Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Rutte jammert over wantrouwen Kamer

Oppositie constateert patroon: premier houdt telkens informatie achter
Joop

Saturday Night Live zet Trump in de uitzending bij Bill O’Reilly

  •  
09-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Heerlijk! In de afgelopen uitzending van Saturday Night Live doet Alec Baldwin een duo-impressie. Hij gaat als Bill O’Reilly in gesprek met zijn eigen Trump impersonatie. Bill O’Reilly, voor wie hem niet kent, is de man die ooit een segment over Amsterdam maakte en onze hoofdstad een ‘cesspool of corruption, crime and anarchy’ noemde.
In SNL gaan de twee gaan in gesprek over het seksuele intimidatie schandaal dat er om O’Reilly heen hangt. Trump heeft niets dan goede woorden over voor de rechts-conservatieve FOX News presentator, en noemt seksuele intimidatie ‘a subject near and dear to my hands’. Kijken!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (8)

A2
A210 apr. 2017 - 12:56

Denk als je top vrouwen baanbehoud zou garanderen als zij een eerlijk boekje open doen over hun CEO's dat er dan nog wel een beerputje open getrokken gaat worden.

Rara4
Rara49 apr. 2017 - 20:21

"Bill O’Reilly, voor wie hem niet kent" Alec Baldwin is geen haar beter. Alec Baldwin, voor wie hem niet kent, maakt zelfs zijn eigen dochter nog uit voor domme zeug. www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/3251065/alec-baldwin-rude-thoughtless-pig-voicemail-hurt-ireland-baldwin/amp/

2 Reacties
Joe Speedboot
Joe Speedboot10 apr. 2017 - 5:53

'Alec Baldwin is geen haar beter.' Onzinvergelijking! De oude viespeuk O'Reilly heeft schikkingen getroffen met 5 vrouwen voor 13 miljoen vanwege seksuele intimidatie. Dat is echt wat anders dan Baldwin die zijn dochter uitscheld. Ook niet netjes maar van een totaal andere orde.

Haastig
Haastig10 apr. 2017 - 7:35

Voordeel is dan weer dat Baldwin zijn leven gebeterd schijnt te hebben nu hij niet meer aan de drugs zit...

Engineer2
Engineer29 apr. 2017 - 19:34

Heerlijk...niemand reageert meer op deze berichten ;)

3 Reacties
JohnVKR
JohnVKR9 apr. 2017 - 21:33

Omdat het niet leuk meer is. Ik zou er graag om willen lachen maar ze zijn bij SNL te lang doorgegaan met deze impersonaties door van Alec Baldwin. Het is net als Koefnoen. Dat was de eerste jaren ook leuk maar nu niet meer. Ik heb gisteren niet eens meer om 'the best of Koefnoen' kunnen lachen.

Voice of Reason
Voice of Reason10 apr. 2017 - 6:47

@John. Uit peilingen blijkt ook dat een meerderheid van het SNL publiek klaar is met de anti-Trump sketches. Waarom ze doorgaan is mij dan ook een raadsel. Ik vermoed frustratie van hun kant.

Engineer2
Engineer210 apr. 2017 - 20:14

@JohnVKR ik snap wat je bedoelt maar het was al heel snel niet leuk meer. Meer zure afgunst in mijn ogen en dat dan maar blijven herhalen. En ik hoop dat je koefnoen nooit echt leuk gevonden hebt maar dat is misschien een kwestie van smaak.