Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Weer een coronapersconferentie

  •  
02-11-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
125 keer bekeken
  •  
CoronaPersConferentie(Maatregelen)
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (7)

DanielleDefoe
DanielleDefoe2 nov. 2021 - 21:03

Deze TV voorstelling heb ik overgeslagen. De vorige ook.

Thuiszitter
Thuiszitter2 nov. 2021 - 19:30

Ik heb er niet naar gekeken.

Griezel in post-gezellig Nederland
Griezel in post-gezellig Nederland2 nov. 2021 - 16:24

Ik ben het echt echt helemaal spuugzat met Rutte en zijn coronige vriendjes Opzouten met dat stelletje stoethaspels Straks weer lockdown de hele winter net als de vorige keer want niks geleerd . En dan kan mijn dochtertje alweer geen verjaardagsfeest met vriendjes vieren >:(

RechtdoorZee93
RechtdoorZee932 nov. 2021 - 16:03

Het is ook een onmogelijke opgave. Het lijkt me toch wel heel behoorlijk bewezen dat de vaccinaties meer goed dan kwaad doen en zeker een positieve bijdrage geven. Dat mensen geen zorg kunnen krijg door wappie's wordt toch echt wel een dingetje. Heb zelf geen flauw idee welke maatregelen genomen moeten worden om de zorg te normaliseren zonder een dictatoriale overheid te krijgen.

2 Reacties
Griezel in post-gezellig Nederland
Griezel in post-gezellig Nederland2 nov. 2021 - 16:26

Ze hadden gewoon niet de hele tijd iedereen de ruimte moeten geven elkaar te besmetten om te beginnen en niet twee week te laat reageren. Pas als de zorg het niet meer aankan DAN komen ze met maatregelen niet als de zorg waarschuwt voor problemen. En gooi toch eens de grenzen dicht voor nieuwe mutaties .

Winterdepressie
Winterdepressie2 nov. 2021 - 16:56

"Heb zelf geen flauw idee welke maatregelen genomen moeten worden om de zorg te normaliseren zonder een dictatoriale overheid te krijgen. " Nou... Ze hadden bijvoorbeeld 2 jaar geleden kunnen beginnen met een operatie om van de zorg in plaats van een "lean"-money-making-machine, daadwerkelijk een instituut te maken waar zorg de prioriteit heeft. Zomaar een ideetje. Vervolgens hadden ze kunnen investeren in zorgmedewerkers en tegelijk het onmenselijke verdienmodel van verzekeraars kunnen opdoeken. Als ze dan ook nog eens meetbaar en toetsbaar beleid zouden hebben proberen te maken, zodat we misschien een klein stukje inzicht in de dynamiek van de pandemie zouden hebben nu, dan zou het momenteel misschien op z'n minst iets minder een totale cluster-fuck zijn.

Martin108
Martin1082 nov. 2021 - 14:39

Is daar wel genoeg draagvlak voor?!