Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Theo belt Thierry

  •  
28-11-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Politiek combineren met gezond verstand. Hoe doe je dat? Thierry weet het, hij heeft er immers een boek over geschreven.
Video niet te zien? Klik hier.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

PVDB2
PVDB228 nov. 2020 - 18:08

Partijdelijk de partij verlaten... leuke woordspeling. Het is allemaal behoorlijk stultes es Thierry. Maar zeker de mensen die er langere tijd achter liepen en zich laafde aan de "geleerden" in de partij en graag anderen (zeker progressieven) de les wilde leren. Maar ja, na vier in de 2dekamer dan zal hij zeggen: pecunia non olet. En als Johan Derksen, die niet bang is voor wat racistische uitingen zelf zegt dat het een complete gek is dan weet je wel... Mocht het einde verhaal zijn dan kan altijd nog een afscheidslied zingen: Het is tijd, de hoogste tijd. U word bedankt voor 4 jaar gezelligheid. Dag mevrouw, dag meneer, de FVD is niet meer. Ik ben half miljonair, ja dat ik vind ik fair. Ik vind mezelf nu eenmaal een grote ster... En, dankzij Trump en Baudet hebben de Oudejaarsconferences zichzelf weer geschreven. We zullen kijken welke cabaretier er de mooiste show van kan maken.

Aart van de aap
Aart van de aap28 nov. 2020 - 15:55

Thierry doet me altijd een beetje denken aan 'de lullo's' van Jiskefet Von Binsbergen, lul, heb je nog geneukt ?

VaderTijd
VaderTijd28 nov. 2020 - 15:00

Geniaal!