Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Trump-adviseur zet zichzelf live op televisie fenomenaal voor lul

  •  
18-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding-2016-08-18-om-14.44.46
Het zit het campagneteam van Donald Trump niet mee. Niet alleen moeten ze keer op keer – en steeds sneller opeenvolgend – de bizarre uitspraken van de republikeinse presidentskandidaat goedpraten, maar zelf zijn ze ook niet vies van een stevige uitglijder. En dergelijke uitglijders worden maar zelden ongemakkelijker, zoals live in de uitzending gebeurde op CNN.
Presentatrice Brianna Keila ging in gesprek met Trump-adviseur Michael Cohen, en wilde van hem weten waarom The Donald in de afgelopen twee maanden zijn campagneteam bijna geheel heeft vernieuwd. Keila vroeg of dat misschien te maken heeft met de vrije val waarin de populariteit van Trump zich bevindt. Cohen deed of z’n neus bloedde, met als gevolg een onbedoeld hilarisch gesprek:
Keila: ‘U beweert dat het campagneteam niet compleet wordt omgegooid, maar jullie staan ver achter.’ Cohen: ‘Wie zegt dat?’ Keila (verbaasd): ‘Peilingen. De meeste. Allemaal.’ Cohen (na een korte stilte): ‘Wie zegt dat?’ Keila (stomverbaasd): ‘Peilingen. Dat vertel ik net. Ik heb die vraag al beantwoord.’ Cohen: ‘Welke peilingen?’ Keiker: ‘Allemaal’ Cohen: ‘Ok, wat was je vraag?’
When asked about being down in the race, Trump adviser replies, “Says who?” https://t.co/HO9wqbdDWR https://t.co/C2UzSDdUo4
— The Situation Room (@CNNSitRoom) 17 augustus 2016
En het internet zou het internet niet zijn, als er niet direct massaal op de uitglijder werd gereageerd:
Bron: HLN
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.