Joop

Trump belt favoriete tv-show en is twintig minuten lang niet stil te krijgen

  •    •  
27-04-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Schermafbeelding 2018-04-27 om 12.06.53
Het is geen geheim dat het favoriete tv-programma van de Amerikaanse president Trump Fox & Friends is, een programma van zender Fox News. De president laat zich niet alleen rijkelijk adviseren door de presentatoren en gasten, maar belt ook geregeld in. Zo ook tijdens de uitzending van donderdag. Maar in plaats van dat hij zich liet interviewen, besloot Trump aan één stuk door zijn eigen onsamenhangende verhaal af te steken.
When grandpa’s telling the same stories again and you can’t get him off the phone pic.twitter.com/GfCAfksEJJ
— The Daily Show (@TheDailyShow) 26 april 2018
Trump begon met iedereen te laten weten dat zijn vrouw Melania Trump jarig was, wat zowaar klopte. De first lady werd 48. Daarna ging het mis. De president ging vol op het orgel over de Democraten, Hillary Clinton (nog steeds), de volgens hem mislukte nucleaire deal met Iran en het lopende FBI-onderzoek naar zijn mogelijke samenwerking met de Russen.
Zo tierde Trump dat voormalig FBI-directeur al jaren informatie lekt, op illegale wijze een onderzoek tegen Trump is gestart en ‘zelf schuldig is aan vele misdaden’. Ook de FBI in zijn geheel kreeg ervan langs, de corruptie van het instituut is volgens Trump ‘een schande’. Trumps presidentschap zelf verdiende ‘een 10’ en de president is ‘teleurgesteld’ door het ministerie van Justitie dat vol zit met mensen ‘die er niet horen’.
Daarna ging Trump nog even verder over de chef politiek van NBC News Chuck Todd met wie hij het al tijden aan de stok heeft en die door Trump antisemitisch zou zijn bejegend. Vervolgens ging het over Trumps nieuwe vriendschap met muzikant Kanye West en natuurlijk over Trumps aartsvijand CNN.
Gedurende het relaas van Trump probeerden de presentatoren van het programma hem herhaaldelijk te onderbreken, maar zonder succes. Pas na twintig minuten lukte het Brian Kilmeade om Trump in de rede te vallen door te zeggen: ‘We zouden de hele dag met u kunnen praten, maar het lijkt erop dat u nog een miljoen dingen te doen heeft vandaag.’
Trump zelf liet achteraf weten een leuke tijd te hebben gehad.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (14)

JanB2
JanB228 apr. 2018 - 19:51

Het totale failliet van de VS wordt door niemand beter belichaamd dan door Donald Trump. Dit is geen land meer maar een hele goedkope soap.

CM2
CM228 apr. 2018 - 6:00

Hij was waarschijnlijk nog erg opgewonden van het bezoek van Macron.

OlavM
OlavM27 apr. 2018 - 23:06

Telkens weer als je denkt dat het niet nóg gekker kan met deze Amerikaanse president, blijkt dat nog wél te kunnen. Het is van de ratten besnuffeld dat deze nooit echt volwassen geworden, narcistische en paranoïde puber deze functie heeft kunnen krijgen, mede dankzij allerlei machinaties en manipulaties. We moeten maar maar hopen dat deze brokkenpiloot enigszins in toom gehouden wordt totdat het einde van zijn presidentschap daar is. (The sooner the better).

Mick64
Mick6427 apr. 2018 - 16:24

En terecht, CNN en anderen zijn dagelijks bezig Trump te demoniseren en hoopten op een gek die zou opstaan. CNN heeft Trump's veiligheid in geding gebracht, en het mediacircus deed gretig mee. Het House Intelligence Committee heeft vandaag gemeld dat Trump niets met de Russiche inmenging te maken heeft gehad. Het zou mij niet verbazen dat Trump CNN, New Times en MSNBC gaat vervolgen wegens laster.

4 Reacties
Robert Follon
Robert Follon27 apr. 2018 - 18:04

[op een gek die zou opstaan] https://www.youtube.com/watch?v=QtE0acRimSw

JanDuine2
JanDuine227 apr. 2018 - 19:15

Ach .... gossiepossie....arm Donaldje! Een gek die zòu opstaan? ...."een gek die IS opgestaan!" .... die leegloopt in een diarree van onsamenhangende woorden! Stel je voor, je bent ondernemer, je hebt een vacature. En dan komt een sollicitant, die dezelfde soort wartaal uitkraamt! Die zou je het liefst een verwijsbriefje naar de eerste de beste psychiater geven, maar zéker niet aannemen!

Jonathan2
Jonathan227 apr. 2018 - 19:53

Het melden van de waarheid is niet het demoniseren van Trump. En dat sommige Republikeinse Trump-Kameraden uit het huis van afgevaardigden een lachwekkend stukje hebben geschreven, zal Mueller niet echt overtuigen. Mij zou het wel verbazen als Trump gaat aanklagen, voor de rechtbank sta je onder ede. De waarheid is niet echt zijn sterkste punt. Maar kom, laat hem het aub doen.

JanB2
JanB228 apr. 2018 - 19:57

Niemand demoniseert Trump beter dan Trump zelf. Zo’n gek heeft geen negatieve pers of satire nodig.

Crunchy Frog
Crunchy Frog27 apr. 2018 - 15:38

Tja, als zelfs je meest toegewijde lakeien al niet meer verder komen dan een politiek-correct verwoorde versie van 'Shut the fuck up and get to work!'

Martin108
Martin10827 apr. 2018 - 14:27

Dan ben ik toch nog wel blij dat we het met Rutte moeten doen hier...

Joe Speedboot
Joe Speedboot27 apr. 2018 - 13:14

De vent is volkomen gestoord. Deplorables bedankt!

1 Reactie
JanB2
JanB228 apr. 2018 - 19:55

We mogen dat zootje randdebielen inderdaad dankbaar zijn. Dit biedt namelijk ongekende kansen voor de wereld om van de VS als leidende natie af te komen. Niemand neemt deze geschifte oetlul nog serieus namelijk, en dat slaat over op de VS in hun geheel.

bako2
bako227 apr. 2018 - 12:07

Je ziet die drie echt zo kijken van: wat is dat nou, worden we nu genaaid

1 Reactie
Haastig
Haastig27 apr. 2018 - 18:48

Lol