Joop

Waar is Jack Ma?

  •    •  
08-01-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
online746sm
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (7)

Thuiszitter
Thuiszitter8 jan. 2021 - 13:29

Bij een van de 40 rovers zal hij zitten.

Hakkepuf
Hakkepuf8 jan. 2021 - 9:43

Het verbaast me altijd dat China altijd met fluwelen handschoenen aangepakt wordt. Ze overtreden zo ongeveer alle handvesten van de VN, maar activisten noch regeringen spreken er openlijk hun afschuw over uit. We kunnen toch openlijk stellen dat China een tot op het bot onbetrouwbaar en corrupt rotland is. De Hong-Kong Chinezen weten er inmiddels ook alles van. Je mag Trump erg veel nageven, maar hij was, samen met Australië, de enige die de handschoen tegen China op durfde te pakken en hun misdragingen aan de kaak stelde. Ik ben benieuwd op Biden door durft te pakken.

1 Reactie
Oki Doki
Oki Doki8 jan. 2021 - 12:04

Alsof de miljardairs en hun multinationals zo betrouwbaar zijn. Deze zijn net zo corrupt, onbetrouwbaar en rot. In het Westen wordt je populariteit puur afgemeten aan hoeveel geld je hebt. Hoe meer geld, hoe populairder je bent, het maakt hierbij niet uit wat voor een waardeloze zak je bent. En of je het geld op een eerlijke manier hebt verkregen of door middel van uitbuiting bijvoorbeeld. Als je arm bent in het Westen dan ben je bij voorbaat verdacht en het maakt daarbij niet uit hoe eerlijk en oprecht je bent. Je wordt toch gezien als last en als minderwaardig met alle akelige gevolgen van dien. Je kunt China een spiegel voorhouden maar als westerling zou het ook niet ongepast zijn als je zelf eens in de spiegel zou kijken.

MaxMax2
MaxMax28 jan. 2021 - 8:37

Ja maar volgens bepaalde mensen hier op deze website kun je China gewoon vertrouwen hoor, COVID cijfers van China = betrouwbaar.

3 Reacties
MaxMax2
MaxMax28 jan. 2021 - 8:40

En Jack Ma zal wel op vakantie zijn....

Arjan Fernhout
Arjan Fernhout8 jan. 2021 - 9:04

Waarom reageer je eigenlijk op deze site?

MaxMax2
MaxMax28 jan. 2021 - 10:53

Waarom niet? Ik hoef toch helemaal geen verantwoording af te leggen aan ‘Arjan Fernhout’?