Joop

Video: FNV actiedag tegen verhoging AOW leeftijd

  •    •  
21-11-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
fnv_aow_lijst.jpg
Op verschillende plaatsen in het land bijeenkomsten
Protest in Eindhoven (video), Rotterdam en andere steden
Op zaterdag 21 november trekken FNV voorzitter Agnes Jongerius en de voorzitter van FNV Bondgenoten Henk van de Kolk het land in om op verschillende plekken actiebijeenkomsten tegen de verhoging van de AOW-leeftijd te leiden. Naast de traditionele methoden maakt de FNV ook gebruik van de mogelijkheden om digitaal te protesteren. Klik hier voor de mogelijkheden.

Meer over:

economie, nieuws
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

Nicci2
Nicci221 nov. 2009 - 8:25

Het lijkt erop dat de gemiddelde Nederlander meer begrip heeft voor de plannen dan verwacht door o.a. de vakbonden . . . . Het spreekwoordelijke museumplein loopt nog niet vol.

johnnysisko
johnnysisko21 nov. 2009 - 8:25

Maar daar zijn we zelf ook bij. Als je naar de enquetes en onderzoeken kijkt die worden gedaan is 88% van nederland tegen. Laten we dan ook zo fair zijn om dan de straat op te gaan en actie te voeren. Als het je niks doet moet je de handtekening ook niet zetten Een succes komt niet vanzelf aanwaaien. Het is niet laat een ander t maar doen ... Nee wij met zijn allen! Dus roep ik op al die mensen die zeggen dat ze er tegen zijn verhef je stem en onderneem actie. Laat een proteststem ook echt een protest zijn!