Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Remkes: boerencrisis reikt veel verder dan stikstof

Bemiddelaar noemt eerste overleg zonder protestboeren "buitengewoon constructief"
Joop

Video: De ultieme helpdesk-wraak

  •  
11-01-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
neveneffecten_300.jpg
Vlaams tv-programma 'Neveneffecten' bakt smakelijk koekje van eigen deeg voor hardleerse telecomboer
Neveneffecten, een maandag op VRT-zender Een gestarte serie neemt het op ludieke wijze op voor de getergde, gewone man.
In de eerste aflevering wordt afgerekend met de Belgische equivalent van T-Mobile: Mobistar, ook zo’n telecombedrijf dat de helpdesk inzet als afschrikmiddel. De jongens van Neveneffecten, die niet terugschrikken voor effectieve humor, nemen op gepaste wijze wraak.
Youp van t Hek wees z’n twitter-publiek op de uiterst komische act.
StuBru belde de volgende dag met de betrokkene bij Mobistar.

Meer over:

kijk nou, nieuws,

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (15)

heinscatchup
heinscatchup11 jan. 2011 - 21:05

Hahahahah!!! Geniaal! Complimenten jongens, dit is dodelijker dan 1000 Youp v/h Hekjes! Ernaar kijken is heel goed als sublimatie voor al mijn wraakgevoelens jegens al die verrekt irritante helpdesks. Nogmaals, hulde!!!

JoopSchouten
JoopSchouten11 jan. 2011 - 21:05

Geweldig goeie stunt ! ... FF cryptisch: '3' blijft een effectieve verkooptruuk (...)

Luna12
Luna1211 jan. 2011 - 21:05

Schitterend gedaan , Mobistar mooi te kakken gezet !

Joeri2
Joeri211 jan. 2011 - 21:05

Rofl.... Hahaha... Nu heb ik pijn in mijn buik. Je vraagt je meteen af waarom dit een belgisch programma is... In Nederland willen we blijkbaar alleen maar weten wie de reisleider is, of "dus je denkt dat je kan koken terwijl je zingt"... Hahaha, wat is dit goed zeg. Arme Maurice Security. Voor een maand lang gratis burocontainer druk een 2.

Florian2
Florian211 jan. 2011 - 21:05

*PROEST* Hi-la-risch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))) Telkens weer dat drakerige "Hello" inzetten op dat keyboard maakte het wel helemaal af!!!! :-)))))))) Wat moeten zij een lol hebben gehad!!!!!!!

harryo2
harryo211 jan. 2011 - 21:05

;-)

BenJoosten
BenJoosten11 jan. 2011 - 21:05

Leuker dan dit bestaat wel, maar ben ik vandaag nog niet tegengekomen. Vlaamse humor, Vlaamse frites; sommige dingen kunnen zij beter...

chipo_1
chipo_111 jan. 2011 - 21:05

"De 2000 werknemers die niet naar binnen kunnen worden gepakt. Dat zijn degene die verantwoordelijk zijn voor de slechte service." ....en terwijl die mensen niet naar binnen konden draaide de helpdesk dus nog slechter........ Maar ik maakte de fout een slok koffie te nemen toen het begon en kon dus mijn beeldscherm poetsen, en het is geniaal zoiets.

ElChe
ElChe11 jan. 2011 - 21:05

Koekje van eigen deeg. Alleen jammer dat er niet een van de bazen van Mobistar aan de lijn was. Nu was een beveiliger de klos.

2 Reacties
hansdetorenkraai
hansdetorenkraai11 jan. 2011 - 21:05

Dacht helemaal het zelfde, er moet een mannier zijn om die huftertjes zelf te pakken. Niettemin absolute top haha...

Joaquim
Joaquim11 jan. 2011 - 21:05

De beveiliger is toch niet benadeeld. Die zal rustig binnen. Hij maakt zich een beetje druk maar doet gewoon zijn werk. De 2000 werknemers die niet naar binnen kunnen worden gepakt. Dat zijn degene die verantwoordelijk zijn voor de slechte service. Sweet revenge dus.

flipse2
flipse211 jan. 2011 - 21:05

Makkelijke en slappe hap. Wat heeft zo'n jongen van de beveiliging te maken met het beleid van Mobistar? En welk telecombedrijf verspert de ingang van je huis? Weer een mooi voorbeeld van "het zijn altijd de anderen die fouten maken". Ik weet niet wat erger is, een haperende klantenservice of daar belegen "grappen" over maken.

1 Reactie
ErnsTT2
ErnsTT211 jan. 2011 - 21:05

Geen gevoel voor Humor lijkt me veel erger, nooit kunnen lachen, wat moet dat en strak gevoel in de kaken geven...

LvanM
LvanM11 jan. 2011 - 21:05

Grappig.:-) Maar echt wraak is het niet, want die beveiligingsagenten hebben er natuurlijk niets mee te maken. Dat helpdesks doorgaans zo slecht zijn komt door een simpele reden: mensen nemen een goede helpdesk over het algemeen niet mee in hun beslissing van welk product ze kiezen te gebruiken. Het is dus zeer onrendabel om goed opgeleide helpdesk-medewerkers in te huren die problemen vlot en deskundig oplossen. Acties van bijvoorbeeld Youp van 't Hek helpen goed om mensen bewuster te maken in die keuze. Jammer genoeg zijn er ook mensen die er wetten voor willen maken om goede service verplicht te stellen. Terwijl grote corporaties dat wel prima kunnen betalen, kunnen kleinere bedrijven en starters dat niet, waardoor concurrentie verdwijnt, en het product op andere vlakken slechter wordt. Dat is door de staat gecreëerde monopolisering of oligopolisering. Zo is het met bijna iedere regulering in een industrie, er wordt precies het tegenovergestelde bereikt van wat men graag zou zien. Behalve natuurlijk de corporate lobby-clubjes en de corrupte politici die er voordeel van ontvangen.

1 Reactie
kweetal2
kweetal211 jan. 2011 - 21:05

Wat een onzin: we zouden slechte service moeten accepteren omdat kleine bedrijven geen goede service zouden kunnen leveren. Een wettelijke regeling die goede service eist zou juist een klein bedrijf dat niet krampachtig probeert groot te groeien steunen, omdat zo'n bedrijf persoonlijke service kan leveren. In de garage waar ik mijn auto laat onderhouden werken maar drie mensen, maar die kennen me, en ze willen ook wel eens een klein mankement gratis verhelpen.