Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Apenpokken nu ook in Nederland opgedoken

RIVM verwacht snel meer gevallen van mysterieuze ziekte
Joop

Spiritueel raadgever Trump roept hulp engelen in

  •  
05-11-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
spiritueelraadgever
Hoewel de Amerikaanse presidentsverkiezingen op het moment van schrijven nog niet beslist zijn, zien de stembusresultaten er niet gunstig uit voor Donald Trump. Geen wonder dat Paula White-Cain, spiritueel raadgever van de president, de hulp inroept van engelen uit Zuid-Amerika en Afrika. Hun steun is nodig omdat ‘demonische bondgenootschappen de verkiezingen proberen te kapen’, aldus White-Cain. Video’s van het bizarre ritueel zijn een grote hit op sociale media.
De beelden worden inmiddels veelvuldig geremixt. Zo blijken de gebeden van White-Cain een stuk beter te verteren met een Eminem-beat eronder. De rapper sprak de dag voor de verkiezingen overigens zijn steun uit voor Joe Biden.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (22)

Juppé🎗
Juppé🎗7 nov. 2020 - 11:06

Arme poes!

Abma
Abma6 nov. 2020 - 6:50

Er moet een relatie zijn tussen veel te veel vlees eten en dit gedrag. Overigens was dat nu die gorilla die steeds door het beeld liep? Of hebben jullie hem niet gezien?

Sailor2
Sailor25 nov. 2020 - 19:59

Engelen uit Zuid-Amerika waarschijnlijk als dank voor de latino stem in Florida. De engelen uit Afrika mogelijk omdat ze geen vertrouwen heeft in de Afro-Amerikaanse engelen. Of bedoelt ze Engelsen?

Karingin
Karingin5 nov. 2020 - 18:48

Ik weet niet of The White Kanye hier wel blij mee is...engelen uit shit hole country's die hem gaan redden

PVDB2
PVDB25 nov. 2020 - 18:19

Goed gemixte rap met een mooi gemixte videoclip. What would Trump be without her... nananana nanana... Sommige mensen kunnen aardig vindingrijk en creatief zijn. Deze dame past past ook wel bij de Republikeinen en de conservatie achterban. Nog net geen gebedsgenezer gelukkig want die kunnen nog een graadje erger zijn. Die kunnen zomaar een virus weg wensen door handoplegging zoals we dat eerder dit jaar zagen.

Oki Doki
Oki Doki5 nov. 2020 - 17:54

Ik denk dat een goede psychiater wel weet wat er met die mensen aan de hand is in de VS. Het gaat in ieder geval lang niet goed, dat is wel duidelijk.

Ecclesia
Ecclesia5 nov. 2020 - 17:37

Nog even en er komen nieuwe Kruistochten. Heilige legers die richting DC marcheren om het terug te veroveren...

Zwerfstein
Zwerfstein5 nov. 2020 - 17:34

#koekoek

Oki Doki
Oki Doki5 nov. 2020 - 17:31

Als je zo probeert een land te verscheuren en tweedracht probeert te zaaien dan ben je zelf een demoon.

Griezel in post-gezellig Nederland
Griezel in post-gezellig Nederland5 nov. 2020 - 16:53

Jeetje proberen demonische krachten nu de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden? Eerst de Russen en nu dit weer! Het is me toch wat

harmmeijer
harmmeijer5 nov. 2020 - 16:46

De derde wereldlanden voorbij.

10 Reacties
MaxMax2
MaxMax25 nov. 2020 - 18:08

Ben jij uberhaupt wel eens in Amerika geweest beste Merel?

harmmeijer
harmmeijer5 nov. 2020 - 18:59

Nee, vliegangst, maar alles aanschouwende denk ik dat de Founding Fathers van de VS George Washington, Alexander Hamilton, Benjamin Franklin, John Adams, Samuel Adams, Thomas Jefferson, James Madison en John Jay bij zoveel schaamteloosheid van de Republikeinen en het al jarenlange verval zich in hun graf omdraaien.

Ecclesia
Ecclesia5 nov. 2020 - 19:25

Zeker weten Merel, ik zeg het al jaren: de VS is niets meer dan een tweede Sovjet Unie: sterk aan de buitenkant, maar oh zo verrot aan de binnenkant. Infrastructuur stelt niets meer voor, interne economie, steden in verval, tentenkampen onder snelwegen, etc. Naar buiten toe nog een sterk leger met een basis in ieder land bijna. Nee, de 'kroon' is allang overgenomen door China. Of we daar nu zo blij mee moeten zijn is een ander verhaal.

MaxMax2
MaxMax25 nov. 2020 - 21:12

@Merel Gek dat ik dat al wist voor dat ik de vraag stelde, beetje narrow minded beeld van de VS heb je.

Karingin
Karingin6 nov. 2020 - 9:00

Max heeft natuurlijk geen enkele mening over landen waar hij nooit geweest is, want hij heeft nog nooit een boek gelezen of documentaire gezien Mensen die zich wel verdiepen in de actualiteit zijn 't gewoon eens met Merel

GoudenBergen
GoudenBergen6 nov. 2020 - 9:43

@MaxMax De VS is een groot land dat in verval is. Dat kun je goed zien aan de status van de infrastructuur. Dat gevoel van verval leeft ook onder veel Amerikaanse burgers, vandaar "MAGA". Het is ook een "House Divided". De polarisatie is enorm, mensen zien elkaar als vijanden. Maar dat was ook het geval in de jaren voor de Burgeroorlog. In 1861 scheidde het Zuiden zich af van de rest en er volgde een bloedige oorlog. In 1865 lag het Zuiden in puin, maar toen was wel de slavernij afgeschaft en de Unie gered. Men ging niet bij de pakken neerzitten en 80 jaar later was de VS een supermacht. Op dit moment is er nog geen sprake van een burgeroorlog maar de situatie is zeer gespannen en dat met 400 miljoen wapens in de omloop. Ondertussen worden de stemmen geteld en lijkt het democratisch proces voroalsnog zijn loop te hebben. Het land is nog niet afgeschreven. De VS heeft een enorme dynamiek, en trekt nog altijd veel ondernemende mensen uit de hele wereld aan. De techgiganten, die er voor zorgen dat we wereldwijd door kunnen werken tijdens de pandemie, zijn grotendeels Amerikaans. Ze zijn inmiddels wel zo machtig geworden dat het tijd wordt om ze op te splitsen. De Amerikanen hebben al eerder getoond dat ze zichzelf opnieuw kunnen uitvinden. Dat was zo in 1865 maar ook tijdens de Grote Depressie toen FDR met zijn New deal kwam. We shall see.

NoahAmber
NoahAmber6 nov. 2020 - 10:08

@MaxMax 5 november 2020 at 19:08 Ben jij uberhaupt wel eens in Amerika geweest beste Merel? Daar hoef je echt niet voor in Amerika geweest te zijn. En ja, ik heb er gewerkt en gewoond. Grote, erg grote delen van de VS zijn achterlijk.

MaxMax2
MaxMax26 nov. 2020 - 10:44

@Karingin 'Max heeft natuurlijk geen enkele mening over landen waar hij nooit geweest is,' Over het algemeen niet nee...

MaxMax2
MaxMax26 nov. 2020 - 12:48

@NoahAmber 'Daar hoef je echt niet voor in Amerika geweest te zijn. En ja, ik heb er gewerkt en gewoond. Grote, erg grote delen van de VS zijn achterlijk.' Deze gaan we weer even bookmarken, kunnen we weer lachen in de toekomst.

NoahAmber
NoahAmber6 nov. 2020 - 16:32

@MaxMax 6 november 2020 at 13:48 Deze gaan we weer even bookmarken, kunnen we weer lachen in de toekomst. Dat streelt mij. Iemand vindt mijn bijdrages zo waardevol dat hij ze gaat bookmarken. Thanks kereltje. Tip, je kan ook gewoon mijn profiel klikken. Scheelt je een hoop bookmarks Slimmie

NoahAmber
NoahAmber5 nov. 2020 - 16:44

En wederom een bewijs dat de VS vergeven is van idioten.