Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

T-Rex dirigeert John Williams' Jurassic Park-soundtrack

  •  
21-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
t-rex
De T-Rex is misschien wel de meest geliefde dinosauriër in de populaire cultuur. Er worden vaak grapjes gemaakt over zijn korte armpjes en het feit dat hij waarschijnlijk niet goed beweging kon zien, zoals geïllustreerd in de film Jurassic Park waarvoor John Williams de soundtrack schreef. Hieronder gedirigeerd door de korte armpjes van, hoe raad je het zo: een T-Rex!
download
Overigens beleeft deze dino wel meer avonturen:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (2)

Vera2
Vera221 apr. 2018 - 18:02

Mooi!

Emanuel Lasker
Emanuel Lasker21 apr. 2018 - 14:37

De soundtrack van een grote film met een andere T-Rex Godzilla is naar mijn smaak een van de beste. Speciaal voor deze productie gemaakte uitvoeringen als die door Green Day, The Foo Fighters, Puff Daddy & Jimmy Page (!), Rage Against The Machine. en nog anderen zijn voor mij onvergetelijk. Hier die van Puff Daddy & Jimmy Page, Green Day, Foo Fignters, en Rage Against The Machine: https://m.youtube.com/watch?v=WxQ0hSAoAFY https://m.youtube.com/watch?v=AgEPJRWfP7c https://m.youtube.com/watch?v=AJBurSTWLGk https://m.youtube.com/watch?v=t7ha9U7YNyA