Joop

Trump ziet mogelijkheden als delinquent

  •  
04-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
945 keer bekeken
  •  
image0
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

onyxcumulus
onyxcumulus6 aug. 2023 - 10:50

In 1920 was er ene Eugene Debs die vanuit de gevangenis deelnam aan de Amerikaans verkiezingen. Je moet dus idd niet raar opkijken als Trump de 1ste president van de VS wordt met een enkelband om. https://www.historischnieuwsblad.nl/eugene-debs-voerde-campagne-vanuit-zijn-cel/

Frits Jansen
Frits Jansen4 aug. 2023 - 21:56

Je vraagt je af wat Trump eigenlijk wil. Gaat het om macht zonder doel? Hij heeft al geld zat. Dat verspilt hij vooral aan eindeloze rechtszaken. Hij kan toch niet oprecht menen dat hij de VS weer groot wil maken want die breekt hij alleen maar af.

1 Reactie
Eric Minnens
Eric Minnens5 aug. 2023 - 10:39

@Frits "wat Trump eigenlijk wil" Ik denk: 1) Macht. Het is een narcist. Hij wil dat de hele wereld om hem draait. 2) Geld. Hij wil de rijkste 5% van de wereld nog rijker maken, inclusief zichzelf natuurlijk. 3) MachtsMISBRUIK. Om 1 en 2 te bereiken zal en wil hij geen enkel middel schuwen. Fraude, corruptie, verkeerde voorstelling van zken, manipulatie en ophising (van zijn kiezers) (die dom genoeg zijn om erin te tuinen), het is allemaal bewust onderdeel van zijn strategie. Hij verlekkert zich daarin. Trump is niet geïnteresseerd in zijn kiezers, alleen in hoe hij ze kan manipuleren.

Eric Minnens
Eric Minnens4 aug. 2023 - 8:40

Nee. Dit is niet de stoere, zelfverzekerde, extraverte narcist Trump. Dit is een aarzelende, onzekere, met zijn blote teen de temperatuur van het water opnemende, introverte Trump. Zo zit de man niet in elkaar helaas. Was het maar waar. Wat wél waar is natuurlijk, is dat de man volstrekt geen moreel besef heeft, en mocht hij juridisch veroordeeld worden voor al zijn wandaden, hij zonder blikken of blozen, mét enkelband ofwel vanuit de gevangenis, zijn presidentsrol met een stoere macho-blik zal uitoefenen. Terwijl hij dan, ondanks alles, ook nog steeds de Democraten alle schuld in de schoenen zal blijven schuiven.

1 Reactie
Frits Jansen
Frits Jansen4 aug. 2023 - 22:00

de toon is al gezet: de manier waaroop TRump wordt behandeld is al vergeleken met de nazi-dictatuur. Eigenlijk is Trump inconsequent. Met al die rechtszaken kent hij toch een zeker gezag toe aan de rechtspraak, maar tegelijk zegt hij geen enkel belang te hechten aan de rechtspraak. Aan de rechtspraak