Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Varkenstransporten tijdens de hittegolf: de gruwelijke beelden

  •  
14-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
194 keer bekeken
  •  
varkenshitte03

© Foto: House of Animals

Pas op: schokkende beelden van een verziekte industrie waar het alleen maar om geld en productie draait.
Beelden zeggen meer dan woorden en echt, ik kan niet anders zeggen dan dat ik letterlijk de pijn en ellende voel van deze varkens , die deze dagen nog steeds vervoerd worden richting slachthuis. Geen diertransporten van welke aard dan ook tijdens deze hitte is de enige manier dit extra leed te voorkomen.
varkenshitte01

© Foto: House of Animals

De vrachtwagens vol met dieren staan gewoon in de buurt van de slachthuizen te wachten in de brandende zon, totdat ze een telefoontje krijgen dat ze kunnen komen.
varkershitte02

© Foto: House of Animals

Chauffeurs liggen te soms gewoon te slapen omdat het zo lang duurt. Zodra ze het idee hebben dat er dierenbeschermers staan te filmen dan krijgen ze de opdracht weg te rijden.
Een verziekte industrie waar het alleen maar om geld en productie draait. En natuurlijk stinkt het vanavond weer overal naar barbecue.
varkenshitte04

© Foto: House of Animals

Heb er even niets meer over te zeggen. Deze onthutsende beelden zijn op 11 augustus 2020 gemaakt rond 12 uur, toen het buiten zo’n 35 graden was.
varkenshitte05

© Foto: House of Animals

Beelden zeggen meer dan woorden. Realiseer je dat een ieder die vlees eet medeverantwoordelijk is voor dit afgrijselijke dierenleed.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.