Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Valentijn: vrouw geeft echtgenoot foto’s van Insta-meisjes die hij liket

  •  
14-02-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
308 keer bekeken
  •  
instavalentijn
Een TikTok-gebruiker knutselde dit jaar een bitterzoet Valentijnscadeau voor haar man in elkaar. “Ik heb deze schattige kleine doos gemaakt voor mijn echtgenoot, vol met foto’s van alle meisjes die hij heeft geliked op Instagram”, vertelt ze in haar video, waarop inmiddels bijna 50.000 reacties zijn binnengekomen.
What did you gets get your man for Valentine’s Day ????? #fyp #valentinesday #messytiktok #couplegoals #crazy #fypシ
Uit een vervolgvideo blijkt dat de man in kwestie er wel om kan lachen, zij het als een boer met kiespijn. “Oh, erg leuk.”
I have a sense of humor with my man! I don’t know about y’all but I thought this was the perfect gift ???? He loved it ???? #gorgeousgirls #fyp #joke
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (16)

Thuiszitter
Thuiszitter14 feb. 2021 - 18:18

Fidelio - een copy maken en afdrukken als foto en je hebt hem ......

ton14024
ton1402414 feb. 2021 - 15:08

Een serieus bod?

noMan2
noMan214 feb. 2021 - 14:56

Heel aantrekkelijk als je man als een loopse teef door het leven gaat! Zo’n zielig figuur dat altijd z’n pik achterna loopt, nee, dan blijf ik liever vrijgezel! Vandaag vier ik dat ik vrij en blij ben niet met zo’n trekteef opgescheept te zitten! Heb jezelf lief boven al!

13 Reacties
Baggiebor
Baggiebor14 feb. 2021 - 15:12

Aan je zure reactie te zien heb ik niet het idee dat het eigen keuze is vrijgezel te zijn

Winterdepressie
Winterdepressie14 feb. 2021 - 15:19

Geen hondenbezitter/liefhebber gok ik?

Lokidea
Lokidea14 feb. 2021 - 16:21

Nou, nou, denk dat jij de trekteef zou moeten zijn als je een man zou hebben, maar zo te lezen gaat dat ook zwaar tegen vallen.

noMan2
noMan214 feb. 2021 - 16:44

Traag van begrip, maar dat was al bekend.. Ik vind het niet aantrekkelijk als mannen zich als loopse teven gedragen, dus dat betekent dat ik niet sta te springen om een relatie met een man te hebben die een ernstig gebrek aan zelfcontrole vertoont. Dan ben ik LIEVER vrijgezel. In een metafoor proberen: Ik heb zin in taart, maar er is stront te krijgen. Nou, dan sla ik die maaltijd liever over. Ja, ik zou graag van een lekkere taart willen eten, maar van stront eten moet ik kotsen. Dat ik liever honger heb dan stront te eten, wil inderdaad niet zeggen dat ik vrijwillig honger heb. Maar het is nog altijd beter dan stront eten!

MG1968
MG196814 feb. 2021 - 17:02

Je kunt anderen niet lief hebben zonder je zelf lief te hebben@noMan Maar andersom is ook onmogelijk. Blijkt overigens ook uit je reacties zo over de tijd bezien. De man die jou goedkeuring krijgt zal overigens niet van zich zelf houden en daardoor je goedkeuring niet krijgen. Dat weet je toch hè. Er is bij jou een veel gebroken en vermoed met reden maar hoop dat je niet alleen jezelf hebt. Er zijn zoveel mannen en vrouwen die echt niet alleen het hart op de goede plaats hebben zitten. Maar die zullen echt wel omkijken als het oog wat opvalt en zullen ook fysieke uiting geven aan het van zich zelf houden. Dat jij daar niet mee om kunt gaan is vanuit jou perspectief vast verklaarbaar maar niet een probleem van de mensen die jou ervaringen niet meegedeeld hebben. Maak het dat ook niet.

Winterdepressie
Winterdepressie14 feb. 2021 - 17:21

Ik denk dat je toch nog eens eventjes over die loopse teef metafoor moet nadenken. Die klopt niet helemaal.

Lokidea
Lokidea14 feb. 2021 - 17:36

Als je jezelf als stront opstelt, dan zal de drek wel komen ja, plaats die deksel op die gierput van jezelf en de stront zal je bloemen laten groeien. Mest kan stinken, maar kan ook leiden tot iets moois, wellicht tot een positievere metafoor.

Joseppe Greuters
Joseppe Greuters14 feb. 2021 - 17:42

Ach andersom gebeurt ook zo vaak. Mijn vriendin zwijmeld bij Patrick Swayze en veel andere mannen die ze geweldig vind. Maar om haar meteen als loopse teef te bestempelen is te kort door de bocht. Ik like zoveel mooie vrouwen op Instagram zonder daar meteen sexuele fantasieën bij te hebben. De mens is een mooi natuurlijk wezen, daarnaast mag ik dan ook niet meer naar een schilderij van een mooi naakt of een foto kijken van een schaars geklede vrouw in een tijdschrift.... En om eerlijk te zijn vind ik sommige mannen er ook mooi uit zien, ben ik dan in de context van jouw antwoord meteen een latente homofiel..... Of mag ik mensen gewoon mooi vinden zonder beoordeeld te worden....

Greendutch
Greendutch14 feb. 2021 - 18:03

enkel je taalgebruik is al een afknapper

Le Chat Botté
Le Chat Botté15 feb. 2021 - 12:07

Klinkt alsof de persoon achter noman nare dingen met relaties heeft meegemaakt. Spijt me voor je. Hoop dat je je ressentimenten kunt afschudden. Je moet immers 24 uur per dag in je eigen emotionele binnenwereld verblijven. Wouldn't wanna be ya...

noMan2
noMan215 feb. 2021 - 12:08

Er is een groot verschil tussen “iemand spontaan tegenkomen en zien dat die persoon er aantrekkelijk uitziet, zonder te gaan staren” (prima, niets mis mee) en “ als een loopse teef de hele tijd op zoek zijn naar trekvlees” (zielig gedrag, bij de beesten af, jezelf degraderen tot dierlijk gedrag, rapey roofdier-gedrag) Dat laatste vinden heel veel vrouwen zeer onaantrekkelijk, zelfs afstotelijk. Ga maar eens naast je lief uitgebreid naar andere vrouwen staren; wedden dat je zo ruzie hebt waarbij je vrouw zich letterlijk van je afkeert. Kortom, het tegenovergestelde van zich aangetrokken voelen tot jou. Dacht dat mannen zo logisch konden nadenken, maar hier niet de logica in kunnen zien!

Redmule
Redmule15 feb. 2021 - 17:52

Yep, vrijgezel uit eigen wil. Tuurlijk.. Zo ben ik ook geen multimiljonair omdat ik daar bewust voor gekozen heb.

Paul250371
Paul25037117 feb. 2021 - 13:02

NOMA'AM