Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Geweldsorgie van agrarische testosteronbommen bij huis minister

Politie staat machteloos tegenover overmacht fundamentalistische boeren
Joop

The Daily Show: Trump is een stand-up komiek die president wil worden

  •  
11-08-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
TrevorNoah
Donald Trump maakt het wel vaker bont met zijn uitspraken maar deze week ging hij volgens velen de grens over door wat gezien wordt als een bedreiging aan het adres van Hillary Clinton. Volgens de campagne zou Trump iets anders met zijn woorden bedoeld hebben, al was het erg duidelijk waar hij op zinspeelde. Trevor Noah van de Daily Show neemt de megalomane, seksistische racist op de hak door hem te vergelijken met een stand-up comedian en de gerenommeerde ‘the dress’ van wie geen twee mensen het eens kon worden over welke kleur die nou was.
In zijn speech zei Trump dat er niets te doen is aan Hillary Clinton die rechters benoemt, mocht zij president worden. “Alhoewel, dan is er altijd nog het 2e amendement”, voegt hij daaraan toe. Het tweede amendement geeft Amerikanen het recht om wapens te bezitten. De uitspraak wordt door velen gezien als een doodsbedreiging of een oproep tot een aanval op het leven van de Democratische presidentskandidaat.
Door zijn laatste opmerkingen daalt de populariteit bij de Republikeinen enorm. De combinatie van het subtiele dreigement en zijn vete met een moslimveteranengezin doet hem niet veel goed. Ook partijgenoten vragen Trump on uit de race te stappen. Het is zelfs zo erg dat een aantal hooggeplaatste Republikeinse politici zegt op Clinton te gaan stemmen.
Analisten zeggen drie maanden voor de verkiezingen dat het een verloren zaak is tegen Clinton. Bijna twintig procent van geregistreerde Republikeinen heeft geen vertrouwen meer in Trump en wil dat hij zich terugtrekt uit de strijd om het Witte Huis. Onder alle kiezers ligt dit percentage op 44 procent.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (59)

Russia Today
Russia Today12 aug. 2016 - 10:01

@Peit de Geus 05:08 Alleen jammer dat u geen enkele moeite doet om inhoudelijk de complot theorieën. Te ontkrachten. Alleen maar wat staan te roepen dat het onzin is maakt u bepaald niet geloofwaardig. Als u ook maar enige moeite zou doen om u een beetje in te lezen in de diverse aanwijzingen dat de CIA is betrokken bij het bewapenen van ISIS, waarbij Clinton zelfs geeft gezorgd voor het transport van wapens van Libie naar Syrië, dan wil ik graag eens van u horen wat uw conclusies zijn.

7 Reacties
Piet de Geus
Piet de Geus12 aug. 2016 - 10:25

"Alleen jammer dat u geen enkele moeite doet om inhoudelijk de complot theorieën. Te ontkrachten." Ik ga ook niet bewijzen dat jij Napoleon niet bent.

Robert Follon
Robert Follon12 aug. 2016 - 10:45

[Alleen jammer dat u geen enkele moeite doet om inhoudelijk de complot theorieën. Te ontkrachten.] Dat is vaak het punt met de complotgekkies, dat ze - naast alle bolle onzin die er geopperd wordt - ook nog eens van mening zijn dat ze 'recht' hebben op een inhoudelijk weerwoord, waar er om te beginnen van inhoud geen enkele sprake was. Alsof wanneer iemand beweert dat de reukzin van mensen eigenlijk in hun oren zit, zijn gelijk meent te kunnen claimen wanneer blijkt dat mensen hem zo weinig serieus nemen dat ze niet eens op zijn idiotie ingaan.

Andy Capp
Andy Capp12 aug. 2016 - 14:57

Hij heeft gelijk, maar ik vraag me af hoe iemand dat zou moeten bewijzen: links naar de leugens van Hillary Clinton en haar verklaring dat de CIA aan de wieg van Al Qaida stond mogen bijvoorbeeld niet geplaatst worden.

Andreas Cappen
Andreas Cappen12 aug. 2016 - 16:16

Alleen jammer dat u geen enkele moeite doet om inhoudelijk de complot theorieën. Te ontkrachten. >> Nee. Waarom zou De Geus die onzin moeten ontkrachten. Degene die met die onzin komt, moet het zelf maar eens bewijzen. Iets dat normaliter nooit lukt.

Andy Capp
Andy Capp12 aug. 2016 - 16:41

QED

Andy Capp
Andy Capp13 aug. 2016 - 5:04

Ik heb al lang 5 links geplaatst met reportages en berichten die aantonen dat de bewering van RT, dat er diverse aanwijzingen zijn dat de CIA is betrokken bij het bewapenen van ISIS, waarbij Clinton zelfs geeft gezorgd voor het transport van wapens van Libie naar Syrië, dat die bewering juist is. Eventueel kun je het ook zelf terugvinden bij onder andere de BBC en FOX.

Pater
Pater13 aug. 2016 - 14:57

@Russia today Tja, als je RT serieus neemt kun je nog veel meer Amerikaanse complotten bewijzen. Het aardige van de Amerikanen is nu juist dat ze IS én Assad bestrijden. @Andy Je anti-amerikanisme is gigantisch en redeloos en je laat je er volledig door mee slepen, dat is me vaak opgevallen. De Amerikanen hebben heel veel fout gedaan, in L.-Amerika want dat vonden ze hun achtertuin, en met name zo tussen 1950 en laten we zeggen 1975, toen hun dogma was dat die vuile communisten overal bestreden moesten worden, ook waar ze helemaal niet zaten, en natuurlijk onder Bush jr. Ze hebben ook wel eens wat goeds gedaan. Dankzij de Amerikanen moest Nl stoppen met de koloniale oorlog in Indonesië, om maar wat te noemen. Ik heb ooit links gevolgd met zulke beschuldigingen aan Hillary, die werden gelinkt aan haar onthulde emails. Enorme leugens als je de mails echt gaat bekijken. Niets van betekenis gevonden.

Russia Today
Russia Today12 aug. 2016 - 9:46

@mostafa Ook Clinton was in haar ambtstermijn tegen het homohuwelijk en abortus. Haar uitspraken zijn vastgelegd op beeld. En zo zijn er veel meer uitspraken van dergelijke aard. Deze vrouw zegt alles alleen maar om aan de macht te komen, net als haar voorganger Obama. We kunnen Rutte zien als de nedelandse versie hiervan. De uitspraken van Trump zijn m.i. misbruikt en uit zijn verband gerukt. Wat echter wel letterlijk is vastgelegd, is dat Clinton niet zal aarzelen om via atoombommen andere landen haar wil op te leggen. Zo is er ook een adviseur van Clinton, die oproept om Assange van Wikileacks te vermoorden en een andere CIA er die Clinton van advies voorziet, die vindt dat er nu maar eens een afrekening moet komen met Assad via kruisraketten en Iran. Ik kan de bijbehorende fragmenten zo aanleveren voor wie het niet wil geloven. Wordt eens wakker.

2 Reacties
Nick Ros
Nick Ros12 aug. 2016 - 21:27

'fragmenten zo aanleveren' Uit welke propaganda machine komen die dan weer ?

Pater
Pater13 aug. 2016 - 15:12

Clinton tegen homohuwelijk klopt, oud standpunt, Obama aanvankelijk ook. Tegen abortus is keihard gelogen. Ook op RT gevonden? Bericht van 10 feb. 1999: "'Iedere vrouw heeft recht op informatie over familieplanning en op een veilige abortus.' Met deze subtiele boodschap hekelde Hillary Clinton gisteren regeringen die geen voorzieningen voor abortus treffen en die geboortebeperkingen opdringen. Ten overstaan van ongeveer vijftienhonderd regeringsdelegaties uit honderdtachtig landen sprak de Amerikaanse presidentsvrouw op de bevolkingsconferentie van de Verenigde Naties (Unfpa) in het Haagse Congresgebouw." Wel heeft ze abortus een "verdrietige keuze" genoemd. Dat lijkt me er niet zo ver naast. Allerlei aantijgingen zonder onderbouwing zeggen meer over degene die beschuldigt dan over de beschuldigde.

Mark Huysman
Mark Huysman12 aug. 2016 - 9:37

Zou het niet zo zijn dat Trump gewoon geen president wil worden?

rbakels
rbakels12 aug. 2016 - 7:30

Van Wilders is ook gezegd dat zijn uitspraken een hoog cabaretgehalte hebben - al worden ze in een serieuze context uitgesproken. Gek dat nog geen enkele serieuze partij heeft begrepen dat je zulke grapjassen het beste bestrijdt door daar een andere grapjas tegenover te zetten. Zo zou de PvdA meteen de PVV overvleugelen als Paul de Leeuw die partij zou helpen. De Leeuw kan Wilders ontregelen, dat kunnen al die doctorandussen niet.

2 Reacties
omaoeverloos
omaoeverloos12 aug. 2016 - 9:13

Paul de Leeuw zit zover boven de Balkenendenorm, die raakt aan de bedelstaf als hij de politiek in zou gaan.

Nick Ros
Nick Ros12 aug. 2016 - 21:30

Herman Finkers namens het CDA ?

Mostafa
Mostafa12 aug. 2016 - 4:37

De christelijke Trump is tegen abortus en homo-huuwelijk, dus waarom heeft het hier niemand er over ? Wedden? dat Trump ook indirect tegen de Joden is ? Het is niet voor niets dat de joodse gemenschap en media in Amerika hem niet steunen. In Nederland wordt hij ook alleen door de christenen gesteunt. Is de echte Hitler stiekem onderweg is ?

7 Reacties
the don
the don12 aug. 2016 - 6:50

Ik durf er wel aardig wat op te wedden? (zijn dochter is Joods)

Mostafa
Mostafa12 aug. 2016 - 7:03

Dochter van de Franse extreemrechts le Pen is ook tegen discriminatie van de joden maar haar vader wel. Dus, gaan we door met wat op te wedden?! Wedden op een grote zak meel, 100 rauwe eieren, drie kippen en 1 kalkoen ?!

rbakels
rbakels12 aug. 2016 - 7:37

Veel Amerikanen zijn tegen abortus en homo-huwelijk, dus dat zou nog berekening van Trump kunnen zijn. Overigens gaat de federale overheid in de VS niet over het homo-huwelijk (netzomin als "Brussel" in Europa!). Vrouwen en joden (en zwarten, en hispanics) van je vervreemden is echter electoraal heel onverstandig. Ik vermoed dat Trump helemaal geen president wil worden, want dan moet hij toch echt hard gaan werken. Hij heeft nu alleen geweldige pret om het hele land magistraal op stelten te zetten. Wat ook wel nuttig is om de ogen te openen van degenen die de VS nog steeds als het leidende land op deze wereld te zien. De huidige wereldleider is Merkel.

Corbieres
Corbieres12 aug. 2016 - 8:53

Frits Jansen; Daar zijn we vet mee, maar voor onze veiligheid ga ik toch maar voor Trump, de hele wereld heeft hier en daar wel wat "common sense"nodig, en als het een keer echt economisch wat beter zou gaan en dat gebeurt zeker als een zakenman als Trump President wordt. Door al die negatieve beeldvorming door de media,zullen de schurken in de wereld zich wel even bedenken, want het is net als bij Reagan, hij wordt er voor aangegezien dat ie "op de knop drukt", en dat kan een heel heilzaam middel blijken te zijn.

Grozny
Grozny12 aug. 2016 - 10:09

@mostafa Trump persoonlijk interesseert het homohuwelijk waarschijinlijk niet, iedereen mag doen wat die wil van hem. Maar als rep president kandidaat moet hij populistisch tegen zijn. Je moet niet vergeten dat hij in de entertainment en showbusiness werkt. http://www.advocate.com/election/2015/9/28/read-donald-trumps-advocate-interview-where-he-defends-gays-mexicans

the don
the don12 aug. 2016 - 14:48

>De huidige wereldleider is Merkel. Dat verklaart mijn slechte humeur

Pater
Pater13 aug. 2016 - 15:21

Geen bron voor te vinden. Het is waar dat joden in de VS hem niet zo steunen zoals ze eerder Reublikeinse kandidaten wel steunden. Het volgende werkt een beetje verduidelijkend: "Trump heeft een haat-liefdeverhouding met Israël en de joden. Enerzijds noemt hij zichzelf "een groot fan van Israël". Zijn dochter Ivanka, die getrouwd is met een joodse zakenman, heeft zich zelfs bekeerd tot het jodendom. Anderzijds jaagt Trump met zijn uitspraken geregeld joden tegen zich in het harnas. Zo betwijfelt hij openlijk of Israël wel vrede wil sluiten met de Palestijnen; iets wat andere Republikeinen zelden doen. En in een toespraak tot joodse partijgenoten zei hij vorige week: "Ik weet waarom jullie mij niet steunen. Jullie steunen mij niet omdat ik jullie geld niet wil hebben. Jullie willen de controle hebben over je eigen politicus." Ook leuk: Netanyahu heeft een bezoek van Trump afgezegd n.a.v. zijn uitspraak over moslims die hij buiten de VS wil houden. Veel Knessetleden vonden dat een racistische uitspraak, die net zo makkelijk op joden toegepast kan worden.

Kees Ollopa
Kees Ollopa11 aug. 2016 - 20:07

Trump is wel voor wapenbezit maar alleen voor persoonlijk gebruik in de USA. De koude oorlog van de democraten tegen Rusland gaat hij echt niet steunen. http://www.ad.nl/buitenland/donald-trump-krim-wil-liever-bij-rusland-horen~a6c88e96/ - Nu maar hopen dat PvdA elite en VVD paraat zijn om hun troepen in Oekraiene aan te voeren. Dat wil zeggen, bij het eerste beste schot op het vliegtuig naar huis te zetten om door de koning een lintje opgespeld te krijgen voor bewezen moed. http://www.volkskrant.nl/buitenland/oekraine-maakt-militairen-bij-krim-gevechtsklaar~a4355926/

3 Reacties
Robert Follon
Robert Follon12 aug. 2016 - 6:48

Het heeft er toch veel van weg dat jij "de elite" beschouwt als het clubje op het schoolplein waar jij maar niet bij mag horen, ondanks alle pogingen daar aansluiting bij te zoeken....

Andy Capp
Andy Capp12 aug. 2016 - 14:37

"Trump is wel voor wapenbezit maar alleen voor persoonlijk gebruik in de USA." Veel Amerikanen zouden dan ook graag zien, dat Trump verklaart dat de VS die kernwapens nooit als eersten te zullen inzetten.

Pater
Pater13 aug. 2016 - 15:26

Obama heeft gezorgd voor een miljoenensteun aan Oekraïne, maar heeft militaire steun aan Oekraïne afgehouden om de Russen niet te provoceren. Onbegrijpelijk dat een Nederlandse democraat, wat Ollopa vast is, Oekraïne kennelijk rustig aan Rusland wil overleveren.

[verwijderd]
[verwijderd]11 aug. 2016 - 19:27

--- Dit bericht is verwijderd —

5 Reacties
adriek
adriek12 aug. 2016 - 8:44

Zo bezien zijn de kiezers thrill-seekers die na six-flags, bungee- en basejumpen en Game of Thrones bingen, een nieuwe kick zoeken. We kiezen een extremist als president en gaan lekker voor de TV kijken hoe het establishment zich er mee redt. Pas als de deur ingetrapt wordt realiseert men zich dat het toch geen soap is, maar het echte leven.

Russia Today
Russia Today12 aug. 2016 - 9:52

Wat weer een onzin.... Dus u vind Obama een formidabele president? Weet u wel dat er een rapport is verschenen van Human Rights watch waarin de VS staat als land dat de meeste kinderen martelt?

JanDuine2
JanDuine212 aug. 2016 - 10:41

Russia Today .... Ja, ik ieg wel! "Weet u wel dat er een rapport is verschenen van Human Rights watch waarin de VS staat als land dat de meeste kinderen martelt?" Voor mijn informatie: geef svp aan welk rapport en wanneer verschenen? Plus de link waar ik het kan vinden.....

Andy Capp
Andy Capp12 aug. 2016 - 14:45

Erwin in de bocht: "gezien de vorige keuzes voor Romney en McCain die toch redelijk van het midden zijn" Bomb bomb bomb, bomb bomb Iran - http://tinyurl.com/9xx8ntk Maar hij bedoelde natuurlijk niet met atoombommen, wat bewijst hoe gematigd hij is.

Pater
Pater13 aug. 2016 - 15:37

@Russian Today "Weet u wel dat er een rapport is verschenen van Human Rights watch waarin de VS staat als land dat de meeste kinderen martelt?" Of uw fantasie is onuitputtelijk of u hebt weer eens op leugensites geneusd, zonder enig kritisch vermogen. Voortaan dit soort onwaarschijnlijkheden svp even checken voordat u ze rondtoetert, complete onzin. U bent vermoeiend.

Bram Emanuel
Bram Emanuel11 aug. 2016 - 18:28

"Het is zelfs zo erg dat een aantal hooggeplaatste Republikeinse politici zegt op Clinton te gaan stemmen." Als de elite van zowel links als rechts tegen je is dan weet je dat je goed zit.

4 Reacties
Piet de Geus
Piet de Geus12 aug. 2016 - 3:02

"Als de elite van zowel links als rechts tegen je is dan weet je dat je goed zit." Dan heb je de nitwits en de paupers van extreemlinks tot extreemrechts achter je. Als je je daarbij als rattenvanger van Hamelen als een vis in het water voelt, zit je inderdaad goed.

adriek
adriek12 aug. 2016 - 8:39

Het enige motto van Trump is: als je wint heb je gelijk. De manier waarop je wint is totaal onbelangrijk. Dat heeft hij in zijn zakenleven laten zien, dat laat hij in zijn verkiezingsstrijd ook zien.

Corbieres
Corbieres12 aug. 2016 - 8:58

Ik vraag me dan af wat ze mispeutert hebben. Piet de Geus; Als u de middenklasse, nitwits en paupers noemt dan snapt u het economische verhaal niet.

Piet de Geus
Piet de Geus13 aug. 2016 - 2:07

"Als u de middenklasse, nitwits en paupers noemt dan snapt u het economische verhaal niet." Ik snap zowel het economische als het sociale verhaal van de lagere middenklasse, die uit angst om dat ene sportje dat ze op de ladder zijn geklommen weer omlaag te vallen altijd de ruggengraat van extremistische (doorgaans rechts-extremistische) bewegingen hebben gevormd. Op een paar centjes meer verschillen ze in niets van die andere paupers en nitwits. Hoeveel belangrijker die materialisten zich daardoor ook voelen.

Nick Ros
Nick Ros11 aug. 2016 - 17:36

Trump die heeft wel iets wat rammelt tussen de oren. De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump noemde Obama in een toespraak de „oprichter van Islamitische Staat.”

2 Reacties
the don
the don11 aug. 2016 - 20:32

Obama heeft, tegen het advies van zijn generaal in, vroegtijdig troepen uit Irak terug getrokken, dit heeft ISIS de kans gegeven om zo snel groot te worden

Piet de Geus
Piet de Geus12 aug. 2016 - 3:08

"Obama heeft, tegen het advies van zijn generaal in, vroegtijdig troepen uit Irak terug getrokken, dit heeft ISIS de kans gegeven om zo snel groot te worden" Anderen beweren weer dat het het totale uitsluiten van de clan van Saddam uit het leger is dat het momentum heeft gecreëerd. Maar hoe dan ook: wie zo primitief is om ongewild bijdragen aan de omstandigheden waarin IS kon ontstaan vertaalt met 'de oprichter van' heeft niets in de politiek te zoeken. Met zo'n beperkt brein richt je maar een website op waarop je complottheorieën verzamelt, neuzelt over chemtrails en bij gelegenheid Poetin eens een veer in de reet steekt. Maar buiten dat gekkenhuis mag je toch echt geen rol van betekenis spelen.

Marri2
Marri211 aug. 2016 - 17:33

Donald Trump: het leek een sprookje! Maar gelukkig blaast The Donald zelf de kaarsjes ook weer uit.

1 Reactie
Corbieres
Corbieres12 aug. 2016 - 9:02

Vergeet het maar, hij wordt de volgen de president van de VS, als hij niet vermoord wordt.

Grozny
Grozny11 aug. 2016 - 17:32

Ja trump is gevaarlijk en trump is een debiel. Daar ben ik het 100% mee eens. Maar deze overreactie van de media vind ik allemaal maar extreem hypocriet. Toen biden obama bedreigde in 2008, was er geen probleem. https://www.youtube.com/watch?v=tqzfd1lcmSI En toen clinton het deed in 2008 als antwoord op de vraag waarom ze de race in niet verliet. “We all remember Bobby Kennedy was assassinated in June in California,” was er ook totaal geen probleem. Maar het principe bij alle 3 is hetzelfde. Expliciet zeggen ze niet "gebruik geweld", maar ze zeggen dat juist wel allemaal heel smerig tussen de regels door. En nu zitten ze allemaal heel schijnheilig te zeggen worden die je gebruikt hebben een invloed, maar naar zichzelf kijken en wat voor een invloed de worden van hun hebben op anti trump mensen wordt niet aan gedaan. http://www.abc.net.au/news/2016-06-21/us-man-charged-for-trying-to-steal-officers-gun-to-attack-trump/7528184 Of het feit dat de clinton campagne actief een ander land beschuldigd van cyberterrorisme terwijl er geen bewijs voor is. Zoals de NI director clapper zelf gezegd heeft. Enkel om haar eigen corruptie te verbergen. En als we helemaal dramatisch willen doen de obama administratie heeft zelf gezegd dat cyberterrorisme een "act of war" is. Dus wat de clinton campagne doet is zeggen dat rusland oorlogsdaden heeft uitgevoerd, ook al hebben ze er geen bewijs voor. Maar dit vind niemand in de media erg, sterker nog ze helpen juist clinton deze beschuldiging te verspreiden.

2 Reacties
Andy Capp
Andy Capp12 aug. 2016 - 0:20

Dat laatste is zeker waar.

Pater
Pater13 aug. 2016 - 15:54

@Grozny Herhaling van dezelfde onzin over Hillary die ik elders weersproken heb. Trump riep zelf de Russen op de mails van Clinton te hacken. Als Hillary dat niet zou oppikken zou ze een slechte politica zijn. Noch in de woorden van Biden 2008 noch in die van Clinton zelfde jaar kan ik een oproep tot moord ontdekken. Trump deed zo'n oproep tot moord ook niet echt, maar suggereerde veel. Op dezelfde manier waarop hij suggereerde dat mrs. Khan, toen ze naast haar man op het podium stond, zeker zweeg omdat ze als moslima ondergeschikt zou zijn aan haar man, zonder dat echt te zeggen. Walgelijke man. Maar hij raakt wel heel wat Amerikaanse onderbuiken. Onderschat hem niet.

the don
the don11 aug. 2016 - 17:06

Ach Trever is zelf een komiek die serieus wil worden genomen als journalist. Daarbij geloof ik er geen bal van dat hij zo hard zakt in de peilingen. De gevestigde orde begint bang te worden omdat Hillary dicht tegen een burnout aanzit. Laat ze maar eens tegenover elkaar staan in hrt debat.

6 Reacties
Robert Follon
Robert Follon11 aug. 2016 - 22:31

[Daarbij geloof ik er geen bal van dat hij zo hard zakt in de peilingen.] Jouw geloof doet het daarbij niet echt veel toe...

Piet de Geus
Piet de Geus12 aug. 2016 - 3:09

"De gevestigde orde begint bang te worden" De zelfoverschatting begint werkelijk hilarische vormen aan te nemen.

adriek
adriek12 aug. 2016 - 7:10

debat, of een strijd tussen twee standup comedians? Als het gaat om snedige opmerkingen en spitvondigheden 'wint' Trump waarschijnlijk glansrijk. Als het gaat om een debat op inhoudelijke argumenten wint Trump het misschien ook wel vanwege zijn ontwijkgedrag, spelen op de man (sorry, vrouw :) ) en andere truken. Ik heb Trump nog maar zelden betrapt op inhoudelijke antwoorden op kritische vragen.

the don
the don12 aug. 2016 - 8:25

We zullen het wel zien over een paar weken

Bickle
Bickle12 aug. 2016 - 9:56

Het is jammer dat ik geen Fox News kan ontvangen, daar zit Donald Trump bijna iedere dag te praten. Zou wel eens willen zien/horen dat hij echt inhoudelijk op vragen in gaat. Dat hij dan aan komt met argumenten en uitleg van zijn standpunten. Bij CNN moet ik het helaas alleen doen met zijn beelden van, en uitspraken gedaan op rally's.

Pater
Pater13 aug. 2016 - 15:59

@Bickle Trump elke dag op Fox? Dan heeft-ie nauwelijks campagnegeld nodig. Ontstellend. Andere media zijn openlijk tegen Trump, maar geven Hillary zeker geen gratis zendtijd. Het kan nog wel eens gek uitpakken daar.

Corbieres
Corbieres11 aug. 2016 - 16:24

Wat een ontstellende onzin, Trump behoort niet tot de politieke elite, en ze zijn allemaal bang voor hun baantjes., dat is het probleem. Wat mij betreft is iedereen beter dan Maffia team Clinton.

1 Reactie
Pater
Pater13 aug. 2016 - 16:05

@Corbieres Vrouwen- en vreemdelingenhaat, totaal gebrek aan kennis, snel beledigd, geen zelfbeheersing, beschuldigingen van rechters en van de ouders van een overleden veteraan enz. enz. geen bezwaar zeker?

Virtual Reality
Virtual Reality11 aug. 2016 - 16:21

Correctie: "over Hillary Clinton".

Overdeweg
Overdeweg11 aug. 2016 - 16:06

Jon Stewart had al helemaal geen nivo, deze goser is daar zelfs geen persiflage van.

2 Reacties
pk49
pk4911 aug. 2016 - 21:34

Jon Stewart geen niveau ?? Waarschijnlijk hebt u zijn shows en zijn satire niet begrepen want de man staat hoog aangeschreven in de VS. Misschien een engelse taal cursusje ?

Andy Capp
Andy Capp12 aug. 2016 - 0:21

Vertel eens, wie heeft er volgens jou wel niveau?