Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Verkouden Klaas Dijkhoff volgt corona-advies, gaat niet naar Den Haag

  •  
09-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
dijkhoff
VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff blijft thuis omdat hij last heeft van verschijnselen die zouden kunnen wijzen op een mogelijke besmetting met het corona-virus. De politicus volgt daarmee het advies op dat de autoriteiten hebben afgegeven voor de provincie Noord-Brabant. Op Twitter adviseert hij provinciegenoten hetzelfde te doen.
"“Ja dan ben je Brabander en dan ben je verkouden en dan moet je dus thuisblijven. Dan zullen misschien mensen zeggen ‘het zal zo’n vaart niet lopen, ik ga naar m’n werk’ maar ik zou toch zeggen volg dat advies op. Doe ik zelf ook, ik moet hoesten en ja, verkouden. Verder niks ernstigs, geen koorts of zo, dus maak je niet druk maar ik blijf thuis. Ik werk wel vanuit huis, doe mee aan coalitieoverleg en alles op afstand maar ik ga niet naar Den Haag. Ik zou zeggen luister dus naar de adviezen. Als je verkouden bent en Brabander, hou het een nachtje thuis. Als je zieker bent, veel beterschap, als je corona hebt natuurlijk helemaal beterschap, en dan zullen we de komende dagen zien wat de adviezen ons weer brengen. Hoi.”"

Meer over:

nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.