Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

We mogen straks niet meer naar buiten

  •  
14-12-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
LockDown(DigitaleBuitenwereld)
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (14)

Leontrotsky
Leontrotsky14 dec. 2020 - 14:49

Dit is denk ik inderdaad wat we moeten gaan doen. We moeten ervoor zorgen dat iedereen de virtuele middelen krijgt om het thuis leuk en gezellig te maken. Je kan tegenwoordig via nieuwe technologie alles virtueel doen, en dan lijkt het 100% echt alsof je echt in die wereld zit zo kun je onder andere: Virtueel op vakantie gaan naar het vakantieland dat je maar wilt; Virtueel samenkomen met elkaar in een virtuele huiskamer; Virtueel op verkenning gaan in het bos; Virtueel studeren; Virtueel vergaderen En zo kan je nog wel een uur doorgaan, de sky is de limit en ik verwacht dat de toekomst virtueel is en dat niemand meer echt bijelkaar hoeft te komen in de toekomst zodat we veilig kunnen leven en via virtual reality een veel beter en spannender leven kunnen hebben dan we nu ooit voor mogelijk zouden houden.

2 Reacties
Herr Vorragend
Herr Vorragend14 dec. 2020 - 15:23

En het grootste voordeel is dat de oudste vraag der mensheid, namelijk: Wat is de zin van het leven, eindelijk beantwoord is.

Dehnus
Dehnus14 dec. 2020 - 15:46

ja en dan natuurlijk wel Robert Ten Brink op TV om zoveel mogelijk mensen de kling over te jagen. Wat jij leuk vind is niet voor iedereen leuk. Sommigen moeten soms even naar buiten. Dat betekent niet dat we met zijn allen in dezelfde Ikea moeten staan. Maar een wandeling moet gewoon kunnen! Zeker weten ook even joggen. Niet alles werkt virtueel. Niet iedereen werkt hetzelfde. Dit had veel eerder aangepakt moeten worden op Zuid Koreaans model. Die kans hadden ze in de zomer, door toen de test mogelijkheden uit te breiden. Maar net zoals nu met vaccinatie? Was De Jonge "Errrm... uuh.. weet ik niet.... even vragen hoor. OH JA Volgend Jaar Augustus misschien!". Compleet gefaald!

Juppé🎗
Juppé🎗14 dec. 2020 - 13:02

Ik vraag mij af hoe het komt dat die poes zichzelf kennelijk wel bezig kan houden....

2 Reacties
NoahAmber
NoahAmber14 dec. 2020 - 16:55

Precies, die van mij zit al 18 jaar in een lockdown.

DanielleDefoe
DanielleDefoe15 dec. 2020 - 0:51

Toen Sigmund nog jong was en zich verveelde klom hij in de gordijnen. Dat was genoeg voor een uurtje spelen met het baasje af te dwingen. Een kat van 18 slaapt de hele dag.

Juppé🎗
Juppé🎗14 dec. 2020 - 12:58

« Om de NPO een zakje geld te geven om goede programma ’s uit te zenden zodat het leed iets verzacht wordt. « ...........ik ben bang dat de discussie over wat goede programma’s zijn langer duurt dan de lockdown, dus ook daar zullen we wel te laat voor zijn. Ik kan overigens ARTE aanbevelen. Die zijn geloof ik ook in NL op de kabel, maar via de App kun je ze streamen op Apple TV of chromecast en dan is er een le bibliotheek concerten en documentaires beschikbaar. Omdat het gratis is denk ik dat ik deze publiciteit van Joop wel mag maken.

1 Reactie
DanielleDefoe
DanielleDefoe15 dec. 2020 - 0:53

Geen tijd. Alweer een deadline.

Greendutch
Greendutch14 dec. 2020 - 12:38

als men nu maar zo verstandig is in den Haag om de NPO een zakje geld te geven om goede programma 's uit te zenden zodat het leed iets verzacht wordt. en dat men niet , net als van de zomer, programma's van 50 jaar oud moet gaan herhalen uit geldnood omdat rechtse partijen de NPO helemaal uit willen kleden. beginnen met natuurfilms lijkt me een goed idee, daar kan het hele gezin naar kijken, is neutraal en ter zake doende.

5 Reacties
Thuiszitter
Thuiszitter14 dec. 2020 - 12:59

Tssss - we hebben internet , Netflix, Videoland ect. daar kan de npo niet tegen op, wake - up . Overigen heeft NPO-plus ook legio films en docu’s ( 3euro in de mnd) .

adriek
adriek14 dec. 2020 - 14:19

Definieer "goede programma's"?

axetothehead
axetothehead14 dec. 2020 - 14:57

Waarom moet de rest van Nederland jouw televisieverslaving bekostigen?

Herr Vorragend
Herr Vorragend14 dec. 2020 - 15:32

Of kijk gratis op Youtube. Vooral Duitsers hebben een miljoenmiljard uur oeverloze documentaires ge-upload over, werkelijk, je kan het zo gek niet bedenken. Over natuur, techniek, wetenschap en vooral ontelbaar veel reisprogramma's. Zoek eens op Reisebericht of Grenzenlos of Fahr mal hin en er gaat letterlijk een wereld voor je open. En wat betreft dat oeverloze. Ze zijn werkelijk in staat om over je dakterras een anderhalf uur durende docu te maken. En passant heb je een gratis cursus Duits en als je dat er ook niet nog eens bij wil zet je de ondertiteling aan. Veel relaxplezier !!

NoahAmber
NoahAmber14 dec. 2020 - 17:00

@axetothehead 14 december 2020 at 15:57 Waarom moet de rest van Nederland jouw televisieverslaving bekostigen? Zo ken ik nog wel een waslijst. Bij voorkeur betaal ik het liefst helemaal niet voor dingen waar ik niets aan heb.