu pure realiteit, gestaafd door harde cijfers, waar Wilders vaak over praat tav bv jeugdcriminaliteit. Maar uiteraard, je kunt het natuurlijk blijven bagatalliseren, afdoen als incidentjes, kop in het zand enz ja en dan voor deze categorie naievelingen blijven het onderbuikgevoelens. Jammer Ludo, leuk geprobeerd maar je blijft een slechte actrice.

EricWakker
EricWakker11 mrt. 2013 - 11:08

Hahaha, consultancy voor 100 euro per dag. Zou Wilders voor zo'n salaris zijn verzetsbeweging leiden? Zou zijn middenstander achterban het daar voor doen? Hypocriete eikel.

lembeck
lembeck11 mrt. 2013 - 11:08

Wilders kan wel degelijk normaal reageren. Maar zodra hij weer begint over buitenlanders merk ik dat hij op dat punt echt van het padje af is. Als hij dat onderwerp nu eens thuis zou laten en zich zou beperken tot wat echt belangrijk is, en dus geen racisme verspreiden dan is hij wel te pruimen. Maar dan graag normaal doen, Geert. Verf je haar weer zwart tot die waterstofperoxide uitgegroeid is. Zwart haar staat je veel beter.

FrenkMahon
FrenkMahon11 mrt. 2013 - 11:08

Goed om te zien dat nadat Samsom en Spekman hebben aangegeven dat het eerlijker moet, Wilders dit ook is gaan vinden. Er valt veel over de aanpak van Bosma te zeggen maar de partij weet wel wanneer het de handdoek in de ring moet gooien om met een rechte rug voor de verantwoordelijkheden weg te lopen. Dit in tegenstelling tot de VVD die na het debacle van Bruin 1 er alles aan doet om aan de bal te blijven al moeten ze daarvoor de bal in eigen doel schieten. Ik weet niet wat slechter is voor een land, weglopen of de indruk wekken overal mee akkoord te gaan om het gezicht te redden.

roher
roher11 mrt. 2013 - 11:08

Wat me aan het gesprek stoorde was dat niemand het ´wel of niet serieus nemen´ problematiseerde, want wat is het verschil tussen serieus nemen en vóór stemmen of niet serieus nemen en tegen stemmen -wat de dagelijkse praktijk van in de kamer is- nu eigenlijk?. Dat er dan nog eens melding gemaakt werd dat de kleren daarom op knappen staan onderstreept dat dit probleem zelfs niet door een tenuetje serieus genomen werd! En dat kan per definitie niet! Als de economie een mens is, wat Wilders opperde, is als beeldspraak realistischer dan als je zegt dat je kleren meedenken, alsof we dat zouden willen zien! Overigens is Ludo slecht in een soap context, en staat hij voor het doel dat de middelen heiligt..

longlivemokum
longlivemokum11 mrt. 2013 - 11:08

By the way, wie in Nederland zit nog op zijn *copy & paste* fabeltjes (zoals Fitna 1 en misschien Fitna 2 alsnog! OMG) te wachten? Iedereen in ons land wil liefst *banen, banen en banen* de komende paar jaar!

sam tosha
sam tosha11 mrt. 2013 - 11:08

HA "Dingen deugen. of ze deugen niet" ....... en ik Ziener Wilders weet precies wat er wel en wat er niet deugd. Mijn wereldbeeld is DE realiteit. Een ieder die iets anders ziet of hoort, is ziende blind en horende doof. Maaaaan wat een armoede zo'n zielige domkop in het parlement. Maar goed hoewel Wilders de gevaarlijkste, meest tijd- en geldrovende en kortzichtigste is, hebben we er daar inmiddels meer van.

Miesje3
Miesje311 mrt. 2013 - 11:08

Het was een mooie uitzending! Wat kan ze dat goed Eva, kritische vragen stellen maar nog charmant blijven en Wilders die het neemt voor zoete koek. Eva, je bent een échte ster!!

wvdstraat
wvdstraat11 mrt. 2013 - 11:08

Met de huidige problemen lijkt elke letter, elke seconde aan wilders besteed, nogal ehhhhh.... niet op z'n plaats.....

JongLinks
JongLinks11 mrt. 2013 - 11:08

Vond dat Eva er al goed in ging, ik had Wilders alleen geconfronteerd met zijn interview in Australie want daar kwam hij wel heel slecht vanaf.

lembeck
lembeck11 mrt. 2013 - 11:08

Zag ik toch bij het 6 uur Journaal stukken van de TABAK NEE website en welke partij stond zeer prominent naast de VVD? Precies, de PVV toucheert ook van de tabakslobby. Omkoopbaar dus.

[verwijderd]
[verwijderd]11 mrt. 2013 - 11:08

Ja hoor daar is hij weer. Geen Wilders geen Joop. Wat een ziekelijke obsessie. Volgens mij verheerlijken jullie hem.

1 Reactie
SocialDarwinistisch
SocialDarwinistisch11 mrt. 2013 - 11:08

Jouw obsessie is kennelijk daar aandacht aan te schenken.

[verwijderd]
[verwijderd]11 mrt. 2013 - 11:08

in de blinde verering van Joop wordt er gemakshalve maar even vergeten wat Wilders over de Economie van NL te zeggen had ; lijnrecht tegenover de mening en beleid van PvdA/VVD , maar wel conform de zienswijze van de meeste economen.

1 Reactie
Candide2
Candide211 mrt. 2013 - 11:08

Getver, hij had ECHT wat te zeggen, Wilders? Had hij zijn koffers bij zich, want hij moet vast en zeker weer een reisje maken om zijn inkomen aan te vullen met sjekels, dollars en zilverlingen :-(

[verwijderd]
[verwijderd]11 mrt. 2013 - 11:08

Goed optreden weer van Wilders. Leuk dat het interview op Joop wordt gezet :)

2 Reacties
Reinaert de Vos
Reinaert de Vos11 mrt. 2013 - 11:08

Ja geweldig hoor. Nederland wordt helemaal kapot gemaakt. Echt helemaal. Rutte is een crimineel, op het politieke vlak is het op het criminele af zegt de grote leider. Het moet echt niet gekker worden. Hij lult ook maar door zonder te luisteren. Deze keer geen Godwin gehoord maar dat zou zo maar weer kunnen. Wel weer even een trap naar Cohen geven. Walgelijk.

sam tosha
sam tosha11 mrt. 2013 - 11:08

Er zijn ook mensen die Sterren springen goed vinden. De wansmaak neemt gevaarlijk grote vormen aan.

Jansen & Jansen
Jansen & Jansen11 mrt. 2013 - 11:08

Ha ha, wilders positioneert zichzelf door associatie als iemand die alleen maar de slechterik speelt, maar het stiekum in het echt niet is. Dat gelooft niemand van hem de man is een gestoorde slechterik.

2 Reacties
elise1964
elise196411 mrt. 2013 - 11:08

Nee dat zeg je precies verkeerd. Hij wordt door een bepaald soort mensch gezien als slechterik maar is in weze, net als de acteur, helemaal niet slecht. Alleen zijn het de domkoppen die Vogel als slecht mens betitelen omdat zij het verschil niet meer (willen) of kunnen zien tussen werkelijkheid en fictie.

Nico de Mus
Nico de Mus11 mrt. 2013 - 11:08

Als die gestoord is moet je hem laten opsluiten,maar dat zal moeilijk worden want hij heeft nog geen vlieg kwaad gedaan. Hij is trouwens wel erg populair want er gaat nauwelijks een dag voorbij of hij is in het nieuws.

[verwijderd]
[verwijderd]11 mrt. 2013 - 11:08

--- Dit bericht is verwijderd —

1 Reactie
Nico de Mus
Nico de Mus11 mrt. 2013 - 11:08

@ lage inkomens zoveel mogelijk ontziet@ Die van boven een ton ook,de rekening wordt weer vooral bij de middeninkomens gelegd.