Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Tijs van den Brink over zijn borsthaar-exhibitionisme

  •  
17-06-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
brinkhaar_300.jpg
'Ik kan er niet zoveel aan doen'
Knevel en Van den Brink, de EO-medewerkers die buiten het winterseizoen Pauw & Witteman presenteren, geven antwoord op vragen van Twitteraars. Kijk vanaf 0:53 als Tijs van den Brink uitlegt waarom hij gedwongen wordt kijkers te confronteren met overmatige haargroei op zijn borst. Eén woord: coltrui.
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (17)

Reinaert de Vos
Reinaert de Vos17 jun. 2011 - 9:00

Onzinnig allemaal. Maar ik vind Tijs van den brink wel een goeie.

msj_meijerink
msj_meijerink17 jun. 2011 - 9:00

Zeker nog nooit van een tondeuse gehoord?

Bernie2
Bernie217 jun. 2011 - 9:00

Persoonlijk ben ik niet zo in deze borstharen geïnteresseerd. Eigenlijk ben ik helemaal niet geïnteresseerd in dit boterzachte programma van deze godvruchtige tv-ouderlingen. Ik wacht geduldig op de terugkomst van P&W en dat tel ik met alle plezier wel de geïmplanteerde borstharen van Jeroen Pauw.

Yggdrasil
Yggdrasil17 jun. 2011 - 9:00

Borsthaar is zo 1970

Pjotrs
Pjotrs17 jun. 2011 - 9:00

Komt die Thijs daar even mooi weg! Geen enkele vraag over wat iedere kijker bezighoudt: het rare hoofd.

Joeri2
Joeri217 jun. 2011 - 9:00

Hahaha... Dat serieuze antwoord, doet me weer helemaal terug verlangen naar van Kooten en de Bie. Ik heb dan ook altijd een goede avond als ik mij inbeeld dat het van Kooten en de Bie zijn. Meestal wel een schok als mijn vrouw me dan weer op de werkelijkheid wijst.

Opinius
Opinius17 jun. 2011 - 9:00

godsamme nou dat weer. wat een media armoeie

[verwijderd]
[verwijderd]17 jun. 2011 - 9:00

Is dit serieus een item?

1 Reactie
Archie2
Archie217 jun. 2011 - 9:00

Voor mannen zeer zeker.

Ikweetnietwieikben
Ikweetnietwieikben17 jun. 2011 - 9:00

Zo... Na al die vrouwenonderwerptoestanden hier op Joop... eindelijk een echt mannen onderwerp !

1 Reactie
Yggdrasil
Yggdrasil17 jun. 2011 - 9:00

eindelijk een echt mannen onderwerp ! ================ Jij vindt borsthaar een echt mannen onderwerp ? Dan behoor ik dus ook al niet bij deze groep.

[verwijderd]
[verwijderd]17 jun. 2011 - 9:00

Hij kan zijn borsthaar toch WAXEN????? http://www.youtube.com/watch?v=UXXQCSUvqf4 lol.

1 Reactie
Ikweetnietwieikben
Ikweetnietwieikben17 jun. 2011 - 9:00

Wel een beetje een watje hoor.. dat geschreeuw om een klein prikje ... ;•)

Bernie2
Bernie217 jun. 2011 - 9:00

Dit kan niet lang goed gaan. Volgens fundamentalistische gristenen, ondergebracht bij de EO, mag niet met het eigen lichaam gekoketteerd worden. Vandaar dat nonnen in boerka's gehesen worden, priesters in jurkjes en Staphorsters en Volendammers in dito niets verhullende klederdrachten. De selfmade jezus Arie Boomsma is voor veel minder dan het laten zien van borsthaartjes bij de tv-evangelisten weggestuurd. Ik vrees dan ook een droef einde voor v/d Brink.

1 Reactie
AlbertHofmann
AlbertHofmann17 jun. 2011 - 9:00

Ooh oh oh die Thijsje toch...Thijs heeft er natuurlijk zelf gewoon een hekel aan en probeert het syndroom van borsthaar exhibitionisme nu extra aandacht te geven door er zelf over te beginnen in de hoop dat mensen als M. nieuwkerk, j. Paul en het halve mannelijke 'bloesje open' bataljon van de commercielen zich er wat van aan gaan trekken Ha! die gekke Thuis toch....dat gebeurt natuurlijk niet. Thijs ik heb een tip voor jou: plak dat borsthaar maar eens op je tanden, dan kom je ten minste niet over als zo'n gggristelijke straathoekwerker uit Ede.

[verwijderd]
[verwijderd]17 jun. 2011 - 9:00

Leuk die popie jopie reacties over borsthaar e.d. En nog grappiger dat het in twitter-contact hierover helemaal niet ging. Het ging slechts over hoe vd brink aangekleed is. Open overhemd tot soms bijna de navel vind ik voor serieuze presentator ook niet kunnen. Wisten julle trouwens dat de mens over hele lichaam behaard is, veelal vellus-haar, behalve handpalmen en voetzolen? Misschien iets om over na te denkenb alsvorens over te gaan tot popie jopie gebral en kunstgrepen aan lichaam. In algemeen kun je rustig stellen 'waar leven is groeit haar'. Voor het overige is dit onderwerp joop.nl onwaardig.

1 Reactie
AlbertHofmann
AlbertHofmann17 jun. 2011 - 9:00

Als je een item doet over Thijs v/d Brink moet het altijd leuk zijn...Thijs is zelf namelijk helemaal niet leuk. Dat weet Thijs zelf gelukkig ook (vergelijk de kijkcijfers maar eens met P&W....en nee, dat ligt niet aan de zomerperiode) Grappig is om ook eens een vergelijking te doen. Bij de commerciëlen is dat bloesje open syndroom begonnen (al jaren gelden trouwens, toen Thjis nog het Tafeltje Dekje programma 2Vandaag nog mocht presenteren)...dat staat nu eenmaal vlot, en let maar eens op hoe verder de bloesjes open staan hoe leger het programma. Thijs sluit hier prima bij aan.