Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Serious Request: dj’s Glazen Huis in quarantaine vanwege besmettingen

  •  
20-12-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1494 keer bekeken
  •  
djsglazenhuis

Twee van de drie diskjockeys in het Glazen Huis in Amersfoort hebben positief getest op corona. Sophie Hijlkema, Rob Janssen en Barend van Deelen mogen daarom geen gasten meer ontvangen. Alleen Van Deelen is nog coronavrij. Dat hebben de dj’s dinsdagavond bekendgemaakt. Het trio zamelt nog tot en met 24 december geld in. 

De jaarlijkse inzamelingsactie Serious Request ging zondag van start in Amersfoort. De 3FM-dj’s mogen een week niets eten. Luisteraars kunnen tegen betaling nummers aanvragen. De opbrengst gaat naar Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor kinderen die opgroeien in een instabiele thuissituatie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (6)

Peace ....
Peace ....21 dec. 2022 - 10:32

Als inderdaad corona besmetting, dan meteen stoppen en vervangers in het huisje. Een verkeerd voorbeeld doet volgen, vooral in de wintermaanden en vooral bij de jeugd. Of zijn er -ref: politieke figuren- uitzonderingen ?

Thuiszitter
Thuiszitter21 dec. 2022 - 7:43

Aangestoken door Andre van Duin . Ze zien er ( nog ) niet ziek uit . Wat staat het glazenhuis op een verkeerde plaats overigens . Industrie terrein in de stad terwijl we hier mooie pleinen hebben.

pahan
pahan21 dec. 2022 - 6:38

Ik blijf het mooie weken vinden. De doelen zijn niet altijd even helder, maar het is mooie radio en de top Serious Request die er op volgt is van een heel ander kaliber dat de Top 2000, bijvoorbeeld. Hoewel dat ondertussen ook een instituut geworden is met een eigen schare aanhangers en luisteraars. En zo hoort het ook.

Flix
Flix20 dec. 2022 - 21:36

Inkoppertje , ze zitten al opgesloten soort van quarantaine dus.

Juppé🎗
Juppé🎗20 dec. 2022 - 20:38

Het hele volgende jaar wat minder eten is nu dubbel verstandiger dan een week niet. Verder blijf in je kooi en beterschap. Goed doel. Ik luister naar Radio Classique of Radio Caroline.

BramvanH
BramvanH20 dec. 2022 - 20:02

3FM,als ze niet te veel ouwehoeren is het best een leuke zender.

Y-Line
Y-Line20 dec. 2022 - 19:33

3FM? Bestaat dat nog? Die zijn toch wel heel erg achteruit gegaan..