Joop

Wilders ontloopt Nieuwsuur

  •  
11-03-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
210311-1500pixels-Kritisch-vraagje-Wilders
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (13)

Kuifje3
Kuifje312 mrt. 2021 - 9:33

Heel simpel... Wilders heeft groot gelijk. Nieuwsuur is nou niet bepaald een grote vriend gebleken van de PVV. Aan de andere kant zou hij ook wel iemand anders kunnen laten meedoen aan dat programma. Bijvoorbeeld is Martin Bosma iemand die ook vaak goed uit zijn woorden kan komen.

5 Reacties
Libertain
Libertain12 mrt. 2021 - 10:07

@Kuifje, ("Wilders heeft groot gelijk") Inderdaad is dit het slogan van het Wilders-aanhang.

Kuifje3
Kuifje312 mrt. 2021 - 12:28

@Libertain: heeft u de lagere school al gedaan? Probeer wanneer u reageert eens een beetje te concentreren op het juiste gebruik van lidwoorden. Niet alleen bij deze reactie overigens. Ik neem aan dat u wel weet wat een lidwoord is?! Verder, los van uw taalgebruik... ik geef regelmatig ook Klaver gelijk en vind hem een sympathieke knul. Ben ik dan een GL-aanhanger? Of ik vind wat Omtzigt zegt geweldig. Stem ik dan CDA? Ik ben in mijn jeugd thuis bij de oude Drees geweest. Een geweldige man. Stem ik dan ineens PvdA. Ik neem het ook wel op voor Baudet... nee, ik ben ook daar geen aanhanger van. Probeer eens wat minder onzin uit te braken aub?

Libertain
Libertain12 mrt. 2021 - 13:50

@kuifje, alle lidwoorden mag u zelf hebben en doen wat u ermee wilt. Het gaat om het inhoud - daar hebben veel echte Nederlanders grote moeite mee. Ben ik zeker niet bij Drees geweest, wel jarenlang het bruine drek van het traditioneel Wilders-aanhang in ons land dagelijks moeten aanhoren. Daar kunt u zeker niet bij aan tippen. Dat u dermate gevoelig op een feitelijke aanwijzing reageert spreekt al boekendelen. Hoe ging het schaatsen dit jaar?

Kuifje3
Kuifje312 mrt. 2021 - 22:29

@Libertain: helaas, ik kan niet schaatsen. En met Hoekstra heb ik ook helemaal niets.

Libertain
Libertain13 mrt. 2021 - 9:01

@Kuifje, Wilt u wat leren? Enkel lidwoorden kennen is zeker geen voldoende bagage voor dit leven. Bijvoorbeeld zouden we het eerste les kunnen starten met het feit dat nog Wilders, nog zijn aanhang “groot gelijk heeft”.

jantje
jantje12 mrt. 2021 - 9:01

En die man wil minister president worden? Een vertegenwoordiger van heel Nederland.. Wilders heeft op zijn grammofoonplaat altijd over Moslim uit Turkije en het verbieden van moskeeën.. Maar weet hij dan niet dat mensen uit Indonesië een veel grotere groep mensen is die Moslim zijn? Wat ik er dan uit zijn betoog begrijp is dat Wilders een blank Nederland wil hebben met zwarte piet naast sinterklaas. De anti Zwarte piet acties kwamen van iemand uit Suriname. .tegen slavernij.. dat heeft niets met geloof te maken.. Mark Rutte herhaalde een paar keer dat je als minister president veel verantwoording hebt. Maar het blijkt dat Wilders voor alles weg loopt behalve voor podia waar hij zijn relaas kwijt kan en dan weg wezen..

Piet Helmons
Piet Helmons11 mrt. 2021 - 21:17

Volgens statement van Nieuwsuur heeft Wilders zich afgemeld omdat OP1 (ook NPO) op dezelfde avond een debat tussen Rutte en Wilders op programma heeft staan en hij zich daar goed op wil voorbereiden. Op zich een goede reden.

1 Reactie
Libertain
Libertain12 mrt. 2021 - 7:29

@Piet, wat moet je nog voorbereiden na 12 jaren Rutte neoliberaal-debacle? Alles is allang bekend. Een goede politicus loopt van 's ochtends tot 's avonds alle discussies na opdat de kiezers de gelegenheid zouden krijgen om hem beter te kunnen begrijpen. Wilders heeft dit niet nodig, nog zijn kiezers hebben dat nodig. Alles is reeds 20 jaren glashelder bekend: puur xenofobie.

George Lichtenberg
George Lichtenberg11 mrt. 2021 - 18:17

Nou ja, hij heeft Nieuwsuur ook helemaal niet nodig, toch? Zijn eigen kiezers kijken daar doorgaans niet naar.

Greendutch
Greendutch11 mrt. 2021 - 17:03

Kaag kwam wéér heel goed uit de verf. net ook herhaling jinek gezien -war ik normaal liever niet naar kijk- , opvallend dat jinek het niet alleen afkon maar de redacteur van de telegraaf nodig had , die overigens wél venijnig uithaalde naar Kaag, rustig glimlachend naast Rutte zat en ongeïnteresseerd deed toen Jan-Jaap van de Wal aan het woord was. wat een zuur stuk vreten . Kaag kwam er wéér goed uit naar voren. leren kennen n.a.v. docu toen zij als VN gezant werkte, ca 5 á 6 jaar geleden, waaron zijn mijn respect terecht verdiende.

Greendutch
Greendutch11 mrt. 2021 - 16:57

lafaard! maar eigenlijk blij dat ik niet naar zijn geleuter en valse retoriek hoef te luisteren

Libertain
Libertain11 mrt. 2021 - 15:37

Kritisch vraagje? Waar heeft Wilders het voor nodig? Wilder's eigen electoraat zit per definitie in eigen autisme afgesloten met alle kleppen dicht en is nergens in geïnteresseerd behalve in xenofobe uitspraken. Wilders zelf weet dat degene die in deze PVV kernactiviteit geïnteresseerd zijn zullen hem nog altijd gaan vinden ook zonder de vragen van Nieuwsuur.