Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Topman Ryanair wil 'idiote antivaxers' weren uit vliegtuigen

  •  
18-12-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
224 keer bekeken
  •  
51504525270_df56876fed_k

© cc-foto: Jason https://flic.kr/p/2mth9Yo

Michael O’Leary, de baas van prijsvechter Ryanair, wil dat mensen die niet tegen corona gevaccineerd zijn geen gebruik meer maken van de luchtvaartmaatschappij. Dat schrijft De Standaard :
"O’Leary is geen voorstander van een verplicht vaccinatieprogramma, zoals momenteel in Duitsland en Oostenrijk. In plaats daarvan zouden volgens hem regeringen het leven van mensen die zonder een geldige reden een vaccin weigeren moeilijk moeten maken. ‘Als je niet gevaccineerd bent, zou je niet in het ziekenhuis mogen komen, je zou niet mogen vliegen, je zou niet in de Londense metro mogen komen, en je zou ook niet in de plaatselijke supermarkt of je apotheek mogen komen’, zei hij."
O’Leary deed zijn uitspraken in een interview met de Britse Telegraph. Eerder deze week dreef Ryanair op Twitter de spot met de Britse premier Boris Johnson en zijn rol bij illegale kerstfeestjes in Downing Street.
“Je krijgt bij ons promotie als je Johnson en zijn halvegare idioten van streek maakt”, verklaart O’Leary tegenover de krant. Deze week werd er nog een antivaxer verwijderd uit een vliegtuig van Ryanair. De man was er in geslaagd zonder coronapas langs de controle te glippen. Eenmaal betrapt in het vliegtuig ging hij tekeer tegen het cabinepersoneel.
Geen video? Klik hier.
cc-foto: Jason
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.