Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Droogte dreigt Rijn onbevaarbaar te maken, industrie in de problemen, prijzen omhoog

Klimaatcrisis hindert bestrijding klimaatcrisis
Joop

Trump-Kim Jong Un

  •  
01-06-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Trump & Kim Jong Un

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (17)

Wat een slechte moderatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wat een slechte moderatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!3 jun. 2016 - 7:33

Alles wat Trump(Clinton idem) zegt/claimt is een leugen. Zo ook over wat hij heeft verdiend. Uiteraard zei hij eerst z'n het en z'n belastingen openbaar te maken maar nu opeens weer niet dus hij wil het niet laten zien. Hij is een "self made man" en heeft het zelf allemaal vanuit niets opgebouwd met "een kleine startlening van een miljoen van z'n vader". En later alles geërfd van z'n vader. De verwachting is dat zijn vermogen eerder rond de 250 miljoen ligt dan 10 miljard. Dat Trump fabrieken, nadat hij heeft verdiend met het verplaatsen ervan naar buitenland, naar de US weer terug wil halen kan kloppen maar alleen als er zo meer door te verdienen is. Bv. Net zo als Adidas, volledig geautomatiseerde fabrieken want dat is zelfs nog goedkoper dan Chinezen een loon te betalen. Trump geeft 0,0% om de gewone man. Hij zal eerst de belastingen voor de allerrijksten verlagen en neerleggen bij de gewone man voordat die oom maar iets anders doet. Hij is neoliberaal ten voeten uit. Dus als liegen hem brengt waar die wil zijn is dat slim zaken doen ipv verwerpelijk.

Demotje
Demotje1 jun. 2016 - 19:47

Ze doelen hier op LEEGHOOFDEN. Maar als je weet dat er in nederland duizenden kind vluchtelingen in de prostitutie en verdwenen zijn,zou het beter uitkomen dat hier een hoop ultra linksen zouden staan.

4 Reacties
trotsopnederland
trotsopnederland1 jun. 2016 - 20:30

Leeghoofden was inderdaad hetgeen ik aan moest denken. Maar hoe kun je iemand die 10.000.000.000 verdiend heeft (en nee Trump heeft het niet geerft) nou een leeghoofd noemen? En Kim Yong Un, daar kun je toch ook niet van stellen dat hij dom is? Dit is beledigen om het beledigen, het is niet grappig en het slaat nergens op.

Demotje
Demotje1 jun. 2016 - 21:25

hey nederlandse trots, ik kan alleen maar bedenken dat de ultra linksen gaos aan het scheppen zijn. Ik heb het niet zo op die kim,als je ziet wat hij allemaal uitspookt. Misschien dat trump eens goed met hem kan praten , scheelt weer een oorlogje [synisch bedoelt]. Obama was er te trots voor om met poetin en kim te praten

trotsopnederland
trotsopnederland2 jun. 2016 - 6:16

Die mening deel ik met je, het is puur verdeeldheid zaaien en haat zaaien.

mulligan
mulligan2 jun. 2016 - 8:42

Iemand die gesteund wordt door Poetin, Kim Jong Oen en de KKK en zijn geloofwaardigheid uit 10 miljard dollar haalt, die moet toch wel geschikt zijn voor het presidentschap? Misschien toch eens achter een oor krabben?

trotsopnederland
trotsopnederland1 jun. 2016 - 17:10

Kan iemand me uitleggen wat hier bedoeld wordt? Ik snap het echt niet?

Mikeoak
Mikeoak1 jun. 2016 - 16:55

Zelfde cartoon maar dan de DENK vertegenwoordigers.

Rootman2
Rootman21 jun. 2016 - 15:46

Een goede kat herkent men aan het gedrag van de muizen. De Chinezen hadden een soort schaal gemaakt over hun kwaliteit. Vergeet de luie Zen-kat, die alleen maar sliep en zijn bakje leeg at, zonder dat ook maar een enkel muisje in de omgeving overbleef. Een kat als Trump doet wat onbehouwen beweringen, en al de neocon/ neolib ratten raken in paniek en organiseren hetze na hetze! En verliezen ze vrijwel allemaal! Trump is dus een uitstekende kat. Ik ben zelf geen fan van Trump, hoewel ik een beetje meelift vanwege zijn politieke incorrectheid.

voxpopuli2
voxpopuli21 jun. 2016 - 15:45

Reagan of was een stuk dommer , zeker gezien het succes wat Trump inmiddels heeft bereikt

2 Reacties
Flipje Tiel
Flipje Tiel1 jun. 2016 - 20:26

Ik weet niet of Reagan dom was, maar hij heeft een hoop bijgedragen aan het einde van de koude oorlog, en in het bijzonder aan de nucleaire ontwapening. Zonder hem was de wereld nu mogelijk een heel stuk minder leefbaar.

Jansen & Jansen
Jansen & Jansen1 jun. 2016 - 20:37

Zie het succes van Reagan, http://www.presidency.ucsb.edu/showelection.php?year=1980 http://www.presidency.ucsb.edu/showelection.php?year=1984 Dat heeft Trump echt nog niet bereikt, en dat gaat echt niet gebeuren.

Okke2
Okke21 jun. 2016 - 14:45

http://www.joop.nl/cartoons/trump-wil-met-kim-jong Vast toch wel iets inhoudelijkers te vertellen dan de kapsels van de heren?

4 Reacties
Jansen & Jansen
Jansen & Jansen1 jun. 2016 - 15:19

Zeker, namelijk de inhoud van hun hersenpan.

Rootman2
Rootman21 jun. 2016 - 15:51

Gerbie, vergis je niet! dit zijn beiden zeker geen domme jongens! Geloof me, hun hersenpan is groter dan die van jou of ik!

Jansen & Jansen
Jansen & Jansen1 jun. 2016 - 20:34

Proest, een grotere hersenpan, ja dat klopt, buiten proporties, wel gevuld met lucht. Anders kom je bijvoorbeeld echt niet met een plan om de langdurige droogte in Californië aan te pakken op de manier die Trump bedenkt, gewoon ontkennen dat die droogte er is.

Rootman2
Rootman22 jun. 2016 - 10:01

Willfull ignorance (opzettelijke onwetendheid) is vaak geen domheid.