Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Apenpokken nu ook in Nederland opgedoken

RIVM verwacht snel meer gevallen van mysterieuze ziekte
Joop

U2 geeft verrassingsoptreden in metrostation Kyiv

  •  
08-05-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1065 keer bekeken
  •  

Op uitnodiging van de Oekraïense president Zelenski hebben Bono en The Edge, de twee voormannen van U2, een optreden verzorgd in een metrostation van Kyiv, samen met leden van de plaatselijke band Antytila. De leden van die band hebben zich als vrijwilligers gemeld bij het Oekraïense leger. Het duo bracht onder meer de klassieker Stand By Me, een cover die ze vaak uitvoeren, ten gehore. 

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (11)

Ch0k3r
Ch0k3r10 mei 2022 - 5:44

Goh. Typisch U2. Andermans ellende gebruiken als marketingmomentje voor je band.

Eric Minnens
Eric Minnens9 mei 2022 - 7:38

Youtoo? Metoo. Hetoo, Shetoo, Wetoo, Theytoo. 😪😡

Willem Heerema
Willem Heerema8 mei 2022 - 23:08

"De inhoud van deze reactie voldoet niet aan de spelregels. Het is niet (langer) mogelijk om te reageren."

Kikkerts
Kikkerts8 mei 2022 - 19:06

Het is een komen en gaan van Westerse helden in Oekraïne/Kiev. Nogal gênant met al die slachtoffers die de Westerse agressieve expansiepolitiek richting het Oosten al veroorzaakt heeft. Maar dat deert blijkbaar niet. Wanneer zien we U2 e.d. in Belfast opduiken om daar het vuurtje ook extra op te stoken? En hoeveel slachtoffers gaat dat weer kosten.

3 Reacties
TonW2
TonW29 mei 2022 - 5:58

"al die slachtoffers die de Westerse agressieve expansiepolitiek richting het Oosten al veroorzaakt heeft." Leg uit svp. Volgens mij hoeft "het Westen" helemaal niet aan expansiepolitiek te doen. Veel landen willen gewoon bij het Westen horen omdat het Westen het nou eenmaal beter voor elkaar heeft.. Even ter herinnering: De Berlijnse muur hield geen mensen tegen die van West naar Oost wilden maar die van Oost naar West wilden. Dat zegt mij genoeg.

DaanOuwens
DaanOuwens9 mei 2022 - 7:25

Gênant is jouw wegkijken van het Russische fascisme. Er is geen westerse expansie politiek er zijn wel burgers die onder het achterlijke Russische juk uit willen. Ook in Rusland. Ook Russen in Nederland. https://www.trouw.nl/binnenland/in-den-haag-demonstreren-russen-tegen-de-oorlog-dit-is-de-enige-mogelijkheid-voor-ons-om-wat-te-doen~b579e6bb/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Slachtoffers worden gemaakt door de visie die jij hier uitdraagt. Niets meer of minder dan de Russische oorlogspropaganda.

Paul Spijkers
Paul Spijkers10 mei 2022 - 8:47

Je bedoelt dat de buren van Rusland niet vrij mogen zijn met rechten zoals elk ander land en anders vermoord en bezet Rusland ze. Vreedzame legale basis rechtleijke dingen noem je opstokerij, gelijk mafia logica. Criminele geweld daar geef je de slachtoffers de schuld van inpolaats van de daders.

Caterina
Caterina8 mei 2022 - 18:23

"De inhoud van deze reactie voldoet niet aan de spelregels. Het is niet (langer) mogelijk om te reageren."

Meta  Foor
Meta Foor8 mei 2022 - 18:04

Hoor ik daar Vera Lynn zachtjes op de achtergrond ?

1 Reactie
Eric Minnens
Eric Minnens9 mei 2022 - 7:51

Heb ik altijd een beetje een wrang liedje gevonden. Een heleboel van die soldaten zullen we nooit meer 'meet again'. Tja, in de hemel wellicht, maar ik geloof niet in sprookjes.

Y-Line
Y-Line8 mei 2022 - 17:20

Alsof het al niet erg genoeg was voor de Oekraïeners..