Joop

Sanne Wallis de Vries ontvangt Peter Faber in eerste, eigen show

  •    •  
20-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Zaterdag was de eerste aflevering van Sanne Wallis de Show, het eigen programma van cabaretière Sanne Wallis de Vries. In het programma ontvangt ze haar helden van vroeger en nu en in de eerste aflevering was dat acteur Peter Faber. Naast haar helden zullen er ook comedians langskomen, brengt ze muzikale parodieën en speelt ze een themaquiz met mensen uit het nieuws. Opgewekt maar meedogenloos, zoals alleen Sanne Wallis de Vries dat kan, bijgestaan door haar band. Kijk hierboven de eerste aflevering terug.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (36)

JvD2
JvD225 mei 2018 - 9:06

Voor de zoveelste keer een forse mispeer van mevrouw Wallis de Vries met de 'parodie' op het Songfestival liedje van Israel ... Begrijp niet wat hier lollig aan is. Mevrouw Wallis de Vries is al heel lang helemaal niet grappig meer. Dat hebben we gezien in haar televisie-optredens van de afgelopen jaren o.a. bij Spijkerman en Koefnoen. Stuk voor stuk smaakloze mislukkingen. Mevrouw Wallis de Vries komt nooit ook maar in de buurt van performers met talent, gevoel voor humor, originele stijl en een creatief geestig vermogen. Waarom nu deze mevrouw een eigen show geven BNNVARA? Wordt echt helemaal niks! JvD

GabrielMokummer*...And Justice for All!*
GabrielMokummer*...And Justice for All!*22 mei 2018 - 9:06

Ik zal sowieso blijven kijken, tijdens de komende weken, naar beide Sanne Wallis de Show en M, twee grote aanwinsten (wat mij betreft) in het normaal nogal rustig tussenseizoen van mei, juni, juli en augustus op tv, in ons land!.

Monica Lewinsky
Monica Lewinsky21 mei 2018 - 9:02

Scherpe grappen over joden en financieel misbruik moeten gewoon kunnen. Net als scherpe grappen over moslims en vrouwenbesnijdenis.

1 Reactie
Inspector Gadget
Inspector Gadget22 mei 2018 - 17:47

"Scherpe grappen over joden en financieel misbruik moeten gewoon kunnen" Fijn dat u dat meedeelt, maar wat heeft het te maken met het liedje? Het ging niet om Joden, maar om Israël. Pro Israël trollen zien vaak het verschil niet tussen Israël en Joden. Ik kan dat ergens wel snappen, want de 1 is een slachtoffer van de 2e wereldoorlog en de ander is ook een slachtoffer, maar dan van haat zaaiende politici die genocide goedkeuren.

Halve Zoolstra
Halve Zoolstra20 mei 2018 - 17:20

Bij het merendeel van programma’s die grappig zouden moeten zijn, kan er bij mij zelfs nog geen glimlach af. Dit programma was gelukkig een verademing.

EchtWaar?
EchtWaar?20 mei 2018 - 17:01

@gagdet Ik begrijp, zoals jij het noemt, "humor op niveau" wel, alleen het probleem met Sanne is, is dat zij probeert "humor op niveau" te maken. En dat proberen druipt er vanaf, en haalt "het niveau niet". Toch heb jij er van genoten. Good for you. Het was inderdaad, zoals iemand hier al zei, bashen met de pink omhoog. Maar ieder zijn meug.

9 Reacties
Inspector Gadget
Inspector Gadget20 mei 2018 - 17:51

"wel, alleen het probleem met Sanne is" Nee nee zo werkt dat niet. Er is geen enkel probleem met Sanneke! Jij VIND dat er een probleem met haar is.... Weet je wat ik op zulke momenten meestal zeg tegen mensen op mijn werk? Ik zeg dan: Wat jij vind, moet je inleveren bij de politie :)

Starter3
Starter320 mei 2018 - 20:40

En jij vindt dat het leuk is. Weet je wat ik op zulke momenten meestal zeg tegen mensen op mijn werk? Ik zeg dan: Wat jij vind, moet je inleveren bij de politie ????

Inspector Gadget
Inspector Gadget21 mei 2018 - 4:33

"Starter 20 mei 2018 at 22:40 En jij vindt dat het leuk is." Ik snap eigenlijk niet waarom dat benoemd moet worden. Heb ik dat niet al duidelijk gemaakt met al mijn reacties? Mijn meningen heeft u al gelezen, anders had u het 2e deel van mijn bericht niet gekopieerd. Daarmee concludeer ik dat u het verschil niet goed snapt tussen je eigen mening geven en iets vaststellen. Ik ga dat even voor u uitleggen aangezien u daar een beetje moeite mee heeft. Dat geeft niet hoor, want u zult vast goed zijn in andere dingen. Je mening geven is zeggen dat iets volgens jou zo is. Iets vaststellen doe je vaak wanneer iedereen het daarmee eens is of zou moeten zijn. Duidelijk?

Starter3
Starter321 mei 2018 - 8:29

Inspector, Da's nou precies het punt, je mag natuurlijk iets vinden en een mening hebben. Daar mag een ander weer wat van vinden en een mening over hebben. Ik vind dat je de mening van een ander wegzet door te stellen dat iemand iets "vindt" terwijl jij zelf hetzelfde doet. Namelijk iets vaststellen terwijl het alleen maar jouw mening is. Bijvoorbeeld: "Er is geen enkel probleem met Sanneke!" tegenover "Jij VIND dat er een probleem met haar is…."

malou3
malou321 mei 2018 - 23:04

Helaas heb ik geen mening, want ik ben erbij in slaap gevallen.. Of is dit ook een mening?

Inspector Gadget
Inspector Gadget22 mei 2018 - 6:28

"Ik vind dat je de mening van een ander wegzet door te stellen dat iemand iets “vindt” terwijl jij zelf hetzelfde doet. Namelijk iets vaststellen terwijl het alleen maar jouw mening is." U snapt het bijna. U mag van mij best vinden dat er een probleem is met Sanneke, maar ga AUB niet zeggen dat er een probleem met haar is, want dat is uw mening en niet die van mij. Ga niet voor mij spreken door te zeggen dat iets ook zo is. Zeg dat u dat vindt en dan hoort u niets van mij. Ook de opinie van korheiden ben ik het niet eens, maar als u leest wat hij schrijft, dan ziet u dat hij nergens feiten van maakt. Hopelijk snapt u het nu wel.

Inspector Gadget
Inspector Gadget22 mei 2018 - 6:38

" malou 22 mei 2018 at 01:04 Helaas heb ik geen mening, want ik ben erbij in slaap gevallen.. Of is dit ook een mening?" Jammer dat u er niet van genoten hebt zoals ik, maar gezien u slechts vertelt wat er met u gebeurde is er niemand (in ieder geval niet ik) die u daarop zal aanspreken op deze OPINIE site.

Starter3
Starter322 mei 2018 - 20:41

Je meet met twee maten. Dat geeft niets hoor.

Inspector Gadget
Inspector Gadget23 mei 2018 - 8:07

"Starter 22 mei 2018 at 22:41 Je meet met twee maten. Dat geeft niets hoor." Ik meet soms met centimeters en vaker met millimeters, maar dat zijn toch echt de enige maten waarmee ik gisteren gemeten heb. Als u anders denkt, dan siert het u als u erbij vertelt hoe ik dat precies doe, zodat ik u alweer kan uitleggen dat dat niet zo is :)

Inspector Gadget
Inspector Gadget20 mei 2018 - 14:19

Ik dacht echt dat een slap aftreksel zou worden van andere shows, maar ik heb gedurende de hele show genoten. Ik hoop dat het volgende week net zo leuk gaat worden. Ik kijk al jaren geen televisie meer, maar voor deze show maak ik volgende week een uitzondering!

2 Reacties
malou3
malou321 mei 2018 - 23:39

ik niet.

Inspector Gadget
Inspector Gadget22 mei 2018 - 17:49

"Ik dacht echt dat een slap aftreksel zou worden van andere shows" U niet??? Nou dan was u slimmer dan ik :)

EchtWaar?
EchtWaar?20 mei 2018 - 13:29

Ik heb het gezien. Het was sporadisch enigzins grappig. Maar moest vooral lachen om de eenzijdige insteek. En het antisemitische liedje was natuurlijk erg slecht. Ik zal het waarschijnlijk niet meer kijken. Vooral omdat ik sanne eigenlijk niet zo grappig vind. Maar ieder zijn ding natuurlijk.

2 Reacties
Inspector Gadget
Inspector Gadget20 mei 2018 - 14:23

"En het antisemitische liedje was natuurlijk erg slecht. Ik zal het waarschijnlijk niet meer kijken" En de winnaar van de eerste antisemiet kaart trekker prijs bij kritiek op Israëlisch beleid gaat naar............. Drumrolls......... Echtwaar? Als Zionisten dit programma niet leuk vinden, dan maakt dat het voor mij nog leuker :)

JaapBo
JaapBo20 mei 2018 - 14:50

Wat was er antisemitisch aan het liedje? De kritiek op Israël is terecht en is kritiek op een staat vanwege wat zij de Palestijnen aandoet. Dat heeft helemaal niks met antisemitisme te maken.

LizzyW
LizzyW20 mei 2018 - 12:04

Vroeger was het nog lachen bij de Vara. Kopspijkers lijkt alweer heel lang geleden. Dit (Sanne) was zo NIET leuk. Sanne, hou je alsjeblieft bij het imiteren van typetjes. Het liedje over Israël was stuitend flauw. Horen deze pogingen tot humor thuis bij de NPO (ik betaal hier zeer ongewild voor). Dit lijkt me meer iets voor de commerciëlen, maar daar hebben we natuurlijk al velen van jouw soort, de vooral zichzelf overschattende grapjassen als Tijl, Ruben en anderen. Wat een verschrikkelijk programma.

9 Reacties
Inspector Gadget
Inspector Gadget20 mei 2018 - 14:31

Sommige mensen snappen humor op niveau nou eenmaal niet, maar dat betekent niet dat het niet grappig is voor andere mensen. Voor de mensen die humor op niveau niet snappen of leuk vinden zijn er gelukkig nog programma's zoals Voetbal Inside of cabaretiers zoals Hans Teeuwen of Baudet :) Ieder zijn meug

Loebkesman
Loebkesman20 mei 2018 - 15:29

@gadget Snap de humor wel van dit 'niveau' maar het is gewoon niet grappig. Bashen met een pink omhoog is het.

Inspector Gadget
Inspector Gadget20 mei 2018 - 18:07

"maar het is gewoon niet grappig" Fijn dat u dat voor ons besloten heeft, maar mogen we zelf ook een mening hebben? Of bent professioneel comedy beoordelaar? "Bashen met een pink omhoog is het" Kunt u uitleggen wat u daarmee bedoelt?

Loebkesman
Loebkesman20 mei 2018 - 19:02

@Gadget. Is inderdaad mijn mening. Heb het niet goed verwoord. Met de pink omhoog bedoel ik dat je doet alsof het van hoog niveau is. Ben zelf meer een Finkers-fan. Humor om te lachen in plaats van een politiek statement te moeten maken.

Inspector Gadget
Inspector Gadget20 mei 2018 - 19:45

"Humor om te lachen in plaats van een politiek statement te moeten maken" Politieke statement? Het is gewoon humor waar waarheid in verstopt zit. Dat is wat Herman ook grappig maakt lijkt mij? Jullie kunnen het trouwens ook gewoon zeggen hoor dat jullie het niet leuk vind dat Israël in kwaad daglicht gezet wordt, je hoeft je niet te schamen voor je mening. Dit is een opiniesite, opinie is een ander woord voor mening. Geef hem dan ook zonder al dat onnodige poespas eromheen. Dan krijgt u van mij ook een antwoord zonder poespas.

Loebkesman
Loebkesman20 mei 2018 - 21:18

@Gadget Maakt mij niets uit dat Israël er in zit. Dat er waarheid in verstopt zit is ook uw mening. Ik lees ook dat anderen dat niet vinden. De kwestie Israël heeft mij nooit geïnteresseerd. Kijk meer naar de binnenlandse politiek. Voor grappen hierover moet ik bij Youp zijn.

Inspector Gadget
Inspector Gadget21 mei 2018 - 7:55

"Maakt mij niets uit dat Israël er in zit. Dat er waarheid in verstopt zit is ook uw mening. Ik lees ook dat anderen dat niet vinden." U bent het er dus niet mee eens dat Israël bommen dropt op Gaza? Prima dat zegt genoeg over u en de anderen die dat ook vinden. Ook lees ik berichten van anderen die vinden dat Trump eigenlijk een buitenaards wezen is die de wereld wilt verstoren zodat zijn ras de wereld makkelijker over kan nemen, maar ook daar geloof ik niet in. Ik stel voor dat u niet alles gelooft wat u leest. Beetje gezond verstand gebruiken kan geen kwaad.

Loebkesman
Loebkesman21 mei 2018 - 21:04

@Gadget. Lees mijn commentaar eens goed. Ik heb geen mening over Israël. Het interesseert mij niet. (hoe erg het daar ook is) Nu wilt u mij woorden in de mond leggen.

Inspector Gadget
Inspector Gadget22 mei 2018 - 6:46

"Loebkesman 21 mei 2018 at 23:04 @Gadget. Lees mijn commentaar eens goed. Ik heb geen mening over Israël. Het interesseert mij niet. (hoe erg het daar ook is) Nu wilt u mij woorden in de mond leggen." Voelt u zich aangesproken als ik 'jullie' zeg? Ziet u hoe ik het woordje 'jullie' en 'kunnen' heb gebruikt in plaats van 'u' en 'moet'? Ik heb niemand persoonlijk woorden in de mond gelegd :) "Het interesseert mij niet. (hoe erg het daar ook is)" Dat VIND ik harteloos.

korheiden2
korheiden220 mei 2018 - 10:52

Het liedje over Israël werd - zacht uitgedrukt - niet bepaald met gejuich ontvangen in bepaalde kringen...

3 Reacties
JaapBo
JaapBo20 mei 2018 - 11:22

Zionisten trekken legitieme kritiek op Israël, zoals het liedje in swds, vaak niet en noemen het dan antisemitisme. Daar was echter totaal geen sprake van.

Joe Speedboot
Joe Speedboot21 mei 2018 - 8:29

Hoe dichter bij de Middellandse Zee komt des te korter de lontjes.

Sachs
Sachs21 mei 2018 - 19:01

'Bepaalde kringen'. Dat klinkt duister. Bedoelt u de maffia? Geef mij Tommy Wieringa maar: https://www.ad.nl/binnenland/meedogenloos-israeneuml-lisch-staatsterrorisme~a95c1c00/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

Aurora01
Aurora0120 mei 2018 - 10:43

Sanne op TV is een garantie op humor. Zo ook gisteravond totdat V.Koblenko begint te hinneken. Toen ben ik maar gaan zappen.