Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

'Wat moest Baudet met 2000 euro in cash?'

  •  
31-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
449 keer bekeken
  •  
Kee & Van Jole zijn van de camping naar de studio van De Nieuws BV gehaald om zich te buigen over de crisis binnen en buiten de partij van Thierry Baudet. Kee trekt een vergelijking met de crisis binnen Trots op Nederland, de partij van Rita Verdonk die in het vorig decennium de grootste in de peilingen was maar instortte als gevolg van interne conflicten.
Van Jole zegt dat de stemmers op dit soort partijen, die veelal stellen dat ze geen vertrouwen hebben in de politiek, keer op keer bedrogen worden. Hij wijst daarbij naar de rol van vooral de tv-media die types als Baudet groot maken, constateert dat Baudet in talkshows altijd als een vriend wordt ontvangen en nauwelijks kritische vragen krijgt. Van Jole gaat ook in op de onthulling door Otten dat Baudet 2000 euro in contanten wilde uit de partijkas. “Waar heb je in Amsterdam 2000 euro in cash voor nodig? Ik kan niet veel bedenken.”
Wat te denken van de toekomst van Henk Otten? Volgens Peter Kee is het niet uitgesloten dat voormalig VVD-coryfee Fred Teeven zich bij Henk Otten aansluit als die werkelijk een nieuwe partij opricht. “Die heeft al eerder bij Leefbaar Nederland gezeten en heeft zeker fans”.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.