Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Hoe lang nog?

Boris Johnson verder in het nauw: kabinet loopt leeg, ministers vragen premier af te treden
Joop

Wakker Dier lanceert 'meest sexy vegetariër 2011' verkiezingen

  •  
04-10-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Onder de genomineerden zijn actrice Georgina Verbaan, presentatrice Nicolette Kluijver en schrijver Arthur Japin
Elk jaar houdt Wakker Dier ‘De meest sexy vegetariër’-verkiezingen. BN’ers vragen samen met Wakker Dier extra aandacht voor diervriendelijk eten. Op wie stem jij?
BNNVARA fallback image
BNNVARA fallback image
BNNVARA fallback image
BNNVARA fallback image
BNNVARA fallback image
Breng hier je stem uit

Meer over:

nieuws, groen

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (13)

KingBenzai
KingBenzai4 okt. 2011 - 14:55

Ik ben geneigd om voor Georgina te gaan, maar ach, laat ik eens gek doen... Ik ga voor Judith Visser. Maar het zijn allemaal kanjers, daar niet van!!

lancelot2
lancelot24 okt. 2011 - 14:55

Nou geef mij Susan Smit maar. ;-0 Hoop dat ze van vlees houdt.

Klapschaats2
Klapschaats24 okt. 2011 - 14:55

Het is 2 dagen geleden dat we onze bezwaren konden uiten tegen sexualisering van de samenleving. En nu dit onderwerp?

Hanspuntnl
Hanspuntnl4 okt. 2011 - 14:55

Voor mij is er helemaal geen verband tussen "sex" en "vegetariër". En dat is voor de meeste mensen zo. De verkiezing zal bij de meesten overkomen als een geforceerd gebeuren om het fenomeen vegetariër een wat leukere uitstraling te geven.

Sternenstaub
Sternenstaub4 okt. 2011 - 14:55

Georgina Verbaan met een prei, wat is daar nei sexy oan? Nicolette met een courgette... ik zie het wel zitten, en er gaat wat stoan.

DonCarlos
DonCarlos4 okt. 2011 - 14:55

Misschien kunnen we die bekende Nederlanders bakken of braden,genereert een hoop aandacht en is vlees noch vis dus het blijft vegetarisch.

[verwijderd]
[verwijderd]4 okt. 2011 - 14:55

Als Ancilla Tilia niet meedoet, ga ik niet stemmen.

1 Reactie
Ikweetnietwieikben
Ikweetnietwieikben4 okt. 2011 - 14:55

Ancilla Tilia vindt... Levend Strippen Niet Oké .... http://www.youtube.com/watch?v=zGLD26gZX1M&feature=fvst http://www.creatie.nl/creatie/select/expression/44412.do

SuziQ
SuziQ4 okt. 2011 - 14:55

Sexy zus, sexy zo...tjonge, het schijnt dat bijna alles om seks moet draaien..wil het hip zijn..nou ja.

1 Reactie
Ikweetnietwieikben
Ikweetnietwieikben4 okt. 2011 - 14:55

" - Sexy zus, sexy zo...tjonge, het schijnt dat bijna alles om seks moet draaien..wil het hip zijn..nou ja. - " Dierenrechtenorganisaties zijn min of meer in deze rol gedrukt... Het gebruik van functioneel bloot... was en is een antwoord op de immer flauwe opmerkingen.. en altijd dezelfde hardnekkige vooroordelen.. geitenwollenssokken.. ijlhoofden.. witte magere mensen.. grauwe huidskleur.. zwevers.. ziekelijk.. ongezond.. onrealistisch.. onkundig.. onwetend.... ..... en zo zijn er nog veel kreten te noemen... De tijd die je als vegetariër of anderszins dierenrechtenbeschermer moet investeren in het antwoorden op deze onjuiste kwalificaties is vermoeiend.. en tijdrovend... In Amerika zijn diverse organisaties jaren geleden al begonnen met de ontkrachting van deze vooroordelen.. Dit doen ze onder andere door... wetenschappers.. acteurs.. modellen.. zangers.. dansers.. -top- sporters.. enzovoort... veelvuldig hun zegje te laten doen.. hun kennis te laten delen... Inmiddels is de lijst met bekende vegetariërs en of op andere wijze dierenrechtenbeschermers immens lang... Google er maar eens op...

Bardamu
Bardamu4 okt. 2011 - 14:55

Ik ben geen vegetariër, maar wel heel sexy! Wat nu?...

2 Reacties
Addergebroed
Addergebroed4 okt. 2011 - 14:55

Doe je mee aan de verkiezingen voor meest Sexy Joop.nl reageerder - mag je naast mij staan als ik de eerste prijs win B-)

Addergebroed
Addergebroed4 okt. 2011 - 14:55

De meest sexy joop reageerders Stem hier : de genomineerden zijn Adder Gebroed Joop Schouten Zjen Aert Willem Dolbeek Han iedereen wil vrij zijn semolina Sylvia Stuurman Jager Verzamelaar Winston Fatima Bloothoofd katz Rob Geurtsen Piet de Geus (let vooral op die snor) Roelf Turksema Eline W de heer Zeilstra Francisco mag niet mee doen om mensen niet te laten denken dat er sprake van belangenverstrengeling zou zijn