Joop

'War on Rick Perry' is begonnen

  •    •  
09-12-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
antiRickPerry.jpg
Comedian Andy Cobb: 'Rick Perry gelooft misschien in god, maar god gelooft niet in Rick Perry'
Comedian Andy Cobb heeft hard gelachen om het nieuwe campagnefilmpje van de Republikeinse presidentskandidaat Rick Perry. Daarin verklaart hij een einde te maken aan Obama’s oorlog tegen religie. “Het is onbegrijpelijk dat homo’s in het leger openlijk voor hun geaardheid kunnen uitkomen, terwijl onze kinderen niet openlijk kerst mogen vieren op school en niet mogen bidden”, zegt hij in dit filmpje. Cobb slaat snoeihard terug. “Wat mij in ieder geval duidelijk is, is dat het niet de atheïsten en homo’s waren die een oorlog begonnen in Irak, die verantwoordelijk zijn voor de financiële crisis en onze hypotheken door de wc spoelden.”
Wat Perry precies met zijn filmpje wil zeggen blijft voor Cobb onduidelijk. “Rick Perry gelooft misschien in god, maar god gelooft niet in Rick Perry”. Dat is één ding dat duidelijk is.”
Gelijk na de lancering werden er in Amerika al grappen gemaakt over Perry’s gewaagde stunt. Zo zag Reddit het probleem van de Republikein niet. Zo zou hij uitstekend een hoofdrol in de film Brokeback Mountain kunnen vertolken. Wellicht kan het filmpje ook nog net mee in het jaaroverzicht van de internethypes van 2011 van ‘ KnowYourMemes.com
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

msj_meijerink
msj_meijerink9 dec. 2011 - 11:58

Het valt me nog mee dat hij niet de communisten, de f*cking liberals en Europa de schuld van alles geeft.