Joop

Waarom Trump bang is voor Biden

  •  
30-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stephen Colbert
Stephen Colbert legt uit waarom de Amerikaanse president zo nerveus wordt van de Democratische uitdager die koploper is in de peilingen:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

hansdetorenkraai
hansdetorenkraai2 mei 2019 - 17:52

De heer Steven Colbert is een one issue conferencier geworden. Denk trouwens niet dat Donald de botte beer ook maar een seconde wakker licht van Biden.

Embraced
Embraced2 mei 2019 - 6:27

Lol... Trump bang voor iemand? Trump is helemaal voor niemand bang..

Sonic2
Sonic21 mei 2019 - 13:18

Trump heeft reden om van alle tegen kandidaten die er nu zijn het in zijn broek te doen. Niet dat hij dat doet, omdat hij een grote narcist is. Trump VERLOOR de popular vote van de meest slecht denkbare tegenkandidaat en won zeer nipt het electoral college. Dus heeft Trump en zijn kritiekloze achterban alle reden zich zorgen te maken. De mensen die nu positief over Trump zijn kansen zijn dat is zijn base en hier een aantal kritische linkse mensen. Biden zal Trump verschrompelen in de midwest en waarschijnlijk ook in Florida en nog een aantal staten. Misschien zit ik er over anderhalf jaar compleet naast. Dan zullen een aantal haters hier mij uitlachen. Daar lig ik niet wakker van. Wat mij betreft heeft Trump in 2016 een cadeau gekregen van 1 keer in de 100 jaar in de midwest en zal elke tegenkandidaat hem vermorzelen daar. Dat gebeurde al in de midterms. Toen al waren de Republikeinen daar helemaal nergens. Zonder de Midwest lukt het sowieso niet. En natuurlijk zat de pers er niet naast. Natuurlijk waren de Mid West staten gewoon over het algemeen linkse staten. Ik ga verder. Als Clinton zich in 2020 weer verkiesbaar had gesteld had ze volgens mij gewoon gewonnen. Onderschat de Trump haat niet bij links Amerika. Trump is overigens overal bang voor. Voor het Mueller rapport is hij bang. Transparant zal hij daar nooit over worden. Over Cohen is hij bang. Voor de onderzoeken is hij bang. Waarschijnlijk omdat hij echt niets te verbergen heeft. Voor Biden is hij bang. Voor Obama is hij bang. Voor te weinig waardering krijgen is hij bang. Voor de media is hij bang en ook voor Pelosi. Zijn fanboys zetten dat neer als uitgesproken en als daadkrachtig. Trump basht vooral mensen van wie hij wat te vrezen heeft. Of het nu Cohen/Pelosi, Schiff of Mueller is. Onvoorstelbaar dat mensen hem als een sterke leider zien. Democratie kent zijn serieuze dwalingen. En de Trump aanhang met zijn Europese equivalenten zijn daar goede voorbeelden van.

Major2
Major21 mei 2019 - 6:27

Ja Trump ligt trillend in zijn bedje.