Joop

Vrouwenhater pleegt aanslag op yogastudio, twee vrouwen dood

  •  
03-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
yoga
Opnieuw is in de Verenigde Staten een extreem-rechtse aanslag gepleegd. Na de massamoord op 11 joden in een synagoge en de moord op twee willekeurige zwarte burgers vanuit racistische motieven is er nu een man in Florida gaan schieten op de aanwezige vrouwen in een yogastudio in Tallahassee. Twee vrouwen kwamen daarbij om het leven, een vrouw van 61 en een van 21. Vier andere vrouwen en een man raakten gewond. De 40-jarige dader pleegde daarna zelfmoord.
Buzzfeed meldt dat de man een notoir vrouwenhater was en sympathie koesterde voor de zogeheten incel-beweging. Incel is een afkorting voor ‘onvrijwillig celibatair’ en bestaat uit mannen die gefrustreerd zijn omdat ze niet in staat zijn een vrouw te verleiden. De beweging is populiar onder extreemrechtse mannen.
De dader, die twee keer was aangehouden voor het bij de billen grijpen van wildvreemde vrouwen, ging online tekeer tegen vrouwen die relaties hebben met zwarte mannen. Hij noemde vrouwen sletten en dreigde in een video met geweld tegen een vrouw die afspraakjes met hem annuleerde. Zijn online boodschappen doen denken aan die van de vrouwenhater die eerder dit jaar in Toronto op een menigte inreed en 10 mensen doodde.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (17)

Drunken Pumpkins2
Drunken Pumpkins25 nov. 2018 - 5:14

Extreem rechts pleegt meer aanslagen dan moslimextremisten. Dat is een feit wat extreem rechts nooit wil erkennen. Jammer dat er voor moslims meer aandacht is gezien extreem rechts vele male gevaarlijler is. Dat zou het perspectief van mensen flink kunnem veranderen en mensem late zoen hoe gevaarlikl rechts is.

5 Reacties
Proletarier
Proletarier5 nov. 2018 - 12:23

Helemaal mee eens beste kameraad.

doron
doron5 nov. 2018 - 20:21

Drunken Pumpkins/Proletarier, Leg mij eens uit waarom (extreem) links niet gevaarlikl/gevaarlijler is.

Paul250371
Paul2503716 nov. 2018 - 12:38

doron Kom maar terug als zij een yogastudio ingaan en vrouwen vermoorden of een kerk ingaan en mensen vermoorden of op een eiland socialistische kinderen kapot knallen of zoals in Charleston op mensen inrijden etc etc etc etc. .

Cube2
Cube26 nov. 2018 - 13:12

Moslimextremisten handelen ideologisch en zijn, ook historisch, in denken en doen extreem rechts.

Ozon
Ozon6 nov. 2018 - 20:36

Drunken Pumpkin “Extreem rechts pleegt meer aanslagen dan moslimextremisten” Misschien is het handig de locatie te specificeren: “in het Westen”. Je wilt neem ik aan niet de indruk wekken dat je alleen geeft om Westerse slachtoffers? Al geef ik toe dat ik niet weet wat het (potentiële) stemgedrag van de betreffende moslimextremisten is die aanslagen plegen. Die kunnen natuurlijk ook extreem rechts stemmen, al is extreem links ook prima mogelijk. 2 November zijn er in Tallahassee, in de VS, 2 vrouwen doodgeschoten door een vermoedelijk extreem rechtse man. 1 November zijn er in Maiduguri, Nigeria ten minste 15 mensen vermoord door vermoedelijk moslimextremisten van Boko Haram. Ik mag hopen dat je deze slachtoffers ook meetelt: #blacklivesmatter, of toch niet? Elders werd ik gewezen op de toename aan moorden in Irak omdat de moslimextremisten daar weer aan de weg timmeren. Tellen deze levens niet? Zeg het maar, wat bedoel je precies?

Meta  Foor
Meta Foor4 nov. 2018 - 16:24

- 10 jaar geleden had deze man een Oedipuscomplex gehad, 5 jaar geleden had deze man een overdreven moeder - of zuster syndroom gehad, nu heet het dus Vrouwenhaat. Castreren was de remedie in het verleden; daarna werden het praatgroepen en nu een digitale schandpaal. arme mannen met die rammelende hormonen ….

1 Reactie
Paul250371
Paul2503716 nov. 2018 - 12:39

arme mannen met die rammelende hormonen …. Inderdaad, een bal kunnen vangen op gym had al zoveel verkrachtingen gescheeld. Treurige sukkels

Tom5
Tom54 nov. 2018 - 10:48

De reacties gaan logischer wijs weer over gestoorde gekken enz. Al jaren denk ik dat de bal terug zal kaatsen, en dat zeker vrouwen hiervan het grootste slachtoffer kunnen zijn, er zou zelfs een symbiose tussen bepaalde goepen kunnen ontstaan waardoor het mogelijk wordt om zomaar honderden jaren terug te gaan in de tijd. Het is het gevolg van het voorbij rennen van de Evolutie zonder om te kijken. Het uit het verband trekken van de balans in de breedste zin, levert een vernietigend effect en druk, op al wat leeft en bloeit op deze planeet(lees Foucault in deze) Mensen die uit Plato,s grot zijn geklommen en bepaalde waarheden beschrijven worden beschimpt of erger. Kort geleden heb ik het geluk gehad om Pompeii te bezoeken, een moment in tijd vast gelegd, bedolven onder een ramp. Heb ook de Arena kunnen betreden waar Pink Foyd `Echoes´ zonder publiek heeft gespeeld, een Mystiek moment. Echoes-Video-40second Evolution- Pink Floyd https://www.youtube.com/watch?v=IqHk2q5T2Pw

1 Reactie
Minoes&tuin
Minoes&tuin4 nov. 2018 - 17:20

Een maatschappij in verval!

Minoes&tuin
Minoes&tuin4 nov. 2018 - 10:15

Voor Amerikaanse begrippen heet dit; Het recht op zelfverdediging.

EricDonkaew
EricDonkaew4 nov. 2018 - 9:29

Bij extreem-rechtse bijeenkomsten zie je inderdaad een enorm mannenoverschot. Een goede extra reden dus om niet tot extreem-rechts te willen horen.

hanzeboog2012
hanzeboog20124 nov. 2018 - 7:21

Weer een aanslag. Dit keer met racistische en vrouwonvriendelijke motieven. Begint het in USA nou eindelijk dat de sfeer van haat die gecreëerd wordt een voedingsbodem voor gestoorde gekken? Vooral de huidige president draagt bij aan deze sfeer.

2 Reacties
hanzeboog2012
hanzeboog20124 nov. 2018 - 7:23

Correctie: Begint het in USA nou eindelijk duidelijk te worden dat de sfeer van de haat die gecreëerd wordt een voedingsbodem is voor gestoorde idioten?

michellekepen
michellekepen4 nov. 2018 - 9:16

Correctie2: een racistisch motief lijkt bij deze aanslag te ontbreken, in ieder geval wordt daar niet over gerept.

Ver Bazing
Ver Bazing4 nov. 2018 - 0:34

Word ik net wakker, lees ik dit weer. Mijn dag is al verpest. 2 onschuldige vrouwen geofferd op het altaar van de 'iidiotie' (Incel) In wat voor godsamme spokentijd leven we nu: met spoken uit het verleden, met oude spoken in een nieuw jasje of met geheel nieuwe, veel gevaarlijker 'types'? Er is echter geen ander alternatief dan je persoonlijk te blijven verweren tegen elke vorm van 'idiotie' en mentale /morele degeneratie.

Perezoso
Perezoso3 nov. 2018 - 23:39

Deze variant van extreem-rechts is ook nog eens seksueel gefrustreerd...Nog gestoorder dan de rest, want gestoord zijn ze allemaal. En degenen die er in trappen mogen zich ook eens laten nakijken.