Joop

Wild FM verloot een echtscheiding

  •  
08-12-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
scheiding.jpg
'Wij vinden: je bent samen omdat dat je gelukkig maakt en niet vanwege de financiën'
Niet alleen aan het huwelijk, maar ook aan een scheiding hangt een prijskaartje. Radiostation wil stellen die graag van elkaar af zouden willen, maar dit niet kunnen betalen, graag een handje helpen. Onder de stellen die zich hebben aangemeld, wordt op 12 december een echtscheiding verloot.
Dave Leusink, programmadirecteur van Wild FM meent dat steeds meer stellen wel uit elkaar willen, maar toch vanwege de financiële omstandigheden bij elkaar blijven.
Wij vinden: je bent samen omdat dat je gelukkig maakt en niet vanwege de financiën. Dus besloten we een scheiding cadeau te doen,” zegt hij in HLN.be.
De kosten voor mediators, de rechtbank kunnen al snel in de duizenden euro’s lopen. Wild FM belooft deze kosten voor het winnende echtpaar te betalen.
RTEmagicC_scheiding_300.jpg
cc-foto: Zen
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

Rabbit2
Rabbit28 dec. 2012 - 12:26

kan ik me hier aanmelden?

neutralist
neutralist8 dec. 2012 - 12:26

Moet kunnen:) Dit is Nederland. Wat kan hier eigenlijk niet?

GingerTed
GingerTed8 dec. 2012 - 12:26

Even een steen in de vijver gooien. Hier overheerst mijn conservatieve kant mijn liberale enigszins. Juist de crisis kan mensen doen heroverwegen niet te gemakkelijk te scheiden. Zeker als er kinderen in het spel zijn en je zoals ik aanneem ooit van elkaar gehouden hebt. En geloof me: Ik ben ervan overtuigd dat een scheiding, en behoud van de mogelijkheid daartoe, een groot goed is. Maar als het echt belangrijk is zal het geen probleem zijn als het je een rib uit je lijf kost. De beste singer-songwriters zijn visionair. Loudon Wainwrigt III vertolkt het samengaan van de economische crisis en daardoor de grotere opgave die scheiden met zich meebrengt, en daarbij ook zijn en mijn inzicht dat dat zo gek nog niet is meesterlijk: http://www.youtube.com/watch?v=9h-Ro8DAK-w