Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Louise Fresco draait lezers een rad voor ogen met tegenstelling stad-platteland

Zembla-journalist Ton van der Ham prikt beweringen over Nederlandse landbouw door
Joop

Thierry's quotes

  •  
22-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Online342sm

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (7)

Luneau
Luneau24 mei 2019 - 2:12

Wie denkt dat de retoriek van Baudet over dit soort zaken onschuldig is, moet maar eens kijken hoe er op social media gereageerd wordt als slachtoffers van boreale daders hun verhaal doen. De reacties zijn steevast van het niveau "ja, maar buitenlanders bla bla bla", waarbij volkomen voorbij wordt gegaan aan de woorden van slachtoffers van blanke autochtonen. Oftewel, men luistert alleen naar slachtoffers als ze daarmee buitenlanders kunnen bashen. Enorm schadelijk voor slachtoffers die nog in de kast zitten. Één van de extremere reacties, zie je hier: https://twitter.com/Ti_ma_ra/status/1131343772153982982?s=19 Slachtoffers zijn alleen belangrijk als doel voor hun eigen xenofobe agenda. Als je misdaad alleen belangrijk vindt als de dader een buitenlander is, dan vind je misdaad eigenlijk niet zo belangrijk.

Satya
Satya23 mei 2019 - 20:10

Ostara Dank voor de uitleg. Dat is inderdaad een spel maar dat is niet wat baudet bedoelde volgens mij.

Dehnus
Dehnus23 mei 2019 - 8:54

Het ene is een fetish die mensen vaak uitspelen en van te voren afspreken. Het andere is haantjes gedrag die andere haantjes niet tolereert en alle kippen voor zichzelf wil hebben. En ja dat is denigrerend, maar dat is het wereldbeeld dat mensen als deze meneer hebben. Elk ander mannetje is net als hij (het is namelijk projectie) en wil dus de baas spelen. Dus als die andere dat niet doet? DAN LIEGT HIJ! Want Thiery zou het ook doen. Het is een algemeen probleem op de rechterflank, waar links maar in BLIJFT trappen. Denken dat het om ideologie en begrip gaat, maar het is gewoon projectie van "Ik zou het ook doen, dus jij ook!".

Satya
Satya23 mei 2019 - 6:05

Ik ben vrouw en als ik nee zeg wil ik niet dat je aandringt. Overmand, overweldigen, overmeesteren, bedwingen. Nee mijn beste dat zoek ik niet in het spel der liefde. Als hier een vrouw is die dat wel zoekt hoor ik het graag. Ik ben gek op sex maar wel op gelijkwaardige basis.

GabrielMokummer*...And Justice for All!*
GabrielMokummer*...And Justice for All!*22 mei 2019 - 21:42

Een ontzettend trieste en zielige man is hij!.

Satya
Satya22 mei 2019 - 19:55

Het is wat zwart wit, het zijn geen letterlijke teksten. Ik vind de uitspraak over geen nee accepteren maar aandringen wel erg storent. Waarom zou een fatsoenlijk man zo'n uitspraak doen?

1 Reactie
Katootje2
Katootje222 mei 2019 - 22:00

Omdat hij geen fatsoenlijke man is.