Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Stephen Colbert maakt gehakt van nazi-knuffelaar Trump

  •  
16-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
84 keer bekeken
  •  
colbert
Stepehn Colbert reageerde dinsdagavond op de opmerkingen die Trump kort daarvoor had gemaakt over het nazi-geweld in Charlottesville. Hij legt bijvoorbeeld uit dat Trump natuurlijk helemaal gelijk heeft dat er altijd twee kanten zijn. Op D-Day had je ook twee kanten, aan de ene kant de nazi’s en andere kant de geallieerden. En wees eerlijk, beide kanten gebruikten geweld. Met als gevolg dat de prachtige stranden van Normandië helemaal verwoest werden.
Zo schiet hij het hele arsenaal aan flutargumenten en drogredeneringen aan flarden die sympathisanten van extreem-rechts gebruiken om het nazi-geweld in Charlottesville goed te praten of te relativeren.
Colbert wijst ook nog even hoe Trump zijn topmedewerker en extreemrechtse ideoloog Steve Bannon prijst door te zeggen ‘hij is geen racist’. Als ze dat van je zeggen als introductie, dan weet je het wel, constateert Colbert.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.