Joop

Staatsontvoeringen

  •    •  
27-03-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
518 keer bekeken
  •  
staatsontvoeringen
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

Karingin
Karingin28 mrt. 2022 - 9:28

Ja zo'n reactie verwacht je zo langzamerhand...Rutte maakt heel veel meer kapot dan je lief is! Goeie tirade van Peter Pannekoek trouwens

FredD2
FredD227 mrt. 2022 - 15:42

Gelukkig zijn wij een democratie waardoor dit soort Chineze praktijken wel gewoon mogen.

2 Reacties
Zandb
Zandb28 mrt. 2022 - 10:01

Fred Dan moet u maar eens uitleggen hoe precies in onze democratische rechtsstaat misdaden toegestaan zijn. U hebt volgens mij werkelijk geen flauw benul van hoe een rechtsstaat werkt. U 'trolt' gewoon onzin.

Sonic2
Sonic229 mrt. 2022 - 11:50

Jij maakt met je bizarre stemgedrag en je rode loper uitrollen voor allemaal "rechtse" types dit vooral mogelijk. Ik gun de SP tien extra zetels, want die zijn volslagen terecht altijd tegen dit soort idiote "fraude maatregelen" geweest. Die vooral heel erg veel kapot maken. Dat er nog types hier zijn die nog het lef hebben om Rutte aan te vallen. Het over Chinezen praktijken te hebben. De SP was de enige partij in de toeslagen affaire die WEL aan de goede kant stond. De rest( en al helemaal "rechts") stond volledig aan de verkeerde kant. Tijd om echt vrouwvriendelijk te worden en al de onterechte eer en credits bij Omtzigt( die in 2013 ook erg de fout is ingegaan) weg te halen en die volledig aan Renske Leijten te geven. Want die verdient ze ECHT. Maar dat gaat pijn doen voor veel mensen hier. Om toe te kunnen geven dat de veelvuldig ook hier gedemoniseerde( en dit is echt demoniseren) SP het altijd bij het rechte eind had. Rutte 3 gaf tientallen miljarden aan corona geld uit. En ook nog 30 miljard voor stikstof, maar die Roemer en de SP waren echt gevaarlijk. Met het niet willen naleven van die 3% norm. Tijd voor bijna alle partijen(en al helemaal "rechts") om eens met forse excuses naar de SP te komen. En ik ben geen SP lid en al een tijdje ook geen SP stemmer meer.