Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Veel woede over seksistische Tweet van HLN-verslaggever

  •  
30-01-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
802 keer bekeken
  •  
EPdy_hQXsAE0UlL
Dat er nog veel te winnen valt op het gebied van seksisme in de sport, laat HLN-verslaggever Sven Spoormakers duidelijk zien in een Tweet van donderdag. Tijdens de ronde van San Juan in Argentinië, interviewt reporter Belén Mendiguren een wielrenner, en draagt een weinig verhullend topje. Spoormakers postte daar een foto van en dacht daarbij een leuk grapje te maken, maar haalde zich de woede van veel Twitteraars op de hals. Inmiddels is het bericht van Twitter verwijderd.
tweet-sven
Van seksisme in de sport zijn er talrijke voorbeelden te vinden. In 2013 tijdens de ronde van Vlaanderen kneep Peter Sagan ongevraagd in de billen van een ‘Miss’ tijdens een fotomoment met Cancellara.
Tijdens de podiumceremonie van de Grand Prix in Brazilië, noemde presentator Olav Mol, senior strategy engineer Hannah Schmitz het ‘data-meisje van Red Bull’. Uitermate denigrerend, gezien de ooit genomen beslissing van racestrateeg Schmitz van cruciaal belang is geweest voor de zege van Verstappen. Zij was het die het gewaagde besluit nam de Nederlander als raceleider in het slot van de wedstrijd nog een pitstop te laten maken.
In 2018 won de Noorse Ada Hegerberg als eerste vrouwelijke voetbalster de Gouden bal. Toch was dat moment niet de meest memorabele gebeurtenis van de avond. DJ en co-presentator Martin Solveig, vroeg Hegerberg van Olympique Lyon na de uitreiking of ze wist hoe ze moet ‘twerken’.
De uitreiking van de Gouden bal aan Luka Modric, de grote winnaar bij de mannen, stond in groot contrast met de uitreiking van zijn vrouwelijke collega. Modric werd netjes aangekondigd door de presentatoren en daarna kreeg Modric ook de tijd om nog iets te zeggen. Na afloop noemde Uefa-president Aleksander Čeferin noemde Solveig een ‘idioot die niet weet hoe zich te gedragen’.
“We hebben een uitzonderlijk getalenteerde jonge speler, een seriële Champions League-winnaar, die meer dan 250 doelpunten heeft gescoord en bij 23 de inaugurele Ballon d’Or-prijs wint. Maar de volgende ochtend ging het alleen maar over een ongepaste opmerking”, reageerde de hoofdtrainer van het Schotse voetbalteam in een interview met BBC.
De Wereldvoetbalbond Fifa gaf na het WK in Rusland aan genoeg te hebben van de objectificering van vrouwen in de voetballerij. Cameramannen in Russische voetbalstadions maken veel lange shots van jonge, mooie vrouwen op de tribune. Tot grote ergernis van Federico Addiechi, diversiteitsdirecteur van de Fifa. Addiechi heeft omroepen daarom opgeroepen te stoppen met de zogenoemde ‘honey shots’ en het inzoomen op ‘lekkere vrouwen’. De Wereldvoetbalbond kondigde zelfs een officieel beleid op dit gebied aan.
Burger King moest zijn excuses maken, voor een reclame waarin Russische vrouwen die tijdens het WK zwanger raakten door sterspelers, gratis burgers werd beloofd.
Anti-discriminatiegroep Fare zegt dat de vele voorbeelden in Rusland een nog groter probleem vertonen dan de vooraf gevreesde homohaat, racisme en rellen tussen voetbalhooligans. Volgens Fare zijn er minstens 300 vrouwen, vaak van Russische komaf, lastiggevallen op straat door mannelijke voetbalfans. Ook de vrouwelijke verslaggevers Júlia Guimarães en Julieth Gonzalez Theran werden live tijdens hun uitzending het slachtoffer van ongewenste intimiteiten.
Via Twitter heeft de verslaggever van Het Laatste Nieuws inmiddels zijn excuses gemaakt. “Wat een grappige opmerking was, bleek voor veel mensen aanstootgevend te zijn. Dat was een slecht oordeel. Sorry. En met name @lelumendy: we hebben elkaar nooit ontmoet, maar als je ooit in België bent, ben je welkom om te ontdekken dat ik niet de brontosaurus ben die je denkt dat ik ben.”
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (54)

Daniel Blank
Daniel Blank31 jan. 2020 - 13:56

Als mensen gekwetst willen worden, dan worden ze ook zeker gekwetst! Niet handig van de lollige mijnheer, maar als er grap gemaakt wordt over de kleding van de man is dat dan ook seksistisch?

1 Reactie
4Vier!
4Vier!1 feb. 2020 - 7:36

Daniel Blank 31 januari 2020 at 14:56 “Niet handig van de lollige mijnheer, maar als er grap gemaakt wordt over de kleding van de man is dat dan ook seksistisch?” Hoe vaak keek een vrouw naar je kruis met de vraag of het frisjes was vandaag?

poeslief
poeslief31 jan. 2020 - 11:11

Tja het zijn opwindende tijden in het wielerpeleton: megatalenten Evenepoel, Vd Poel, Bernal. Pogacar. Het duel JumboVisma vs. Ineos in de as. Tour. Ik heb al een jaar harde tepels van al dat geweldige talent.

Vlaggenroof
Vlaggenroof31 jan. 2020 - 10:56

Mja je kan altijd je fatsoen houden, dat sowieso, maar als vrouw doe je het er ook wel een beetje om hoor om zo te kleden tijdens zo’n setting. Ga niet liegen dat het uit de lucht komt vallen haha.

khuat
khuat31 jan. 2020 - 9:00

Op de vraag of ze het koud had, reageerde ooit een vrouw met de opmerking 'nee hoor, ik ben gewoon geil'. In het rijtje met seksisme in de sport ontbreekt de vraag aan Anouk Hoogendijk of ze wel objectief tegenover het vrouwenteam stond omdat ze niet zo lang geleden met die vrouwen speelde. Een vraag die ex-spelers en commentatoren als Van der Vaart en Van Hooijdonk nooit is gesteld.

Marin Cielo
Marin Cielo31 jan. 2020 - 8:25

Is mevrouw zelf ook boos eigenlijk? Ik heb zo' n idee van niet want dat topje laat nou niet echt veel ter verbeelding over ;-). Wat is er mis mee als een vrouw zelf de keuze maakt met haar "veren" te pronken?

2 Reacties
Paul250371
Paul25037131 jan. 2020 - 11:15

"Wat is er mis mee als een vrouw zelf de keuze maakt met haar “veren” te pronken?" Niets maar daar gaat het artikel niet over.

Marin Cielo
Marin Cielo1 feb. 2020 - 10:40

Jawel. Want als je zonder BH tussen de mannen gaat staan is er altijd wel 1 die er iets over gaat zeggen.

JanKlaasen
JanKlaasen31 jan. 2020 - 8:14

Hoezo is een opmerking over iemands uiterlijk op tv seksistisch?

2 Reacties
I am Legion
I am Legion31 jan. 2020 - 10:19

Dat is het dus ook alleen als je iemands functioneren, kwaliteiten, of belang beoordelend vermengt met die door een erotische of mate van uiterlijke aantrekkelijkheid prikkel ingegeven geuite observatie. Houd je die zaken gewoon uit elkaar hoort er niets aan de hand te zijn behalve dat een redactie misschien er niet op gesteld is dat je ook een persoonlijke notie over de seksuele aantrekkelijkheid van iemand deelt met het publiek. Maar als je daar meer algemeen op tegen zou zijn dan mag bijvoorbeeld een vrouwelijke interviewster ook niet mogen delen dat ze een popartiest of acteur een opwindend aantrekkelijke verschijning vindt zoals die er bij een optreden, scene, of publiek verschijnen uitziet

Robotnik1
Robotnik13 feb. 2020 - 0:15

Raak! Dat is het dus niet

F.M.A. thoe Schimmelpenninck van de Oye
F.M.A. thoe Schimmelpenninck van de Oye31 jan. 2020 - 7:41

De man is gewoon een enorme seksist, complimenten maken naar vrouwen is zo 1970.

Phantom3
Phantom331 jan. 2020 - 7:36

Het lijkt me een goed plan om alle slechte grappen te verbieden. Laten we een commissie in het leven roepen die zal bepalen welke slechte grappen wel kunnen en welke niet.

Greendutch
Greendutch30 jan. 2020 - 23:36

Al deze onderwerpen tonen aan hoe snel deze mannen afgeleid zijn, dat ze dús niet focussen op wat er echt toe doet, dat ze vaak met hun ballen denken i.p.v. met hun hoofd en dat ze altijd kinderen blijven ! En dan te bedenken dat dit soort mannen overal voorkomen:in politiek, koningshuizen , directies v banken en multinationals enz. Die zouden beter vervangen worden door vrouwen en in de box gezet worden, dan kunnen zij zelf geknepen of aangeraakt worden of ze ‘t leuk vinden of niet.

4 Reacties
BobSon2
BobSon231 jan. 2020 - 6:13

Mannen zijn mannen idd. Is ook nooit veranderd en zal ook nooit veranderen. Kijk eens om je heen en zie dat alles wat ze gemaakt hebben.

Gefaald
Gefaald31 jan. 2020 - 8:18

De menselijke natuur is niet iets om je voor te schamen.

4Vier!
4Vier!31 jan. 2020 - 9:24

BobSon 31 januari 2020 at 07:13 “Kijk eens om je heen en zie dat alles wat ze gemaakt hebben.” Ja grappig is dat, pronken met wat mannen “gemaakt” hebben na ca 2000 jaar vrouwen verboden te hebben deel te nemen aan het arbeidsproces en dingen te maken. Nah ja. Vrouwen hebben dan wel weer die mannen gemaakt die dingen maken konden.

LaBou
LaBou 31 jan. 2020 - 11:18

Die wielrenner kijkt anders gewoon waa hij hoort te kijken als hij met iemand in gesprek is.

Lucas2000
Lucas200030 jan. 2020 - 22:11

Draag dan nette kleding. Sommige vrouwen vragen er gewoon om en ja mannen en vrouwen zijn verschillend.

3 Reacties
Paul250371
Paul25037131 jan. 2020 - 11:17

"Draag dan nette kleding. Sommige vrouwen vragen er gewoon om" Ik heb haar niet verkracht want ze vroeg er om, ze droeg een kort rokje.

LaBou
LaBou 31 jan. 2020 - 11:19

En zo wordt verkrachting goedgepraat: draag dan nette kleding. Zo vraag je er om.

4Vier!
4Vier!31 jan. 2020 - 18:58

Lucas2000 30 januari 2020 at 23:11 “Draag dan nette kleding.” Dit is nette kleding toch? Bovendien, zelfs al stond ze topless. Zo zie je maar, de boerka-opdringers heten soms ook Lucas.

Karingin
Karingin30 jan. 2020 - 19:11

Meh, ik vind zo'n opmerking niet bepaald sexistisch of aanstootgevend. Een grap over zichtbaar harde tepels moet wel kunnen. Zou ik ook over een man zeggen. De andere zaken die hier worden aangehaald vind ik kwalijker, een gevierd sporter vragen of ze ook kan twerken getuigt niet alleen van slechte smaak...

1 Reactie
DanielleDefoe
DanielleDefoe31 jan. 2020 - 11:28

Ada Hegerberg gaf een passend antwoord "Nee" en ze ging er verder niet op in. Ook de schotse hoofdcoach Shelley Kerr reagerde volwassen met "the women's game and women's football needs to be valued more, it's as simple as that".

wegmetons
wegmetons30 jan. 2020 - 18:38

Gaan we niet een tikje ver? Ik vind het knijpen in een vrouw haar kont fout maar dit is toch een onschuldig grapje? Wat betreft Olav Mol, hij wist niet wie de dame in kwestie was die toen op het podium was. Hij wist alleen dat ze iets deed op de data afdeling. Red Bull was dat vergeten te communiceren en vergeet niet dat er letterlijk honderden en honderden mensen in die pitstraat werken, je kan ze niet allemaal kennen. Hij noemt haar dan data meisje. Is dat tegenwoordig al seksisme?

8 Reacties
Fransss en Vrij
Fransss en Vrij30 jan. 2020 - 19:22

[ Hij noemt haar dan data meisje. Is dat tegenwoordig al seksisme? ] Ik ben niet zonder meer overtuigd dat Olav Mol opzettelijk seksitisch was. Maar stel dat het een man was, had hij dan "data jongetje" gezegd? Denk het niet. Misschien "data mannetje"? Zou kunnen. Data meisje hoeft niet bewust seksistisch te zijn, maar het is gewoon fout als je nooit data jongetje zou zeggen. Overigens heb ik Olav Mol ooit horen vertellen dat hij met de auto is omgekeerd om aan de overkant door een enorme plas water te rijden en zo een vrouw die op de bus stond te wachten zeiknat te maken. Olav Mol is dus voor mij sowieso een enorme l..!

Sonic2
Sonic230 jan. 2020 - 20:35

Dat klinkt inderdaad geloofwaardig. Olav Mol die mensen niet bij naam kent. Olav Mol vergist zich wel vaker op race zondagen. En kan wel vaker niet namen herinneren. Ik ben naar een theater show van Mol geweest en het was 1 lange rij aan dit soort niveau loze humor. James Hunt had het met 5500 dames gedaan. En Nick Heidfeld liep een beetje krom. Nou ja om bepaalde redenen. Geen enkel niveau heeft die Mol. Goed dat hij een keer wordt aangepakt. Het grapje vind ik nogal onsmakelijk en ongemakkelijk voor die dame. Kan me voorstellen dat ze zich niet gemakkelijk voelt. Wel ben ik met je eens dat je niet extreem moet door schieten. Maar die tweet is onhandig. Mol krijgt hier terecht mijn inziens een veeg. Niet zozeer om wat hij over Schmitz zegt. Maar meer omdat het het beeld ondersteunt wat ik van Mol heb. Met mijn bijna 20 a 25 jaar aan F1 kijk ervaring. Voor de trouwe volgers van F1 is wel duidelijk wie bijvoorbeeld Newey is. Wie Horner is en wie Helmut Marko is. Of wie Jonathan Wheatley is. Mol had zich gewoon beter moeten informeren. Bovendien had ze best een prominente rol. Wat ook in het artikel staat. Zij maakt de "call" he. Dus je kunt dat niet vergelijken met honderden en honderden mensen die in de pitstraat lopen. Zij maakt( uiteraard in overleg en al dan niet met Max) die call. Zij is op dat moment verantwoordelijk en het was een briljante keuze.

Thuiszitter
Thuiszitter30 jan. 2020 - 20:53

Sonic - als ik zo vrij mag zijn , met de mening die je over Mol hebt, die ik overigens deel , vanwaar dan toch naar zijn theatershow? Toch niet uit vrije wil mag ik hopen ?

wegmetons
wegmetons30 jan. 2020 - 21:04

Beste Sonic, over humor valt te twisten dus dat laat ik even voor wat het is. Ik vind hem over het algemeen prima als commentator en net als u kijk ik al jaren met veel plezier naar de sport. Wat betreft wie er op het podium stond, hij weet dat een paar minuten van te voren. Hij was ook bij lange na niet de enige commentator die geen idee had wie ze was, bij bijna elk tv station wist men niet wie het was. Wellicht zijn ze in andere landen slimmer door gewoon te zeggen "medewerkster van Red Bull" of iets soortgelijks.

Juppé🎗
Juppé🎗30 jan. 2020 - 22:08

« Hij noemt haar dan data meisje. Is dat tegenwoordig al seksisme?«  Zeker denigrerend van dat knulletje.....

Sonic2
Sonic230 jan. 2020 - 23:22

@ Thuiszitter Een goede vraag. Op het moment dat ik naar de theater show ging had ik al een behoorlijk gemengd idee van zowel Mol als Plooij. Erg popie jopie. Ik vond Mol echter wel tot een bepaalde tijd een goede presentator. Maar in F1 kringen is het geloof ik bekend dat hij vooral de laatste 10 a 15 jaar nogal afgezakt is. En die theater show zat ook vol met nieuwtjes, maar het was plat en oppervlakkig. En die show gaf mij het laatste zetje. En liet de balans door slaan naar een negatieve opvatting. En ik kijk de laatste 5 jaar ook wat meer Sky in Engeland. En dan wordt je al snel kritischer op dat chauvinistische gebrabbel van Mol. En oppervlakkig. Dus dat Mol er in dat artikel van langs kreeg. Prima.

Sonic2
Sonic231 jan. 2020 - 9:21

@ Z_edje Ik wilde iets heel onaardigs zeggen, maar laat ik maar de volwassen in deze kamer zijn. Zeer treurige reactie weer. Ik wil er 1 ding bij opmerken. Ik heb boeken van Martin Bosma, Geert Wilders, Baudet, Stalin en Hitler in mijn boekenkast staan. Ik ga soms naar sprekers waar ik het helemaal niet mee eens ben. Zoals ik al eerder liet weten had ik al een wat gemengd, maar positief gevoel over Mol. U heeft ook de verkeerde interpretatie gemaakt dat ik tegen alle aspecten van Mol bezwaar maak. Ik denk dat hij ook een goede kant had. Hij is afgezakt is mijn mening. En dat is een mening die je dus wel meer hoort in F1 kringen. Ik moet zeggen dat mijn mening voor die avond over Mol( iemand verwees ook al naar het regen plassen incident) nog gematigd was. Maar na die avond vond ik het oppervlakkig, seksistisch. Maar genoeg aandacht aan u gegeven, want objectief over mij kunt u niet zijn. Daarvoor is de obsessie van u met mij te groot. Ik had andere woorden willen gebruiken, maar laat ik het dan maar netjes houden.

4Vier!
4Vier!1 feb. 2020 - 7:48

wegmetons 30 januari 2020 at 19:38 Hij wist hopelijk wel wie dat jongetje in het autootje was?

Kruimeltjes2
Kruimeltjes230 jan. 2020 - 18:30

Ik heb Belen even via google opgezocht en dan kan kom ik heel wat foto's tegen van haar, waarop zij trots haar lichaam toont. Vanuit mijn rolstoel durf ik te zeggen dat ze een aantrekkelijk lichaam heeft. Ik weet niet of dat nog mag, maar toch lekker gedaan, puh.

RaymondenJoop
RaymondenJoop30 jan. 2020 - 17:37

Ik weet nu niet meer of het nu diep triest is dat we hier ons druk over maken of juist heel mooi. Vind het zelf een leuk topje

Hannes van Achterhout
Hannes van Achterhout30 jan. 2020 - 17:03

Het Mao kostuum. Nooit meer spannende voorgevels.

I am Legion
I am Legion30 jan. 2020 - 16:57

Er staan hier vele voorbeelden die onmiskenbaar seksistisch zijn en stevige kritiek verdienen. Seksisme is op basis van geslacht kwalijk discriminerende handelingen of opmerkingen maken. Maar een opmerking als die van de HLN-journalist hier over een hem door het weinig verhullend en daarom door hem als erotisch prikkelend ervaren topje van deze vrouwelijke interviewster is zeker geen vorm van seksisme als hij daarmee verbonden niet ook haar interview zelf inhoudelijk bekritiseerd (of juist ophemelt). Zoals zo vaak wordt seksisme onterecht verward met de op zich onschuldige erotische ervaring en uiting daarvan.

Hank Nozemans
Hank Nozemans30 jan. 2020 - 16:13

Waarom trekt deze mevrouw een weinig verhullend truitje aan? Waarschijnlijk omdat ze dat mooi vind en hoopt dat anderen het ook mooi vinden. Daar is niks mis mee, behalve dan voor onze woke medemensen.

RealistischLinks
RealistischLinks30 jan. 2020 - 16:10

Ik zie een doodsaaie toekomst. Met doodsaaie mannen die werkelijk niets, maar dan ook niets meer durven zeggen tegen (of over) een vrouw. Gaap...

3 Reacties
Gefaald
Gefaald30 jan. 2020 - 16:35

Twitter is niet maatgevend voor ons gedrag, mag ik hopen. Als dat wel het geval blijkt moeten we rebelleren.

Sonic2
Sonic230 jan. 2020 - 20:40

Dat is de gebruikelijke houding. Dat "argument" wordt ook vaak tegen mij gebruikt. Je mag niet kritisch zijn op immigratie, want dan ben je meteen extreem rechts. Ik ken genoeg vrouwen die over andere vrouwen zeggen dat ze mooie borsten/ mooie heupen of mooi haar hebben. Het mooie van vrouwen is dat ik de ervaring heb dat ze gemakkelijk over andere vrouwen kunnen zeggen. Het gaat om die tepels en dat ze zich ook niet echt gemakkelijk kan verdedigen. En omdat het gewoon lomp en niveau loos is en dat deze vrouw zich nu ook niet echt makkelijk dus kan verdedigen. Voor de rest is er niets mis met seks. Of met mooie vrouwen of mannen. Wel dit soort lomp gedoe. Je krijgt als vrouw nogal wat over je heen. Hoor het soms van vrouwen. Niemand zegt dus dat je helemaal niets meer kan zeggen. Maar je mag er toch ook wat van vinden? Ik vind het niveau loos en kansloos.

noMan2
noMan231 jan. 2020 - 7:39

Jij hebt een groter probleem dan dat je ooit zult kunnen inzien! Ja, mannen zijn het echte slachtoffer van anti-seksisme. Ga lekker in een hoekje zitten janken voor jezelf!

TRAXX2
TRAXX230 jan. 2020 - 15:59

Het is gewoon een versie van de Nieuwe Kleren van de Keizer. Iedereen ziet het, iedereen heeft -onmiddellijk- dezelfde gedachte maar niemand zegt het. En dan vol geveinsde verontwaardiging vallen over degene die het wél gewoon zegt. Bah.

Woessie
Woessie30 jan. 2020 - 15:55

Een man met een bobbel in zijn broek zou ook breed worden uitgemeten door man en vooral vrouw. Het verschil is dat zoiets dan moet kunnen

Tuna Gretberg
Tuna Gretberg30 jan. 2020 - 15:46

We moeten dus nu ook al onze mening voor ons houden omdat een paar zure twitteraars ergens aanstoot aan nemen?!

Freek3
Freek330 jan. 2020 - 15:18

Ik herhaal maar weer eens; Het zou voor de verandering wel eens aardig zijn als we eens een keer een dingetje vinden zonder er een rel bij te hypen, maar gewoon een keertje glimlachen of zo.

Gefaald
Gefaald30 jan. 2020 - 15:16

Ik vind de bewuste tweet trouwens NIET seksistisch. En ja, als je de redelijk dik ingepakte wielrenner ziet met naast hem een zeer luchtjes geklede verslaggeefster, dan vraag je inderdaad af of die vrouw wel helemaal goed bij haar hoofd is, mede gezien het feit dat wielrenners juist veel en verslaggevers bijna geen forse inspanningen leveren. Maar ja, als je logische vragen stelt ben je al gauw een racistische, seksistische, transfobe, fascistische extreemrechtse hond. Ik ben er trots op.

5 Reacties
DeKleineSalamander
DeKleineSalamander30 jan. 2020 - 16:01

Tjonge jonge. Hoe groot is de plank voor je hoofd? En dan ben je ook nog trots op je 'logische' vragen en dat je een racistische, seksistische, transfobe, fascistische extreemrechtse hond bent. Ik heb het niet gezegd maar je neemt me toch wel woorden uit de mond.

Willem24
Willem2430 jan. 2020 - 17:55

Zozo, dus als Gefaald bij dit filmpje denkt; 'zo die is luchtig gekleed en lijkt wel niet goed bij haar hoofd met dit frisse weer' dan denkt Sjoerd; 'Wat een racistische, transfobe, fascistische extreemrechtse hond met een plank voor z'n kop'? ..Tja, het is maar wat er in je hoofd omgaat.. Maar het mag best wel een grammetje minder hoor Sjoerd. Je reactie is wat heftig in verhouding met zo'n luchtig onderwerp als 'leuke vrouw met zomertopje'..

Hank Nozemans
Hank Nozemans30 jan. 2020 - 17:57

Nee, onze Sjoerd keek niet naar die borsten. Die staat daar boven.

Case65
Case6530 jan. 2020 - 18:59

En ze had het ook nog gewoon koud; zag je dat Sjoerd?

Karingin
Karingin30 jan. 2020 - 19:03

Sjoerd herhaalt gewoon wat Mislukt zelf zegt. En de meesten hier weten allang dat hij daar inderdaad trots op is. Wel jammer dat Sjoerd erop aanslaat. Eigenlijk moet je dat soort kneuzen gewoon negeren.

Sam V
Sam V30 jan. 2020 - 15:14

Wat een vertrutting. Ik zie deze tweet vooral als een compliment richting haar. Wie zijn al die “boze mensen” om boos te zijn? Als iemand zich beledigd zou kunnen voelen, is zij het. Niemand anders. En ja, ik ben ongetwijfeld net zo fout. Mijn ogen dwaalden ook gelijk af naar een deel van de foto. Overigens vind ik de excuustweet mooi. Misschien volgt er wel een date uit.

1 Reactie
Jerry Bidet
Jerry Bidet30 jan. 2020 - 15:36

Ik kan mijn ogen ook niet de wielrenner afhouden....