Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Bye, bye!

Boris Johnson treedt af, kan zich nu volledig richten op carrière als clown
Joop

Terreurdreiging EK 2016

  •  
08-06-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
160608 UEFA France 2016

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

LodeHere
LodeHere9 jun. 2016 - 12:26

Vandaag maakte het Franse ministerie van defensie bekend dat het speciale troepen heeft in Syrië die tegen de terroristen vechten. Een eerdere post met link is niet verschenen. Als deze wel toegestaan is kopieer/plak dan dit in uw zoekbalk: "French special forces on ground in Syria – Defense Ministry official" De timing is perfect... ik vraag me af of het een domme vergissing is of... maar als ik dat schrijf wordt het niet geplaats.

Jan Willem deBoer
Jan Willem deBoer9 jun. 2016 - 8:14

Je zult vandaag de dag in Frankrijk, kort voor de aftrap van het EK, maar eind verontwoordelijk zijn voor publieke veiligheid.

Ulltrafox
Ulltrafox9 jun. 2016 - 7:48

Overdreven..... De grootste bedreigingen halen we m.i. zelf dagelijks binnen via de vluchtelingen stromen. Dat heeft ISIS immers ook beloofd en we weten het inmiddels ook via de antecedenten en achtergronden van diverse aanslagplegers.

Nailles
Nailles9 jun. 2016 - 7:35

In sommige kringen heerst een aan vrolijke verwachting?

Rootman2
Rootman28 jun. 2016 - 22:23

Het Cui Bono? element is volop aanwezig. Dat zal het eerste moeten zijn als men de motieven van eventuele aanslagplegers gaat natrekken. Er zijn vele VS getrainde jihadisten in Syrië, en ongetwijfeld van daaruit ook in Europa. Zowat heel Frankrijk is nu in opstand tegen Hollande, die zijn verkiezingsbeloften aan het juk van Brussel heeft verkwanseld. Een false flag brengt dan weer even eenheid, want ´men moet zich dan schamen´ om nog verder te gaan in de strijd om sociale verworvenheden te behouden. Zou zo een extra hoofdstuk in ´The Shock Doctrine´ van Naomi Klein kunnen worden. Ik post dit nu maar; wanneer dit (hopelijk niet) gebeurt kan niemand me een complottheorie verwijten.