Joop

Russische influencers woest want sancties leiden tot gebrek aan luxe

  •  
11-04-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5570 keer bekeken
  •  

Russische influencers worden geconfronteerd met de gevolgen van sancties en zijn daar om het zacht te zeggen niet gelukkig mee. Zo ontdekte een van hen dat Chanel geen tas meer aan haar wil verkopen. Ze sprak er schande van. Eens te meer werd bewezen, zo schreef ze, dat Coco Chanel eigenlijk een nazi was. Wat natuurlijk de vraag oproept waarom ze er dan een tas van wil hebben maar dat is het soort logica die het niet zo goed in hun domein van sociale media. Overigens vervulde Coco Chanel, die een uitgesproken jodenhater was, inderdaad een dubieuze rol in de Tweede Wereldoorlog.

De vraag is of dit soort woede onder influencers uiteindelijk gevolgen gaat hebben voor de positie van Poetin. Komen de rijke Russen in opstand als ze last gaan krijgen van de sancties? Discussie bij The Young Turks tussen de commentatoren Cenk Uygur en Ana Kasparian.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

Wie o Wie
Wie o Wie12 apr. 2022 - 7:02

“ tas meer aan haar wil verkopen. Ze sprak er schande van.” Het is toch ook schandelijk dat individuele Russen - die niets met de oorlog te maken hebben - wordt geweigerd om een tas te kunnen kopen of een huis te kunnen huren.

1 Reactie
badgast
badgast15 apr. 2022 - 5:55

Het is natuurlijk ook schandelijk dat individuele Oekraïeners, die niets met de verdediging van de Donbas te maken hebben, ook worden gedood door het Russische leger.

DanielleDefoe
DanielleDefoe11 apr. 2022 - 17:50

Coco Chanel, die is toch al 50 jaar dood?

Thuiszitter
Thuiszitter11 apr. 2022 - 16:41

Dat ze nog het internet op kon . De influencers zullen toch niet al te veel druk uit kunnen oefenen op Poetin . De zakenlui die hun geld verdienen met hun handel met het westen daarin tegen.