Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Stemmen per post

  •  
18-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
trumppost
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (8)

Hannes van Achterhout
Hannes van Achterhout18 aug. 2020 - 11:08

Die US Postal hebben overigens een traditie in fraude vanwege hun wielerploeg in de Tour waarin `winnaar' Lance Amstrong zes keer de zaak belazerde door doping te gebruiken, met medeweten van USPS.

harmmeijer
harmmeijer18 aug. 2020 - 8:18

Derde wereldlandpraktijken van Trump zoals je dat vaak ziet bij corrupte landen met een corrupte president. Het oneerlijke gevecht om de stemmen in de post valt voor de Democraten bijna niet te winnen.

1 Reactie
harmmeijer
harmmeijer18 aug. 2020 - 8:31

Een van de schurkenstreken van Trump en zijn republikeinse vazallen: “Trump benoemde in juni een nieuwe directeur bij de postdienst, Louis DeJoy, een self-made logistiek ondernemer en genereuze donateur aan Republikeinen (sinds 2016 heeft hij 1,2 miljoen dollar aan de campagne van Trump geschonken en 1,3 miljoen aan de Republikeinse partij). DeJoy is sindsdien voortvarend te werk gegaan: hij heeft honderden sorteermachines buiten bedrijf gesteld, brievenbussen weggehaald en overwerk afgeschaft. Door die combinatie van maatregelen dreigt de postbezorging verdere vertraging op te lopen, vrezen critici.” (Een alinea uit een artikel in de Volkskrant van vandaag)

Recht door Zee
Recht door Zee18 aug. 2020 - 8:11

Misschien een verdiepen in de materie, en hoe de USPS al vele jaren slecht draait en verlies maakt De Postal Service heeft $69 miljard verloren de laatste 11 fiscale jaren, inclusief $3.9 miljard in 2018. Over 2019 is het verlies $8.8 miljard, $4.9 miljard dan het jaar daarvoor..... En dan is er nog het verschil tussen absentee mail in voting waar Trump vior is en universal mail in voting waar Trump geen voorstander van is.

4 Reacties
vdbemt
vdbemt18 aug. 2020 - 9:33

"Misschien een verdiepen in de materie, en hoe de USPS al vele jaren slecht draait en verlies maakt" Zoals hier PostNL. Vrij logisch in de voortgaande digitalisering. Je kunt verlies lijden, maar je taak nog goed uitvoeren. Trump doet er alles aan om stemmen per post een chaos te laten worden. Dat hij nog steeds jouw held is, zegt heel veel over jou.

Recht door Zee
Recht door Zee18 aug. 2020 - 13:16

Probleem is dat the USPS al jaren hun taken niet goed uitvoeren..... dat ligt niet aan Trump Trump liet in 2018 al onderzoek doen naar het slechte functioneren van de USPS. https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-task-force-united-states-postal-system/ Dat hele universal mail in voting is een slecht idee en gegarandeerde een chaos, en dan heb ik het nog niet eens over de kans op fraude... Wat doet Trump volgens jou om stemmen per post een chaos te laten worden?

Nick the Stripper
Nick the Stripper18 aug. 2020 - 23:53

't is dat je een notoire trumptrol bent, want anders zou ik zeggen: hou toch eens op die criminele bende te verdedigen. Met je voorgekookte talking points. De Amerikaanse posterijen zijn een federale dienst, wiens taken zijn vastgelegd in de grondwet. Federale diensten hoeven geen winst te maken: denk je dat het Amerikaanse leger winst maakt? Of NASA? Of de CDC? Verlies draaien op posterijen in de VS is inherent aan de opdracht: zorgen dat iedereen, hoe afgelegen wonend ook, tegen normale tarieven en binnen een redelijke periode post kan ontvangen waar UPS niet komt. Zodat zelfs die rurale malloten die op Trump blijven stemmen in uithoeken van Kentucky, Nebraska of de Dakota's hun pakketjes en medicijnen kunnen ontvangen. En natuurlijk hun stembiljetten. [ En dan is er nog het verschil tussen absentee mail in voting waar Trump vior is en universal mail in voting waar Trump geen voorstander van is. ] Ten eerste is dat een distinction without a difference. Ten tweede gaat Trump daar niet over, maar de staten. En ten derde is Trump een hypocriet die zelf al jaren per post stemt terwijl er geen enkel bewijs is dat hij niet in persoon had kunnen stemmen. En, oh ja, misschien heb je het gemist: er heerst momenteel in de VS een door de federale overheid spectaculair gemismanagede pandemie die het voor velen een beetje spannend maakt om uren in de rij te gaan staan voor een stembureau. [ Probleem is dat the USPS al jaren hun taken niet goed uitvoeren ] Tsja. Dat verklaart vast waarom een overweldigende meerderheid van de Amerikanen de posterijen steevast positief beoordeelt. https://news.gallup.com/poll/257510/postal-service-americans-favorite-federal-agency.aspx [ Wat doet Trump volgens jou om stemmen per post een chaos te laten worden? ] Massaal brievenbussen laten weghalen in stedelijke (lees Dem) gebieden. Verwijderen en volgens sommige ooggetuigen zelfs vernietigen van sorteermachines. Het aanstellen van een aantoonbaar incompetente Trumpdonor als Postmaster General. Het ontslaan van competente en ervaren leidinggevenden in de organisatie. Enzovoorts. Samenvatting: Trump en zijn vazallen strooien moedwillig zand in de machine. Niet alleen om de verkiezingen te saboteren. Maar ook om de geesten rijp te maken voor privatisering van deze essentiele overheidsdienst. Gelukkig ziet het er naar uit dat de Amerikanen dit niet gaan pikken.

Joe Speedboot
Joe Speedboot19 aug. 2020 - 7:37

'De Postal Service heeft $69 miljard verloren de laatste 11 fiscale jaren,' Dat jakkert het Pentagon er in pakweg een maandje doorheen. Gek genoeg hoor je Republikeinen daar nooit over klagen..