Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

GroenLinks-leden mogen stemmen over fusie met PvdA in Eerste Kamer

Ledenreferendum over verdere linkse samenwerking
Joop

VVD-er Job Klaasen weg om vals cv

  •  
20-04-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
klaasen.jpg
Klaasen al sinds 2001 statenlid in Overijssel
Vlak voordat hij opnieuw zou worden geïnstalleerd als statenlid in Overijssel heeft VVD-er Job Klaasen zich teruggetrokken uit de politiek.
Dat meldt RTV Oost. Reden voor de stap van de voorzitter van de VVD-fractie was dat aan het licht was gekomen dat hij zijn cv had vervalst. Twee HBO-studies bleken interne bedrijfscursussen.

Meer over:

politiek, nieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (14)

msj_meijerink
msj_meijerink20 apr. 2011 - 22:09

Wat een ongelooflijke kluns. Nu qua personalia alles in de politiek op een goudschaaltje wordt gewogen had hij dat al voordien moeten weten.

Pjotrs
Pjotrs20 apr. 2011 - 22:09

Knap dat de VVD een nieuwe Charles Schwietert heeft gevonden.

Yggdrasil
Yggdrasil20 apr. 2011 - 22:09

De VVD strooit weer zand in de oogjes, ze wilden namelijk van die Jan Klaasen af maar dat lukte niet via een "goed gesprek", ja en wat doe je dan dan grijp je naar oneigenlijke middelen waar de VVD zo'n beetje het patent op heeft. Meneer Klaasen wordt dus gewoon gewipt door zijn eigen partij, zo moeilijk is dat niet. De VVD was natuurlijk best op de hoogte met de opgeleukte CV van Jan Klaasen.

msj_meijerink
msj_meijerink20 apr. 2011 - 22:09

Shit, ik wil de me juist in het buitenland gaan afficheren als De Baas van Nederland. :) Laten we van alle bestuurders een overzicht genereren met daarop hun opleiding, dan kan ieder lokaal sufferdje mooie scoops maken en weten we zelf meteen hoe het komt dat politicus X niet kan rekenen.

FritzFriebl
FritzFriebl20 apr. 2011 - 22:09

Dan maar genieten van je wachtgeld,..

vanderwerff2
vanderwerff220 apr. 2011 - 22:09

Kijk PVV et all, zo kan het dus ook. Als je tegen de lamp loopt, dan hou je de eer aan jezelf. Wat een verademing zulke eerlijke politici die dat principe nog snappen.

[verwijderd]
[verwijderd]20 apr. 2011 - 22:09

Twee interne bedrijfscursussen. Laat me raden BZB? EHBO? Foutloos typen? Windows 7 for dummies? Ach ik maak het een beetje belachelijk, maar het is van zichzelf al idioot genoeg. En men blijft er maar instinken, elke keer weer. Vragen ze die gasten dan niet gewoon naar hun diploma's, getuigschriften en/of referenties? Dat soort dingen moet toch iedereen die solliciteert aanleveren?

2 Reacties
Pjotrs
Pjotrs20 apr. 2011 - 22:09

"Vragen ze die gasten dan niet gewoon naar hun diploma's, getuigschriften en/of referenties? Dat soort dingen moet toch iedereen die solliciteert aanleveren?" Voor politicus hoef je geen enkel diploma te hebben, dus waarom zou je die controleren? Je kunt kandidaten net zo goed naar een rijbewijs vragen; hebben ze ook niet nodig.

BillDuin
BillDuin20 apr. 2011 - 22:09

Twee interne bedrijfscursussen. Laat me raden BZB? EHBO? Foutloos typen? Windows 7 for dummies? =================================== InHolland?

[verwijderd]
[verwijderd]20 apr. 2011 - 22:09

Wat een lutser, wegwezen. Anderzijds: je wordt gekozen als volksvertegenwoordiger en daar heb je in principe geen opleidsing of diploma's voor nodig. Wel kunde en ervaring. Maar toch, het blijft een lutser.

2 Reacties
Bouwman2
Bouwman220 apr. 2011 - 22:09

Juist omdat deze VVDer het volk vertegenwoordigt zou hij moeten blijven zitten. Een deel van het volk liegt immers en bedriegt er lustig op los. Een ander deel is de rechtstaat niet toegedaan maar wordt ook gerepresenteerd. Het is nogal dubbel van de VVD om de ene vertegenwoordiger van deze mensen weg te sturen en de ander te omhelzen.

TanjaC2
TanjaC220 apr. 2011 - 22:09

Wat ben je hard in je oordeel, Aert. Persoonlijk vind ik dit een beetje overdreven, wie kan het echt wat schelen dat deze man geen HBO opleiding heeft? Als hij goed functioneert mag hij van mij zelfs alleen basisschool gehad hebben.

objectivist
objectivist20 apr. 2011 - 22:09

Dat ze zoiets niet natrekken. Het werd Wilders verweten maar niemand lijkt cv's na te trekken bij politieke functies. Kwalijk!

1 Reactie
Jansen & Jansen
Jansen & Jansen20 apr. 2011 - 22:09

Nu ja, hij hoeft alleen maar te zeggen dat ie tegen hoofddoekjes is en hij kan zo aanschuiven neem ik aan.