Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Transformatie, Muskificatie

  •  
02-11-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
499 keer bekeken
  •  
Online2055sm
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (4)

Olav Meijer
Olav Meijer2 nov. 2022 - 21:59

Treffend. De "tweet" wordt het angstaanjagende geluid van een aasgier op Twitter. Elon Musk is door de overname van Twitter potentieel een maatschappelijk en politiek gevaarlijke man. Hij geeft willens en wetens extreem rechtse personen -met alle met hen verbonden haatzaaierij, ophitsing, racisme, vrouwenhaat, discriminatie van allerhande minderheidsgroepen, enz.- ruim baan. De gevolgen kunnen ernstig zijn, en hij zal met zijn kortzichtig fundamentalistische standpunt over vrijheid van meningsuiting zijn handen niet in onschuld kunnen wassen. Ieder die goed nadenkt weet dat woorden wel degelijk directe gewelddadige gevolgen kunnen hebben, zoals alleen al Trump in de VS heeft bewezen.

Satya
Satya2 nov. 2022 - 15:05

Vvmu heeft een prijs. Rechts is sukkel.

A little bit of sunshine
A little bit of sunshine2 nov. 2022 - 10:28

Dat een man zoveel weerstand kan oproepen? Twitter staat niet eens in de top 10 qua social media. Onze jeugd zit massaal op het Chinese TikTok, en Snapchat en Insta van andere miljardairs, en het interesseert ons geen ruk.

1 Reactie
IkHebAltijdGelijk
IkHebAltijdGelijk3 nov. 2022 - 10:36

En ondertussen wel in ern Tesla rijden.