Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

The Rock protesteert tegen gebleekte huid van zijn wassen beeld in Parijs museum

  •  
23-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1702 keer bekeken
  •  

Acteur Dwayne 'Johnson, beter bekend als The Rock, ziet tot zijn ongenoegen dat een splinternieuw wassen beeld van hem in een beroemd Parijs museum een veel lichtere huid heeft dan hijzelf. Het beeld van The Rock is sinds vorige week te zien in het in 1882 opgericht Musée Grévin. Het museum zelf sprak bij de presentatie van "de perfecte kopie" van de acteur die al eens heeft verklaard dat hij de nieuwe James Bond wil worden, schrijft de Franse Huffington Post.

"Ik ga mijn team contact laten opnemen met onze vrienden bij het Musée Grévin in Parijs. Zodat we mijn wassen beeld kunnen updaten met wat belangrijke details en verbeteringen, te beginnen met mijn huidskleur", schrijft de Canadese acteur op Instagram. "En de volgende keer dat ik in Parijs ben, zal ik langs gaan om een drankje met mezelf te doen."

Al meteen bij de onthulling constateerden bezoekers tot hun ontzetting dat de voormalig worstelaar was veranderd in een witte man. Comedian en vriend James Andre Jefferson Jr ging ter plekke kijken en concludeert dat het beeld de indruk geeft dat The Rock het daglicht nooit heeft gezien.

In het Musée Grévin, het oudste wassen beeldenmuseum van Europa, zijn honderden beelden te zien van historische figuren en hedendaagse beroemdheden. 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.