Joop

[Video] Jelle Brandt Corstius presenteert Zomergasten

  •  
26-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
jelle_300.jpg
Presentator wil spontaniteit terugbrengen
Jelle Brandt Corstius, correspondent in Rusland en onder meer bekend van series als Van Moskou tot Magadan, presenteert deze zomer Zomergasten, zo werd bekend gemaakt in De Wereld Draait Door.
Jelle Brandt Corstius, ook actief op Twitter , heeft geen ervaring met studio-interviews. Hij wil de sfeer van het programma weer spontaan maken, onder meer door de gekozen fragmenten niet tevoren te bekijken. Eén van de gasten wordt SP-leider Jan Marijnissen.

Meer over:

nieuws, media,

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (9)

ldegreef
ldegreef26 apr. 2010 - 18:18

Verrassend en spannend. Zal het op geheel eigen wijze gaan invullen. Overigens blijft mijn droom kandidaat Coen Verbraak. Maar je kunt niet alles hebben.

Joeri2
Joeri226 apr. 2010 - 18:18

Lijkt me leuk. En dan meer budget voor de gasten graag, zodat ze deze keer dan de Tv momenten kunnen kiezen die ze echt willen zien.

rgeurtsen
rgeurtsen26 apr. 2010 - 18:18

Leuk. Ben benieuwd. Ik wil ook weer Joris een keer terug.

Hoogkamer2
Hoogkamer226 apr. 2010 - 18:18

Als het dezelfde kwaliteit heeft als wat Jelle gedaan heeft met zijn Rusland reportages, dan wordt het echt geweldig.

Paradox2
Paradox226 apr. 2010 - 18:18

nationale zomersport #1, zomergasten afzeiken. Laten we hopen dat hij niet té goed is.

Deniro
Deniro26 apr. 2010 - 18:18

En dan ook nog in het Russisch, dat zou helemaal mooi zijn.

1 Reactie
paulvr2
paulvr226 apr. 2010 - 18:18

Ik hoop wel dat hij het iets anders aanpakt dan zijn series als Van Moskou naar Magadan. Het had moeten luiden "Somberheid, absurditeiten en hopeloosheid tussen Moskou en Magadan". Een aaneenschakeling van kommer en kwel die ongetwijfeld bestaat, maar ik miste heel sterk de leuke en positieve dingen die je bijvoorbeeld in de veel evenwichtiger Duitse reeks "Von Moskau nach Wladiwostok" kon zien. Maar goed, als Nederlanders zijn we gewend om alleen het negatiefste uit Rusland te laten zien. Zoals gezegd, hopelijk worden de Zomergasten afleveringen wat minder deprimerend. We kunnen wel een wat emotioneel zonnige zomer gebruiken!

Yggdrasil
Yggdrasil26 apr. 2010 - 18:18

Toen ik gisteren de presentatoren van voor "Jelle" zag langskomen toen bedacht ik me dat ik oud begin te worden, ik heb ze allemaal gezien. Ik besefte tevens dat "zomergasten" zo helemaal niet van deze tijd is, geen hyperig gedoe, geen zapmomenten en vooral gelukkig geen snelheid en geen commercie. Ik hoop dat Zomergasten nog lang mag blijven.

1 Reactie
Yggdrasil
Yggdrasil26 apr. 2010 - 18:18

En als aanvulling op mezelf, dit is eigenlijk het enige programma waarbij ik me niet erger aan het fenomeen "bekende Nederlander". Dit is trouwens ook het enige programma met een bekende Nederlander dat ik bekijk. Laat ik wel eerlijk blijven.