Joop

Wanneer Israël een operatie uitvoert

  •  
04-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
932 keer bekeken
  •  
vrede Israel-Palest(reanimeren)+
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (11)

Proletarier
Proletarier5 jul. 2023 - 14:13

Israel is een crimineel regime een apartheids staat, tijd dat de rest van de wereld dat in gaat zien.

1 Reactie
S. Thales
S. Thales5 jul. 2023 - 18:51

A serious case of 'wag the dog!' Men neme een criminele, corrupte regering, die de aandacht van zichzelf af wilt leiden door nietsontziend wild om zich heen te slaan, te schieten en te slopen, daarbij gesteund door een rechtsextremistische horde oorlogshitsers en de chaos is niet meer te overzien! Ik kan maar niet wennen aan het beeld, dat joodse mensen die op 4 mei herdenken en vervolgens zich precies zo gedragen als de beulen van de doden, veroorzaakt door een allesvernietigende wereldoorlog! Zoals Sting zong: "History will teach us (them) nothing!"

BrotherV
BrotherV5 jul. 2023 - 1:15

Eerder snijden ze het lijk de strot door.

Mathijsco
Mathijsco4 jul. 2023 - 19:57

Omgekeerd geldt exact hetzelfde. Er zijn tijden van wapenstilstand geweest waarbij er zelfs gesprekken in de planning stonden, totdat er ineens weer khatusha's werden afgevuurd vanuit die extremistische opruiers-clubs in Gaza. Weg vrede Dit conflict heeft 2 kanten. Iedere partij begaat daarbij op geheel eigen merites misdaden die totaal niet door de beugel kunnen.

5 Reacties
r v b
r v b5 jul. 2023 - 7:36

Net als het conflict in Oekraine zeker. Israel steunen is hetzelfde als Rusland steunen. We weten allemaal wie schuldig is: de bezetter.

Zandb
Zandb5 jul. 2023 - 7:40

Mathijs U stelt: "Dit conflict heeft 2 kanten. Iedere partij begaat daarbij op geheel eigen merites misdaden die totaal niet door de beugel kunnen." Tja. Niemand wil weten wat er aan "misdaden" begaan is, toen het er om ging dat wij bevrijd moesten worden van de Duitsers. Ik bedoel, ik vind het nogal kort voor de kop denkend, dat 'misdaden' die gericht zijn op bevrijden een op een te vergelijken zouden zijn met 'misdaden' om te bezetten.

Volrin
Volrin5 jul. 2023 - 7:50

Er is hier maar een bezetter met een grote militaire overmacht.

Mathijsco
Mathijsco5 jul. 2023 - 8:19

@Zandb, "Misdaden gericht op bevrijden." Khatusha's afschieten als er gesprekken in de planning staan is niet 'gericht op bevrijden'. Nog op enige verbetering van de Palestijnse zaak. Hamas heeft baat bij onrust en oorlog, net zoals een dealer baat heeft bij verslaafde afhankelijke junkies. In vredestijd raakt Hamas haar (verstikkende) machtspositie over Palestina kwijt en dus gooien ze keer op keer de lont in het kruidvat.

BrotherV
BrotherV5 jul. 2023 - 15:10

nee Mathijs dit is geen "conflict" dit bezetting, landdiefstal en moord.

Hannes van Achterhout
Hannes van Achterhout4 jul. 2023 - 19:43

Barbaars volk.

1 Reactie
Sam V
Sam V5 jul. 2023 - 8:55

Mooi generalisatie. Er zijn tijden geweest dat u dat niet als enige dacht.