Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Finland vraagt lidmaatschap NAVO officieel aan

Russische dreigementen maken geen indruk
Joop

Trump aan Joe Biden: Het Witte Huis is van mij, niet van jou

  •  
09-11-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Donald Trump die een virtuele tour door het Witte Huis geeft in een videoboodschap aan winnaar van de presidentsverkiezingen Joe Biden en hem daarbij verzekert: dit is mijn huis, niet dat van jou. Hoe dat eruit ziet, laat het team van Zondag Met Lubach zien in een nieuwe satirische video. De rol van Trump wordt gespeeld door komiek Greg Shapiro die eerder ook al het inmiddels wereldberoemde filmpje “America First, Netherlands Second” voor zijn rekening nam.
Video niet te zien? Klik hier

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (10)

Bouwman2
Bouwman29 nov. 2020 - 12:13

Terwil Lubach de satire beoefent en Wilders zich rept om aangifte te doen, vraag ik me af: Hoe zou het zijn met die ondergedoken leraar? Want ovvr hem lees je niets meer. Ik hoop natuurlijk dat het em goed gaat, Net als met al die mensen op de IC's. Want daar ben ik ook bezorgd over. Eigenlijk ben ik aan ontspanning nodig, maar waar is dat nog mogelijk? Waar zijn de terrassen nog open? Waar staat het hek nog op een kiertje? Ben ik zelf ook niet ondergedoken? Zit ik niet in mezelf opgesloten? Ben ik niet mijn eigen satire? Enfin, vragen te over en voorzetten weer genoeg gegeven.

3 Reacties
johannn2
johannn29 nov. 2020 - 13:59

Bouwman, Ik weet wel zeker, dat velen hetzelfde ervaren als jij. De loop van en nasleep van corona zal heel veel psychische problemen omvatten. .

vdbemt
vdbemt9 nov. 2020 - 15:43

ja. We missen allemaal het nodige aan ontspanningsmogelijkheden. Ik mag toch voor je hopen dat je niet alleen op het terras de ontspanning weet te vinden.

The Apple
The Apple9 nov. 2020 - 16:06

Bouwman 8 november 2020 at 19:03: "Je kunt zeggen over coronavirus wat je witl, maar in mijn omgeving is de toch al erg plezierige sfeer zelfs nog iets verbeterd. We gaan dat volhouden tot coranavirus helemaal weg is," Bouwman vindt het meeste ontspanning in een gesloten inrichting.

[verwijderd]
[verwijderd]9 nov. 2020 - 9:02

--- Dit bericht is verwijderd —

5 Reacties
johannn2
johannn29 nov. 2020 - 14:01

Ploert, Poetin heeft Trump aan een touwtje. Júíśt van Trump kun je die medewerking niet verwachten. ,

vdbemt
vdbemt9 nov. 2020 - 15:45

Ik kan de video niet bekijken. Hebben ze het daar over MH17 en Obama? Anders vraag ik me toch echt af waar deze om- cq afleiding vandaan komt.

adriek
adriek9 nov. 2020 - 20:01

Misschien moet je de prestaties van de afgelopen vier jaar superonderhandelaar Trump nog even bekijken voor je hem waar dan ook voor verantwoordelijk stelt. Trump heeft wat buitenlandse reisjes gemaakt, lekker gedineerd en heeft daarna weinig anders gedaan dan bestaande overeenkomsten slopen.

vdbemt
vdbemt10 nov. 2020 - 10:27

@Ploert. Niemand heeft het hier over MH17 en Obama. Waar slaat jouw reactie dan op?

Paulus3
Paulus311 nov. 2020 - 2:45

Wat een onzin spinnende verdachtmakerij van je weer. Eisen dat onwaarheden onbewezen worden terwijl de ongefundeerde onzin toch echt voor de rekening is van degene die die onzin spuwt.