Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Weer iets aan de knikker bij Harry Mens

  •  
26-08-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
386 keer bekeken
  •  
mens_300_01.jpg
'Zakenman woedend op VARA'
Harry Mens is boos op de VARA omdat in het nieuwe programma Rambam wel heel erg duidelijk wordt aangetoond dat er een luchtje zit aan zijn talkshow Business Class. Medewerkers van het door de VARA ingehuurde productiebedrijf CCCP kregen na betaling van de gebruikelijke som geld (14.500 euro) op zondag 19 juni alle gelegenheid hun ‘product’ te promoten: kleding gemaakt uit koeienmest. Dat hele product is een verzinsel, evenals de startende onderneming.
Mens rook zelfs geen onraad bij de naam van het bedrijf, kondigde “Kak-sa”  vrolijk aan en beval het vervolgens bij zijn kijkers aan als een goede investering.
Mens kwam eerder in opspraak met het promoten van nepproducten. Zo werden honderden investeerders gedupeerd in de zaak ‘Palm Invest’.
Rambam wordt maandag uitgezonden in het kader van TVlab , het project van de publieke omroep voor tv-experimenten.
De site meldt:
Mattias Schut (CCCP) maakte ooit 6Pack en broedt al een tijd op een nieuw anarchistisch programma. “Het huidige politieke klimaat vraagt om een tegengeluid. (…) : “De VARA maakt zich hard voor de ‘minder weerbaren’ in de maatschappij, het programma past dus erg goed bij deze omroep. We willen laten zien dat je als individu best iets kunt veranderen. Naast het tv programma hebben we ook plannen voor een internetplatform, het is de bedoeling dat Rambam een echte beweging wordt.”
Fris & reukloos: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.